Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۰ به تصویب رسیده اما تاریخ ابلاغ آن از سوی رییس جمهور به دستگاههای اجرایی آذرماه بوده است. لذا آذرماه سال جاری ملاک عمل خواهد بود. یعنی خانوارهایی که فرزند سوم و بیشتر آنها بعد از ابلاغ قانون در آذرماه امسال به دنیا می‌آیند مشمول دریافت زمین رایگان دولتی خواهند بود؛ نه ۱۹ آبان ماه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر آیین‌نامه اعطای زمین رایگان، مراحل تصویب را در دولت طی می‌کند و به زودی شرایط و نحوه ثبت نام اعلام می‌شود. آیین‌نامه هم اکنون در مرحله ارسال از وزارت راه و شهرسازی به دولت است که حداکثر تا هفته آینده انجام می‌شود. اینکه چه زمانی در کمیسیون‌های تخصصی دولت به نتیجه برسد به طور دقیق مشخص نیست. انشاءالله در زمان کمتری ارایه می‌شود اما حتما به قبل از عید نمی‌رسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: نظرات و دیدگاه‌های کارشناسی از سوی دستگاههای مختلف اخذ می‌شود که مقداری زمان می‌برد. معمولا بعضی آیین‌نامه‌ها که حساسیت بیشتری دارد در دولت با سرعت بیشتری رسیدگی می‌شود که امیدواریم این آیین نامه مشمول چنین شرایطی شود.

به گفته محمودزاده، کسانی که فرم «ج» آنها قرمز است و در واقع قبلا از تسهیلات دولتی در بخش زمین و مسکن استفاده کرده‌اند نیز می‌توانند زمین دریافت کنند؛ چرا که طبق قانون، کسانی که فرزند سوم آنها از آذرماه امسال به بعد متولد می‌شود یکبار دیگر می‌تواند از امکانات دولتی استفاده کنند.

وی یادآور شد: دو بند قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مشخصا بر عهده وزارت راه و شهرسازی است اما وزارتخانه‌های دیگری نیز دخیل هستند. بر اساس این قانون مشوق‌هایی برای کسانی که از آذرماه ۱۴۰۰ صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند دیده شده است. از جمله این مشوقها اعطای زمین یا واحد مسکونی خواهد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: مطابق قانون مذکور، دولت مکلف است یک قطعه زمین یا واحد مسکونی حداکثر به میزان ۲۰۰ متر مربع برای ساکنین در روستاها یا شهرهای کمتر از ۵۰۰ هزار نفر پس از تولد فرزند سوم و بیشتر اختصاص دهد. برای ساکنین شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر نیز زمین یا واحد مسکونی در شهرهای اطراف یا شهرهای جدید یا شهرهای مجاور یا زادگاه پدر یا مادر مشروط به اینکه بالاتر از ۵۰۰ هزار نفر نباشد، واگذار می‌شود. سه دانگ از این زمین به نام خانم خانواده و سه دانگ به نام آقا خواهد بود. امکان فروش زمین نیز وجود ندارد و باید ساخته شود.

محمودزاده درباره هزینه زمین‎های دولتی که به خانوارهای واجد شرایط واگذار می‌شود گفت: هزینه آماده‌سازی به صورت فروش اقساطی با دو سال تنفس و هشت سال اقساط از متقاضیان دریافت می‌شود و سند مالکیت پس از پرداخت آخرین قسط به مالکین تحویل خواهد شد.

وی تاکید کرد: هرجا امکان تامین زمین یا واحد وجود داشته باشد این قابلیت وجود دارد که به افراد واجد شرایط اختصاص یابد.

منبع: الف

کلیدواژه: راه و شهرسازی زمین یا واحد آیین نامه فرزند سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت نفت اراضی ساخت مسکن در ۹ استان کشور را اعلام کرد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: با هدف اجرای تفاهم‌نامه همکاری وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و نفت، زمین‌های مستعد وزارت نفت در ۹ استان برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن به این سازمان معرفی شد.

به گزارش شانا به نقل از سازمان ملی زمین و مسکن، ارسلان مالکی تأکید کرد: در اجرای تفاهم‌نامه مشترک وزارت راه و شهرسازی و وزارت نفت زمین‌های مستعد ساخت مسکن در ۹ استان برای طرح نهضت ملی مسکن به سازمان ملی زمین و مسکن معرفی شد.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و نفت افزود: نمایندگان وزارت نفت زمین‌های مازاد متعلق به این وزارتخانه در استان‌های خوزستان، قم، قزوین، کردستان، کرمانشاه، سمنان، مرکزی، بوشهر و هرمزگان را به سازمان ملی زمین و مسکن معرفی کردند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: موضوع این تفاهم‌نامه تولید و عرضه حداقل ۸۰ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور است.

سازمان ملی زمین و مسکن در اجرای ماده ۱۰ قانون جهش تولید مسکن تاکنون موفق به شناسایی ۲ هزار و ۷۷۶ هکتار اراضی مازاد دیگر دستگاه‌ها شده که بیش از ۳۷۰ هکتار آن متعلق به وزارت نفت بوده است.

دیگر خبرها

  • کلاف سردرگم واردات خودروهای کارکرده/ چرا کسی اجرای قانون را گردن نمی‌گیرد؟
  • کلاف سر در گم واردات خودروهای کارکرده/ چرا کسی اجرای قانون را گردن نمی‌گیرد؟
  • توضیح مهم دستیار ویژه معاون اول رئیس‌جمهور درباره واردات خودرو
  • وزارت نفت اراضی ساخت مسکن در ۹ استان کشور را اعلام کرد
  • مصوبه تشکیل حساب پس‌انداز کارکنان دولت مغایر قانون است
  • اختصاص بیش از ۲ هزار و ۱۸۰ زمین رایگان در شهر‌های جنوبی کشور به خانواده‌های مشمول
  • مصوبه تشکیل حساب پس‌انداز کارکنان دولت غیرقانونی اعلام شد
  • شهریه مدارس غیر دولتی مشخص شد + فیلم
  • جزئیات چگونگی اجرای طرح فیرپلی مالی باشگاه‌ها با اصلاح آیین نامه/تاکید چند باره وزیر ورزش به فدراسیون فوتبال
  • بیمارستان های دولتی ملزم به درمان رایگان کودکان هستند