Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، صبح دوشنبه در جلسه ستاد استانی کرونا در اصفهان در ابتدا بحث امتداد تعطیلی اسخترها به دلیل شرایط کرونا از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مطرح شد.

محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان در این جلسه با پیشنهاد تعطیلی استخرها در شرایط کنونی مخالفت کرد و دلیل این مخالفت را عدم استقبال مردم از ورزش‌های آبی در زمستان و لزوم تطبیق زندگی با کرونا اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه بازگشایی استخرها که از آغار اپیدمی کرونا با مشکلات جدی دست و پنجه نرم کردند و تعداد زیادی از کارکنان آنها بیکار شدند، مورد تأیید دبیر و رئیس ستاد استانی کرونا قرار گرفت.

منتظر ابلاغ رسمی هستیم

رئیس هیئت شنای استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص این بازگشایی اظهار داشت: در حال حاضر منتظر ابلاغ رسمی از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان هستیم، در این راستا اداره کل باید به مرکز بهداشت و فرمانداری نامه‌های لازم را ارسال کند تا مراحل نهایی بازگشایی طی شود.

وی در خصوص آسیب‌های پاندمی کرونا به اسخترها تصریح کرد: در اصفهان ۱۰۷ استخر دولتی و خصوصی فعالیت می‌کنند که هر سال ۷۳ استخر هر سال از ما مجوز می‌گیرند و سایر استخرها به صورت آزاد کار می‌کنند، در سال گذشته در مقطعی که به دلیل شرایط اپیدمی استخرها به طور مکرر باز و بسته شد ۱۱ استخر با بازگشایی محدود و کوتاه مدت با ما همراه شدند.

پیمان گرامی با بیان اینکه ورزش شنا با تقویت سیستم ایمنی افراد را در برابر بیماری مقاوم می‌کند، ادامه داد: با وجود تأثیر مثبت بازگشایی استخرها روی شادابی افراد در سال جاری تنها ۱۷ استخر به صورت کاملاً محدود فعالیت خود را ادامه دادند و بقیه استخرهای دارای مجوز که ۵۶ مرکز می‌شوند هرگز بازگشایی نشدند که منجر به بیکاری تعداد زیادی از افراد شد.

وی افزود: افراد فعال در حوزه استخر در اصفهان حدود دو هزار نفر هستن که هر بار موقع تعطیلی این مراکز با بیکاری دست و پنجه نرم می‌کنند، همین هفته گذشته ۲۵۰ نفر از همین تعداد مقابل هیئت شنا تجمع کردندو با اعتراض و تهدید و هر نحوی که می‌توانند خواستار بازگشایی استخرها می‌شوند.

۲۲ استخر ورشکست شدند

رئیس هیئت شنای استان اصفهان ابراز داشت: نمی‌شود که همه اصناف باز باشد و فقط استخرها بسته شود، اگر بنا به تعطیلی است باید همه اصناف تعطیل شوند، نباید سیاست در این شرایط بسته شدن استخرها باشد، ما خودمان در استخرها پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنیم و این امر جای نگرانی ندارد.

وی در خصوص ورشکستگی استخرها در سطح استان اصفهان تصریح کرد: از ۷۳ استخری که تحت نظر ما هستند ۴۳ استخر دولتی هستند که در این شرایط دچار مشکل نشدند، همچنین از ۳۰ استخر باقیمانده هشت استخر مالک مکان هستند که ورشگستگی معنی چندانی برای آنها ندارد اما بقیه ۲۲ استخر خصوصی در اصفهان دچار ورشستگی کامل شدند و وام‌هایی گرفتند که توانایی برگشت آنها را ندارند و بدهکار هستند.

گرامی اضافه کرد: حتی ۱۷ استخری که در این شرایط باز بودند نیز دچار مشکل شدند زیرا آنها برای بازگشایی استخر هزینه‌هایی نزدیک به ۶۰ میلیون تومان کردند که دو ماه بعد از بازگشایی دوباره هفته قبل استخرها بسته شد و دوباره بدهکار شدند.

وی خاطرنشان کرد: شبکه بهداشت استان همچنان برخورد بدی با نمایندگان شنای استان دارد، ما نماینده دو هزار نفر هستیم که دو سال هیچ حقوقی نگرفتند اما برخورد بسیار بدی با آنها می‌شود، اما فرمانداری حداقل چند ساعتی را پای حرف ما نشست، ما حرف‌ها و مشکلات زیادی داریم اما برخورد برخی از مسئولان خوب نیست.

کد خبر 5419241

منبع: مهر

کلیدواژه: مسابقات شنا استخر ورزش شنا دهه فجر ویروس کرونا بوشهر انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا جشنواره فیلم فجر گرگان شیوع کرونا عکس استانها ایلام تبریز بارش برف بازگشایی استخر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۴۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم پس از کرونا چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، معمولاً افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند ظرف چند هفته بهبود می‌یابند. اما بعضی از افراد، حتی کسانی که علائم زیادی ندارند و بیماری‌شان خفیف است ممکن است علائمی داشته باشند که پس از مدت طولانی ادامه پیدا کند. این مشکلات گاهی سندرم پس از کرونا یا کووید طولانی مدت نام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ویروسی که موجب بی‌خوابی می‌شود سندرم پس از کووید ۱۹

سندرم پس از کووید-۱۹ شامل انواع علائم جدید، برگشتی یا مداوم است که افراد بیش از چهار هفته پس از ابتلا به کووید-۱۹ تجربه می‌کنند. در بعضی افراد، سندرم پس از کووید، ماه‌ها یا سال‌ها طول می‌کشد؛ به گونه‌ای که در بعضی موارد باعث ناتوانی فرد می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که بین یک ماه تا یک سال پس از ابتلا به کووید-۱۹، از هر ۵ فرد ۱۸ تا ۶۴ ساله، حداقل یک نفر یک دچار مشکلاتی می‌شود که ممکن است ناشی از کووید باشد.

ضمن آنکه در میان افراد ۶۵ ساله و بالاتر هم اغلب از هر چهار نفر حداقل یک نفر دچار عوارض پس از بیماری می‌شود بیماری پزشکی دارد که ممکن است ناشی از کووید باشد.

دکتر مصطفی نوری‌زاده، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گروه بیوتکنولوژی در مورد ابتلای جدید افراد به کرونا می‌گوید: بیماری کرونا ویروس که از اواخر سال ۲۰۱۹ شروع شد تا امروز حدوداً موجب ابتلای ۷۰۴ میلیون نفر به این بیماری شده و در این بین نیز تقریباً ۷ میلیون نفر جان خود را از دست دادند.

به غیر از آنکه این بیماری از لحاظ روانی، سلامت و اقتصاد موجب مشکلاتی زیادی شد؛ این مشکلات همچنان هم ادامه دارند.


آلرژی بعد از کووید

به گفته این استاد دانشگاه یکی از عوارضی که تا به امروز در مورد آن صحبت نشده بوده به وجود آمدن آلرژی بعد از دوران کووید است. این نظریه را مطالعه‌ای که به تازگی در نیچر چاپ شد ثابت کرده است.

این مطالعه که در کشورهای کره جنوبی، ژاپن و انگلستان انجام شد و در آن ۲ میلیون نفر شرکت کردند ثابت کرد کووید ۱۹ موجب افزایش آلرژی در افراد شده است.

افزایش بیست درصدی ابتلا به آلرژی

دکتر نوری زاده می‌گوید: نتایج مطالعات نشان داد افرادی که در این ۴ سال به کرونا مبتلا شدند به میزان ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد مشکلات آلرژی را تجربه کردند؛ یعنی ویروس کرونا احتمال به وجود آمدن آلرژی را ۲۰ درصد افزایش داده است.

یکی از مشکلات عمده‌ای که بعد از کووید به میزان قابل توجهی افزایش داشت آسم است؛ یعنی افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شده‌اند دو برابر بیشتر از افرادی که به کرونا مبتلا نشدند می‌توانند مشکلات آسم را تجربه کنند.

یکی از واکنش‌های آلرژیک نیز رینیت یا آبریزش بینی است. این مطالعه همچنین ثابت کرده احتمال اینکه افراد مبتلا به کرونا به رینیت مبتلا شوند ۲۵ درصد افزایش داشته است.

مشکلات دو برابری عوارض ابتلای سخت به کرونا

به گفته این استاد دانشگاه در حالت کلی افرادی که بعد از ابتلا به کرونا علائم شدیدتری را تجربه کردند نسبت به افرادی که علائم خفیفی داشته‌اند با احتمال ابتلای بیشتری به مشکلات آلرژیک مواجه شده‌اند. این نسبت در افرادی که علائم شدیدتری را تجربه کردند ۵۰ درصد و در افرادی که علائم خفیف‌تری را تجربه کرده‌اند ۱۴ درصد است.

تشکیل لخته و ابتلا به سکته

نتیجه دیگری که این پژوهشگران حاصل کردند این بود که تزریق واکسن توانسته به میزان قابل توجهی موجب کاهش واکنش‌های آلژیک بعد از کووید شود.

احتمال می‌رود این تأثیر به خاطر تحت تأثیر قرار گرفتن سلول‌های تی از سیستم ایمنی باشد که مطالعات بعدی این نظر را تأیید یا رد خواهند کرد. همچنین تشکیل لخته یا سکته نیز از عوارض دیگر ابتلا به بیماری کرونا به شمار می‌رود.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1227939 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • یک خط عبوری محور خوروبیابانک به انارک و نایین بازگشایی شد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • حقوق شهر اصفهان در بازگشایی‌های زاینده‌رود محقق نشده است
  • معرفی 3 پارک آبی کوش آداسی و نحوه دسترسی به آنها
  • غرق شدگی کودک ۹ ساله‌ شبستری در استخر 
  • غرق شدن کودک تسوجی در استخر
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • (ویدئو) امباپه و حکیمی در استخر آب سرد
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم