Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان در همایش سران ایلات و طوایف گفت: معتمدان و ریش سفیدان در کاهش آسیب ها و حل اختلافات نقش پر رنگی دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس رئیس کل دادگستری  کهگیلویه و بویراحمد در نشست سران عشایر و طوایف که در سالن جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد با بیان اینکه اول قانون طبیعی خلقت در نظام دادرسی که ریشه در فطرت بشر دارد صلح و سازش است، گفت:  در روزگاری بسیاری از معضلات و آسیب ها مانند خودکشی، طلاق و ناامنی ها به واسطه نقش آفرینی معتمدان وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگین تاجی با بیان اینکه ورود هوشمندانه شما معتمدان سبب کاستن آسیب ها و معضلات می شود، گفت: در احادیث ذکر شده ترویج صلح و سازش از ساعت ها نماز ارزش بالاتر دارد.    وی با بیان اینکه در دنیای معاصر بحث پرداختن به نهادهای سازشی مورد توجه قرار گرفته است، گفت: طرح های کاهش آسیب های اجتماعی در قالب سفیران صلح، همیاران شورا با حضور ریش سفیدان و معلمان دنبال می شود در این راستا  دعاوی مناطق به آنها سپرده می شود و سبب صلح و سازش می‌شود.   وی با بیان اینکه  همه دنیا به سمت نهادهای مردم نهاد پیش می رود، گفت: در زمان نقش آفرینی ایلات و طوایف  آسیب ها کاسته می شود  و در زمان ارجاع آن به محاکم قضایی شاهد آسیب دیگر ادامه دار آن هستیم بنابراین نقش پر رنگ معتمدان در کاهش آسیب ها و حل و فصل اختلافات  اثرگذار است.    نگین تاجی با بیان اینکه تصور این است تمام حوادث را باید پلیس و دادگستری مدیریت کند اما در دنیای امروز نهادها به آموزش و پرورش و نقش خانواده در افزایش مهارت توجه دارند، گفت: امروز مهارت صبر در سختی ها، کنترل خشم جایی در آموزش و پرورش ندارد و باید دید معلمان تا چه اندازه درصدد ترویج مهارت های زندگی برای کنترل آسیب ها و غلبه بر سختی ها هستند.   وی افزود : تصور اشتباه این است تمام حوادث باید توسط پلیس و دادگستری دنبال شود اما نهادهایی که وظایف متعددی دارند کمتر دیده می شود و شاهد ترک فعل های فروان هستیم در این موارد قانون برای آن جرم پیش بینی نکرده است از طرفی  چرا بعد از سالها همچنان روستاییان بر زمین های زراعی درگیری دارند  در این راستا طرح کاداست باید اجرایی و دنبال شود این موضوع در استان  در صد درصد اراضی ملی گام برداشته شده است اما به دلیل عدم همکاری نهادها بر زمین مانده است و سبب درگیری طایفه ای می شود.    وی گفت: در بحث پیشگیری از وقوع جرم با محور قرار دادن مساجد و محلات و تقسیم بندی آنان در ستاد صبر تدابیر لازم صورت خواهد گرفت.   وی افزود: رتبه استان در حوزه نزاع رتبه ۳۱ کشور هستیم اما به دلیل نشر و اشاعه آن در فضای مجازی سبب بزرگنمایی حوادث  می شود در این راستا پویش هایی برای عدم استفاده از سلاح در ایلات و طوایف دنبال می شود.   وی با بیان اینکه بخش نامه ای وجود دارد که حتی استفاده از سلاح مجاز در مراسمات برخورد شود اما این موضوع به تنهایی کافی نیست بلکه باید پویشی برای عدم استفاده از سلاح دنبال شود، گفت: اگر اتفاق و حادثه ناگواری رخ می دهد انتشار آن به نفع آرامش روحی و روانی جامعه و خانواده ها نیست.   وی افزود :  پویش نه به انتشار کلیپ ها که سبب از بین رفتن آرامش جامعه می شود می‌توانند توسط همه ما دنبال شود.   خبرنگار: بهمنیار

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کاهش آسیب ها دنبال شود آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۷۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸۳ جسد از گور دسته جمعی در بیمارستان «ناصر» غزه خارج شد

سرهنگ یمن ابوسلیمان، مدیر دفاع مدنی خان یونس، امروز دوشنبه به سی ان ان گفت: پس از خروج نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیلی از منطقه در ۷ آوریل، گور عظیمی با دست کم ۲۸۳ جسد در حیاط مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس در جنوب نوار غزه کشف شد. 

ابوسلیمان گفت: «نشانه‌هایی از اعدام‌های میدانی وجود داشت. ما نمی‌دانیم که آنها زنده به گور شده اند یا اعدام شده اند. اکثر اجساد تجزیه شده اند.» 

پیشتر گروه امداد و نجات غزه اعلام کرد که جسد ۵۰ شهید را بیرون کشیده که نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی به صورت دسته جمعی در مجتمع پزشکی «ناصر» در خان یونس آنها را دفن کرده بودند.

با این حال، ارتش اسرائیل هنوز هیچ اظهار نظری در مورد کشف گور دسته جمعی در پی عملیات آن در خان یونس که تقریباً چهار ماه به طول انجامید، ارائه نکرده است.

اسماعیل الثوابته، مدیر کل دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه به تازگی گفته: «رژیم اشغالگر گوری را در داخل دیوار‌های مجتمع پزشکی ناصر برای مخفی کردن جنایت‌های خود ایجاد کرده بود. ما پیش‌بینی می‌کنیم که حدود ۷۰۰ شهید در گور‌های جمعی در داخل مجتمع ناصر باشند.»

اسرائیل از زمان حمله مرزی حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ یک حمله نظامی مرگبار به نوار غزه انجام داده است. در این حملات دست‌کم ۳۴۲۰۰ فلسطینی، اکثرا زنان و کودکان، شهید شده‌اند و بیش از ۷۷۰۰۰ نفر دیگر در بحبوحه کشتار جمعی و کمبود وسایل ضروری زخمی شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • عفو بین‌الملل: گور‌های دسته جمعی در غزه نیازمند تحقیقات مستقل است
  • ۲۰۰ روز تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه با ۳۴۱۸۳ شهید
  • ۱۴۰ گور دسته جمعی در نوار غزه شناسایی شد
  • نهاد حقوق بشری: ۱۴۰ گور دسته جمعی در نوار غزه شناسایی کردیم
  • واکنش آمریکا به کشف گور‌های دسته‌جمعی در غزه 
  • دستگیری عاملان نزاع دسته‌جمعی در دلفان
  • دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی در دلفان
  • سازمان ملل خواهان تحقیق درباره گور جمعی کشف شده در جنوب نوار غزه شد
  • فیلم/وداع مادر با فرزندی که در گور دسته جمعی پیدا شد
  • ۲۸۳ جسد از گور دسته جمعی در بیمارستان «ناصر» غزه خارج شد