Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن نقی پورروز شنبه در شصتمین جلسه ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با کرونا، بر ضرورت توزیع عادلانه بستری بیماران کرونایی در مراکز درمانی و بیمارستانی تاکید و اضافه کرد: همه واحدهای بیمارستانی استان ملزم به رعایت اختصاص ۲۰ درصد تخت های بیمارستانی به بیماران بستری ناشی از کووید ۱۹ هستند.

وی با اشاره به شیوع سریع و شتابنده سویه امیکرون و روند افزایش موارد ابتلا و موارد بستری، اظهار داشت: انتظار می رود هماهنگی لازم در توزیع عادلانه بستری بیماران کرونایی در مراکز دانشگاهی، دولتی غیر دانشگاهی و خصوصی با مدیریت و پیگیری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و هماهنگی و راهنمایی مرکز رصد سلامت، انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقی پور با ابراز تاسف از کاهش و رعایت نشدن کامل پروتکل های بهداشتی با وجود افزایش و شدت روند سویه امیکرون، ادامه داد: از این رو افزایش تولید محتوای آموزشی و تبلیغات در فضاهای مجازی ورسانه های گروهی و ترغیب و تشویق مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی، به خصوص برای استفاده از ماسک و تکمیل نوبت های واکسیناسیون، باید بیش از پیش در برنامه های مدیریت روابط عمومی دانشگاه پر رنگ تر مورد توجه قرار گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد با تلاش های معاونین، مدیران، همکاران بهداشتی و درمانی و همکاری مردم، بر مشکلات موجود فائق آمده و از این وضعیت فعلی نیز به سلامتی عبور کنیم.

نقی پور نظارت دقیق بر اجرای قانون رعایت هوشمند بیماری کرونا در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی با مسئولیت مستقیم مدیران واحدها را مورد تاکید قرار داد و خواستار رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون پرسنل به خصوص دوز سوم شد.

وی با اشاره به گزارش های موجود مبنی بر تجویز بی رویه برخی از اقلام دارویی و خارج از «کتابچه راهنما» (گایدلاین) برای بیماران کرونایی از سوی برخی پزشکان، گفت: در این خصوص باید نظارت و هماهنگی از سوی معاونت غذا و دارو، درمان و سازمان نظام پزشکی افزایش یابد و در این بین انجام تمهیدات لازم و ارائه گزارش از سوی واحدهای فوق ضروری است. 

به گزارش ایرنا، تاکنون یک میلیون و ۳۲۲ هزار و ۶۰۳ نفر شامل ۴۰ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال این استان دُز سوم واکسن را دریافت کرده اند؛  در حالی که عمده علت ابتلا به کرونا و سویه اومیکرون در آذربایجان شرقی عدم استفاده از ماسک، شرکت در تجمعات و تکمیل نکردن فرایند واکسیناسیون است. 

سه میلیون و ۷۲ هزار و ۴۲۸ نفر از مردم استان دُز اول ( ۹۳درصد)، ۲ میلیون و ۸۰۹هزار و ۱۹۶نفر دُز دوم (۸۵درصد) و ۱۶ هزار و ۴۸۴(۸۰.۴۱درصد) مادر باردار واکسن های خود را دریافت کرده اند و در مجموع هفت میلیون و ۲۰۴ هزار و ۲۲۷ دُز واکسن در آذربایجان شرقی تزریق شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی تبریز ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی

سرهنگ قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل تصادفات استان گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در آذربایجان شرقی نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شده است که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه اول و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

وی افزود: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشته بود.

وی با بیان اینکه رنج سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه سال جاری ۱۹ نفر در رنج سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست داده اند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود که انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی‌کنند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فروردین ماه را شامل می‌شود.

سرهنگ قنبرزاده به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و عدم توجه به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفته است

وی کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست بطوریکه که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمند سازی معابر اظهارداشت: تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است بطوریکه در در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته، بنابراین ضروری است مسئولین در این راستا برنامه ریزی جدی نمایند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافته است؛ برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش یافته است

سرهنگ قنبرزاده ادامه داد: همچنین در فروردین ماه جاری ۶۵۸ مورد توقیق گواهینامه و خودرو اتفاق افتاده که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز،۱۲۵ مورد نموره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روان گردان بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • درآمدهای عمومی آذربایجان شرقی ۴۱ درصد افزایش یافت
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری
  • تحقق ۱۳۱ درصدی سهم اشتغالزایی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۲۸ درصدی فوتی‌های حوادث ناشی از کار در آذربایجان‌ شرقی