Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@13:17:00 GMT

داوران فصل سوم «عصر جدید» معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۴۲۴۰۵

داوران فصل سوم «عصر جدید» معرفی شدند

ژاله صامتی، کارن همایونفر، مجید اسماعیلی و امین حیایی داوران فصل سوم «عصر جدید» شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ژاله صامتی، کارن همایونفر، مجید اسماعیلی و امین حیایی در فصل سوم «عصرجدید» در کنار احسان علیخانی به عنوان داور حضور خواهند داشت.

ژاله صامتی با نزدیک به سه دهه سابقه بازی در آثار مطرح و خاطره انگیز سینما و تلویزیون، کارن همایونفر با نزدیک به سی سال ساخت موسیقی برای فیلم های سینمایی و سریال های تلویزیونی و دریافت سه سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر، مجید اسماعیلی منتقد، تهیه کننده آثار مطرح سینمایی، استاد دانشگاه و کارگردان انیمیشن در کنار امین حیایی بازیگر برگزیده جشنواره اخیر فیلم فجر به ارزیابی هنرنمایی شرکت کنندگان «عصر جدید» خواهند پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صامتی که در «جوکر» هم با احسان علیخانی همکاری داشته است بعد از دو فصل جایگزین رویا نونهالی می شود، همایونفر هم به جای آریا عظیمی نژاد بر صندلی داوری این برنامه می‌نشیند و امین حیایی برای سومین فصل پیاپی در تیم داوری حضور خواهد داشت.

مجید اسماعیلی که جایگزین سیدبشیر حسینی شده، چهره کمتر شناخته شده این جمع داوری است اما در سابقه‌اش تهیه‌کنندگی ۱۰ فیلم سینمایی همچون «دلشکسته» ساخته علی رویین تن، «چراغ های ناتمام» مصطفی سلطانی و «آفریقا» به کارگردانی هومن سیدی ـ که هر سه تجربه اولین فیلم بلند سازندگانش محسوب می‌شوند ـ به چشم می خورد و برای تهیه دو فیلم «سینه سرخ» و «ماه جبین» موفق به دریافت جوایز متعدد جشنواره های جهانی شده و «شاهزاده ایرانی» دیگر فیلم این تهیه کننده در جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ بلورین شده است. این استاد دانشگاه که علاوه بر مهندسی برق، در رشته علوم سیاسی نیز دارای مدرک کارشناسی ارشد است، در جشنواره های فیلم حقیقت، چهل چراغ و مقاومت به عنوان داور حضور داشته و از بنیانگذاران ساخت انیمیشن در ایران محسوب می شود و علاوه بر طراحی و تهیه ۱۴ مجموعه انیمیشن، ۲ فیلم در این حوزه کارگردانی کرده که می توان به انیمیشن مطرح «فرمانروای آب» اشاره کرد.

بنابر اعلام مهدی بلوکات قائم مقام شبکه سه، سری جدید برنامه عصر جدید از عید نیمه شعبان مصادف با ۲۷ اسفندماه سال جاری تا عید غدیر سال ۱۴۰۱ روی آنتن شبکه سه خواهد رفت.

«عصرجدید» با اجرا، تهیه کنندگی و کارگردانی احسان علیخانی اولین و بزرگ ترین برنامه استعدادیابی تلویزیونی در ایران محسوب می شود که با حضور استعدادهای ویژه در زمینه های سرگرمی، هنری و مهارت های ورزشی مقابل دوربین می رود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مجید اسماعیلی امین حیایی عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۲۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند

محسن شاهمرادی تهیه کننده شبکه های رادیویی ورزش و جوان و نامزد بخش مستندهای مستمر در جشنواره رادیویی «پژواک» درباره حضورش در این دوره به خبرنگار مهر بیان کرد: من تقریبا به مدت ۱۷ سال است که تهیه‌کننده و گوینده برنامه‌های مختلف رادیویی هستم. سال گذشته با اثر «جهان در جام» برگزیده بخش مستمر آثار بلند جشنواره پژواک شدم و امسال هم دوباره در این جشنواره حضور داشتم.

وی که امسال توانست دیپلم افتخار جشنواره را از آن خود کند درباره شروع به کار در رادیو بیان کرد: من کارم را در سال ۸۶ با مرکز زنجان شروع کردم و اواخر سال ۹۰ وارد رادیو جوان شدم. در حال حاضر برنامه «دو آتیشه» را برای رادیو ورزش و «هواداری» را برای رادیو ورزش تهیه می‌کنم.

شاهمرادی درباره مستند «آسیا در جام» ادامه داد: به مناسبت جام ملت‌های آسیا ایده‌ای داشتم که طبق آن بتوانم ۲۴ کشوری را که در رقابت‌ها شرکت می‌کنند به مردم معرفی کنم تا از وجوه مختلف ورزش، فرهنگ، هنر، اقتصاد، سیاسی- تاریخی، جغرافیایی این کشورها شناخت پیدا کنند.

وی اضافه کرد: به طور مثال در مورد کشور هند سعی کردیم مخاطبان خود را با فرهنگ، آداب و رسوم و مسایل عجیب و باورنکردنی آن کشورها، حتی شعرشان آشنا کنم. نام برنامه را گذاشتیم «آسیا در جام» و این برنامه در ایام جام ملت‌های آسیا از رادیو ورزش پخش می‌شد که خودم گویندگی و تهیه‌کنندگی آن را بر عهده داشتم.

شاهمرادی یاداور شد: در واقع هدفم فقط بیان مسایل مربوط به ورزش نبود و علاقمند بودم مخاطبم بیشتر از این مسایل در مورد گروه‌های شرکت‌کننده در جام ملت‌های آسیا اطلاعات کسب کند.

این گوینده و تهیه‌کننده رادیو درباره نقش پژوهش در مستندسازی گفت: من به همراه مهدی زارعی پژوهش های این برنامه را به مدت سه ماه انجام دادیم که از منابع اینترنت، مقاله، کتاب و مصاحبه با افرادی که تجربه حضور در آن کشورها را داشتند، اطلاعات مورد نظر را بدست آوردم. پژوهش ستون خیمه مستند است و مستندساز در حوزه ساخت مستندهای رادیویی می‌تواند با پژوهش صحیح یک سوژه مناسب را دستمایه کار قرار دهد.

وی در پایان بیان کرد: من از سالهای دور مشغول ساخت مستندسازی هستم. مستند جزو قالب‌های برنامه‌سازی در تراز علمی است و به نظرم برنامه‌ساز برای ساخت مستند باید آموزش ببیند. این آموزش ها شامل پژوهش، موضوع، گویندگی و … می‌شود. در مجموع ما برای اینکه بخواهیم مستندساز خوبی باشیم نیازمند آموزش در این حوزه هستیم.

کد خبر 6087350 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • آخر هفته چی ببینیم؟
  • تیم ملی هاکی روی یخ بانوان ایران، برترین تیم سال ۱۴۰۲ از نگاه کارشناسان و داوران
  • داوران نوعی نگاه جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • «لان» به هشتمین فستیوال فیلم‌های وحشت پان می رود
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • هنر نمایشی ابزار‌ی برای انتقال موضوعات و مفاهیم به جامعه
  • تقدیر رسمی از سازنده فیلم بدون حجاب