Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتحعلی محمدزاده معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در قزوین با اشاره به اینکه در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران، ماده ۱۱ قانون هوای پاک یک سِری محدودیت‌ها برای توسعه واحدهای مستقر در داخل شهرک‌های صنعتی و واحدهای خارج از شهرک‌ها ایجاد کرده که پیگیر هستیم این  محدودیت‌ها به حداقل ممکن برسد و به واحدها در همان عرصه و فضایی که در اختیار دارند برای توسعه مجوز داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستور کاری در این زمینه فراهم شده و  موضوع در دستور کار کمیسیون‌های تخصصی دولت قرار گرفته  هماهنگی ضمنی با سازمان حفاظت محیط زیست کشور انجام شده و پیشنهادهایی به دولت شده که اگر بتوانند برای توسعه  واحدهای صنعتی در مجموعه خود با حفظ محدوده و فضای در اختیار، به آنان مجوز داده شود.

۶۵ هزار هکتار زمین صنعتی تولید شده آماده داریم

معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به انعقاد بیش از ۹۵ هزار قرارداد در داخل شهرک‌های صنعتی و حدود ۴۹ هزار واحد صنعتی به بهره‌برداری رسیده ادامه داد: در اراضی که در شهرک‌های صنعتی موجود است بالغ بر ۹۳ هزار هکتار فاز عملیاتی است و در ۶۵ هزار هکتار زمین صنعتی تولید شده که با فراهم شدن زیرساخت‌ها آماده هستیم در اختیار واحدهای صنعتی قرار دهیم.

محمدزاده اضافه کرد: تعدادی از واحدهای صنعتی به ویژه واحدهای کوچک همان گونه که با سرعت در مسیر تولید قرار می‌گیرند ممکن است به دلایلی از مسیر تولید خارج و تعطیل و غیر فعال شوند.

وی شرکت نوآور تولیدکننده در شهرک صنعتی کاسپین دو شهرستان آبیک را شرکتی هایتک وومجهز به دانش و تکنولوژی روز ذکر و خاطرنشان کرد: در زمینه اجرایی شدن طرح های‌ ‌ توسعه این شرکت و آماده شدن زیرساخت‌های لازم در زمینه تولید تجهیزات پزشکی و صنعت خودرو مساعدت لازم صورت می‌گیرد.

استقرار بیش از ۱۳۰ شرکت دانش بنیان در شهرک‌های صنعتی

این مسئول با اشاره به استقرار بیش از ۱۳۰ شرکت دانش بنیان در داخل شهرک‌های صنعتی کشور با هماهنگی معدنی علمی و فناوری ریاست جمهوری اذعان کرد: قطعا در سال آینده استقرار شرکت‌های دانش بنیان در شهرک‌های صنعتی افزایش و توسعه می‌یابد.

معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران عمده مشکلات صنایع کوچک را تسهیلات و نقدینگی ذکر کرد و افزود: قطعا هیات وزیران و وزارتخانه های صمت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدابیری را برای پرداخت تسهیلات به صنایع کوچک اتخاذ کرده‌اند تا در اسرع وقت در اختیار آنان قرار داده شود تا به برنامه‌های تولیدی خود بپردازند.

محمدزاده در خصوص انفجارات معادن برای برداشت ماده معدنی گفت: انفجارهای معادن باید با استانداردهای خاص خودش که شورای عالی معادن و اداره کل معاونت امور معادن تدوین کرده صورت گیرد و مشکلی برای منازل مسکونی و واحدهای صنعتی در جوار معادن ایجاد نکنند.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: استان قزوین شهرکهای صنعتی شهرک های صنعتی واحدهای صنعتی دانش بنیان صنایع کوچک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۵۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین الهی صبح پنج شنبه در قالب سفر هیأت دولت به استان سمنان و بازدید از طرح‌های بهداشت و درمان با بیان اینکه پنجاه درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است، ابراز داشت: با بهره‌گیری از شرکت‌های دانش بنیان و علوم و تکنولوژی‌های جدید به دنبال تولید مواد اولیه در داخل کشور هستیم.

وی ضمن بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی به لحاظ تولید دارو در کشور وجود دارد، افزود: نمونه بارز آن تولید چند دارو کمیاب و تخصصی در شهرک صنعتی سمنان است.

وزیر بهداشت ضمن بیان اینکه شرکت‌های فناوری و دانش بنیان بسیار در حوزه تولید دارو می‌توانند کمک کنند، ابراز داشت: هم اکنون ۹۹ درصد تولید دارو در داخل کشور کشور انجام می‌شود.

عین الهی ضمن بیان اینکه این شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند ضمن تولید دارو به حوزه تأمین مواد اولیه دارو در داخل کشور هم بپردازند، تصریح کرد: خوشبختانه استان سمنان به لحاظ معادن می‌تواند ظرفیت استفاده خوبی به این منظور باشد.

وی از افزایش فعالیت‌های پژوهشی حوزه پزشکی و دارویی در کشور خبر داد و افزود: امیدواریم با این‌گونه اقدامات بتوانیم در راستای تأمین نیازهای اساسی کشور گام‌های مؤثری برداریم.

کد خبر 6081724

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • رشد 28 درصدی واحدهای صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • شرکت‌های دانش‌بنیان راهی میان‌بُر برای رشد تولید هستند
  • شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود
  • افزودن ۹ واحد صنعتی به جمع شرکت‌های دانش بنیان‌های کشور
  • تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود
  • دانش‌ بنیان شدن کشاورزی در گرو باور به نقش محوری روستاها است