Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: با همکاری خوب سازمان برنامه و بودجه کشور و خزانه داری کل کشور در تلاش هستیم تمام پرداخت‌های پرسنلی تا قبل از پایان سال تسویه شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید عسکری سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران‌کل آموزش و پرورش سراسر کشور که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، اظهار کرد: تعامل دو طرفه یکی از عوامل تسریع در انجام امور مالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تلاش های صورت گرفت تمام بودجه تخصیص یافته در سال مالی جاری را دریافت کردیم هرچند هزینه‌ها افزایش یافته است اما بودجه سال جاری، از نظر ریالی نسبت به سال گذشته از رشد خوبی برخوردار است.   عسکری تصریح کرد: ضروری است مدیران‌کل آموزش و پرورش استان‌ها، بودجه هر ردیف بودجه‌ای را در همان محل، هزینه کنند.   وی با تأکید بر صرف جویی در هزینه‌ها، ادامه داد: با تلاش‌های صورت گرفته بودجه تخصیصی سال 1401 آموزش و پرورش افزایش یافته است البته تعدادی از استان‌ها پیش بینی خوبی از درآمدها و هزینه‌ها ارائه دادند که در تدوین بهتر بودجه پیشنهادی موثر بود.   سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از تلاش برای افزایش پوشش بیمه ای خبر داد و تصریح کرد: در سال مالی جاری، با تلاش های صورت گرفته اعتبار سنوات ارفاقی ایثارگران و معلمان استثنایی دریافت و به ادارت کل آموزش و پرورش استان‌ها پرداخت شده است.   وی ادامه داد: استفاده از نیروهای متخصص در حوزه‌های مالی امری ضروری است لذا مدیران کل، در به‌کارگیری نیروها در سمت‌های حساس باید بیش از پیش دقت کنند.   عسکری خاطرنشان کرد: با توجه به اتمام سال مالی، اسناد مالی به موقع ارائه شود تا پرداخت‌های پرسنلی قبل از پایان سال انجام شود لذا ارائه گزارش اعتبارات پرداختی سال جاری و نحوه بستن سال مالی باید با نهایت دقت انجام شود.   وی با تأکید بر عدم تعهد مازاد براعتبارات تخصیص یافته، ادامه داد: دریافت و هزینه درآمد اختصاصی دراستان ‌ها باید با برنامه و بر اساس قوانین و مقررات باشد لذا دستورالعمل جامعی بابت نحوه هزینه‌کرد درآمد اختصاصی به استان‌ها ارسال خواهد شد.   سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اذعان کرد: ضروری است مدیران‌کل با توجه به پایان سال نهایت همکاری و تعامل را با معاونت‌های برنامه‌ریزی و توسعه منابع داشته باشند.   وی از تلاش دستگاه های ذیربط برای تسویه پرداخت‌های پرسنلی تا پایان سال خبر داد وافزود: بخشنامه نقل و انتقالات و ساماندهی نیروی انسانی در هفته آینده به استان ها ارسال خواهد شد.   عسکری خاطرنشان کرد: نظارت کاملی بر ارقام دریافتی و هزینه کرد آن در سطح استان صورت گیرد و به بهترین شکل ممکن و بهترین خروجی ممکن هزینه ها انجام شده دارای اثر بخشی باشد.   انتهاسی پیام/  

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیران کل پایان سال استان ها سال مالی هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۱۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت

به گزارش­ ­­­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ ­­­بابک نگاهداری در حاشیه نشست دبیرخانه دائمی مقابله با فقر، فساد و تبعیض، به راهکار‌هایی برای محافظت مالی در برابر مخارج کمرشکن سلامت در ایران اشاره و اظهار کرد: این مخارج به دلیل بالا بودن سهم پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم، پایین بودن ظرفیت درآمدی خانوار، ضعیف بودن سازوکار‌های پیش پرداخت و تجمیع ریسک در تأمین مالی مراقبت‌های سلامت، ایجاد می‌شود. ­ وی بیان کرد: کشور‌ها می‌توانند از طریق گسترش طرح‌های مبتنی‌بر پیش‌پرداخت و کاهش سهم پرداخت از جیب، احتمال بروز هزینه‌های کمرشکن خدمات سلامت را کاهش دهند. البته در کنار آن نیاز است که بسته مزایای بیمه‌های سلامت و عمق پوشش خدمات نیز مورد توجه قرار گیرد. ­ رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی، در زمان مناسب برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند، افزود: به همین دلیل ممکن است که با مخارج کمرشکن سلامت مواجه نشوند که این موضوع در محاسبات مخارج کمرشکن سلامت در نظر گرفته نمی‌شود؛ بنابراین موضوع مهم در هنگام بررسی روند مواجهه با مخارج کمرشکن سلامت، روند بهره‌مندی از خدمات سلامت است. ­ نگاهداری گفت:­­ با وجود تأکید بر محافظت مالی از خانوار در برابر مخارج کمرشکن سلامت در قوانین برنامه‌های توسعه و سیاست‌های کلان، سلامت کشور طی سال‌های گذشته این هدف محقق نشده است. رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه دلیل اصلی عدم تحقق سلامت در کشور، بالا بدون سهم پرداخت از جیب خانوار در هزینه‌های سلامت است، گفت: پایداری و افزایش منابع مالی در دسترس عاملی مهم جهت کاهش پرداخت از جیب هزینه‌های سلامت است. ­همچنین سیاست گذاری برای کاهش هزینه‌های این بخش، نیازمند راهبرد‌هایی برای بهبود همکاری بین بخش‌های مرتبط از طریق تعیین اهداف و ایجاد چشم انداز مشترک است در این راستا لازم است که نقش متولی گری وزارت بهداشت تقویت شده و سازوکار‌های نظارت و ارزیابی سیاست‌های حمایتی طراحی شود. ­ وی با اشاره به نقش رسانه‌ها و اراده مسئولان برای کاهش هزینه‌های سلامت، گفت: ارائه دهندگان خدمات باید در امر سیاست گذاری در این زمینه مشارکت داشته باشند تا سیاست‌ها و تصمیمات کلان، در جامعه هدف، اثرگذار باشد. ­ رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پیش بینی تغییرات آینده بخش سلامت و برنامه ریزی برای مراقبت‌های سلامت مورد نیاز و آگاهانه تصمیم گرفتن درباره این موضوعات، از دیگر ملزومات برای کاهش هزینه‌های سلامت در کشور است. ­ وی با اشاره به اهمیت بازنگری و بازتعریف سیاست‌های حمایتی برای کاهش هزینه‌های سلامت گفت: در این زمینه باید مداخلات هدفمند برای افزایش محافظت مالی از گروه‌های کم درآمد و آسیب پذیر در برابر هزینه‌های کمرشکن سلامت صورت گیرد. ­ایجاد نظام داده‌ای پویا و به روز جهت ارزشیابی شاخص‌های تأمین مالی نظام سلامت کشور و آگاهی از تغییرات آینده بخش سلامت و مراقبت‌های سلامت نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد.

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج آزمون استخدامی معلمان؛ شاید هفته آینده
  • بخش دوم بودجه ۱۴۰۳ تا پایان اردیبهشت نهایی و ابلاغ می‌شود
  • ‌زمان دقیق واریز حقوق فروردین ۱۴۰۳ فرهنگیان
  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم
  • وزیر آموزش و پرورش : پذیرش بدون آزمون قاریان و حافظان قرآن در دانشگاه فرهنگیان
  • مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت
  • راهکارهای کاهش هزینه‌های سلامت در ایران
  • آیا وزیر آموزش و پرورش استیضاح می شود؟
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش