Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- میزان تورم بهمن 1400 بیش از 40 درصد در آمار رسمی اعلام شد و 6 قلم کالای اساسی با افزایش صددرصدی بزرگترین شوک برای قشر ضعیف است.

قیمت محصولات خوراکی و پروتئین ها از قیمت دلار و طلا اثر می‌پذیرد، در حالی که قیمت نفت جهانی 94 دلار است، قیمت نفت در بودجه 70 دلار تعیین شده است این رقم نسبت به سال پیش افزایشی و مورد اعتراض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برخی کارشناسان معتقدند 70 دلار اعلامی برای نفت در بودجه خوشبینانه است، چرا که با کاهش قیمت نفت، کسری بودجه دولت افزایشی و موجب رشد تورم خواهد یافت، نتیجه این تورم نیز افزایش دوباره قیمت ها خواهد بود.
همچنین یکی از نکته‌های مهمی که چالش‌های بسیاری در پی داشته، حذف ارز ترجی است. دیروز در مجلس مخالفان حذف ارز ترجیهی از آسیبی که به اقشار کم درآمد وارد می‌شد سخن گفتند. این گروه معتقدند دولت برای حذف ارز ترجیحی یک برنامه دقیق حمایتی داشته باشد تا بواسطه آن اقشار کم درآمد را حمایت کند.
اگر دولت مدیریت درستی نداشته باشد کالاهای اساسی افزایشی خواهند بود و اقشار متوسط نیز علاوه بر اقشار ضعیف با مشکل تامین معیشت روبرو خواهند شد.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۱۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ۲.۸ میلیارد دلاری سازمان ملل برای کمک به فلسطینیان

جنگ غزه تاکنون بیش از ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار به این باریکه خسارت وارد کرده است. این در حالی است که مقامات صهیونیست با محدود کردن محل درآمد‌های تشکیلات خودگردان، کرانه باختری را نیز در آستانه ورشکستگی کامل اقتصادی قرار داده اند. با این وجود، نهاد‌های بین المللی به دنبال راهکاری برای حل این بحران هستند. 

به گزارش الجزیره، سازمان ملل قرار است فردا (چهارشنبه) درخواستی جهانی برای تامین مالی کمک‌ها برای فلسطینیان مطرح کند. 

براساس اعلام مقامات این نهاد، سازمان ملل از اهدا کنندگان بین المللی خواهد خواست ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار برای کمک به غزه و کرانه باختری برای سال جاری میلادی اختصاص دهند. 

اندرو دی دومینیکو، مدیر دفتر هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه برای فلسطین با اشاره به شرایط اسفناک غزه به دلیل جنگ فعلی از سوی رژیم صهیونیستی، خاطر نشان کرد: بدیهی است ۹۰ درصد از این کمک‌ها به غزه اختصاص خواهد یافت. 

وی خاطر نشان کرد: طرح اولیه برای سال ۲۰۲۴، ۴ میلیارد دلار بود، اما با توجه به توانایی محدود توزیع کمک‌های بشردوستانه، بودجه درخواستی کاهش یافت. 

رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر سال گذشته میلادی، محدودیت‌های شدیدی را برای سازمان‌های بشردوستانه به ویژه آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعمال کرده است. 

آنروا که اصلی‌ترین سازمان بشردوستانه فعال در غزه محسوب می‌شود اکنون به دلیل اتهامات مقامات صهیونیست منابع مالی اهداکنندگان غربی را از دست داده، و نیز اجازه فعالیت برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به شمال غزه را ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • نقش کانال های اماراتی در افزایش نرخ دلار | التهابات سیاسی بازیگر اصلی تغییر نرخ ارز است، نه اقتصاد
  • بورس سرخپوش شد، سکه آمپر چسپاند؛ آیا سفر مردم بی تاثیر از دلار آزاد است؟
  • صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد | تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود
  • چیزی فراتر از یک جنگ در جاده‌ های ایران در حال وقوع است
  • آرامش بازار ارز بعد از عملیات مقتدرانه «وعده صادق»
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • حاجی بابایی: افزایش قیمت نفت تغییری در بستن بودجه ایجاد نمی‌کند
  • چیزی فراتر از یک جنگ در جاده‌های ایران در حال وقوع است/ برای کاهش تورم این اقدام لازم است
  • درخواست ۲.۸ میلیارد دلاری سازمان ملل برای کمک به فلسطینیان
  • ادامه کاهش قیمت دلار در بازار غیررسمی | قیمت هر دلار چند شد؟