Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: اصلاح فرآیندهای موجود، درآمدزایی اختصاصی و بهسازی اماکن قدیمی در دستور کار است و تجهیزات فرسوده دانشگاه را بازسازی می‌کنیم.

سید محمد موسوی میرزایی، امروز یکشنبه ۲۲ اسفند در آخرین نشست هیات امنای این دانشگاه در سال جاری افزود: امیدواریم در ماه‌های ابتدایی سال آینده اعلام کنیم که حدود ۳۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی را با بازسازی تجهیزاتی که از چرخه خارج شده‌اند، مورد استفاده دوباره قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، وی با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی در ارائه خدمات سلامت‌محور به جامعه و بیان اهمیت آموزش، بهداشت و درمان در فرهنگ اسلامی گفت: در این مقوله‌ها اگر بتوانیم کارهای خوب و نیکو انجام دهیم، خیر دنیا و آخرت را برای ما به ارمغان خواهد آورد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با تاکید بر اینکه ما ارائه دهنده کارهای خدماتی در حوزه‌های درمانی، بهداشتی و آموزشی در سه شیفت هستیم افزود: وقتی چنین خدماتی ارائه می‌شود، اولویت این است که خدمت‌گیرنده راضی باشد.

وی با اشاره به فهرست‌های اعتبارسنجی در بیمارستان‌ها، ماحصل آن را رضایت بیمار در دریافت خدمات به‌موقع و درست دانست و خاطرنشان کرد: اگر در مقوله آموزشی، دانشجویی تربیت کنیم که متعهد و دارای علم لازم باشد و بتواند بخشی از مشکلات مردم را برطرف کند، می‌تواند باعث سربلندی دانشگاه علوم پزشکی باشد و نیروی متخصص، متعهد و باسواد را روانه جامعه می‌کند.

موسوی میرزایی گفت: مقوله بهداشتی تمامی بخش‌های زندگی مردم را شامل می‌شود و در دسترس بودن دارو با کمترین هزینه نیز یک ضرورت است بنابراین باید به نحوی در دانشگاه علوم پزشکی مدیریت کنیم تا ضمن ارائه خدمات خوب، درآمدزایی نیز داشته باشیم

وی افزود: برای ارتقاء دانشگاه‌های علوم پزشکی، نیاز به هزینه‌کردهای جدید است و برای دستیابی به این مهم باید فرآیندها اصلاح شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره گذرا به اهم عملکرد دانشگاه در سال ۱۴۰۰ و فعالیت‌های ماه‌های اخیر این مجموعه گفت: تقریبا از همه نقاط استان در این مدت بازدید کردم و به بعضی شهرستان‌ها نیز ۲ یا سه بار سفر داشتیم تا مشکلات مناطق مختلف را از نزدیک شناسایی و بررسی کنیم.

وی برخورداری نسبی استان از خدمات بهداشتی درمانی و پیشرفت سریعتر در شهرستان‌های شرقی خراسان جنوبی برای دستیابی مطلوب‌تر به خدمات سلامت‌محور را یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ترجیح بر این است که بهسازی فضاهای فیزیکی موجود که کمتر مورد استفاده قرار گرفته، در اولویت باشد و در همین راستا دانشکده دندانپزشکی به داخل دانشگاه انتقال خواهد یافت

موسوی بیان کرد: پزشکان متخصص مکلف شده‌اند در نوبت کاری صبح فقط در کلینیک‌های زیر پوشش دانشگاه به ارائه خدمت بپردازند و در شیفت صبح اجازه فعالیت در مراکز خارج دانشگاهی را ندارند که با این کار امیدواریم در چند ماه آینده درآمد دانشگاه افزایش داشته باشد.

آخرین جلسه هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال جاری با حضور نماینده وزیر و دبیر هیات‌های امنا، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اعضای هیات امنای دانشگاه امروز در تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی این دانشگاه، گزارش حسابرسی ۱۳۹۹، گزارش عملکرد بند پنج ماده ۱۰ آیین‌نامه مالی و معاملاتی و بررسی ۲۶ پیشنهاد اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از مهمترین محورهای دستور کار این نشست بود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برطرف کردن نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی از اولویت های برنامه ریزی کلان در کردستان است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، اکبر محمدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان روز سه شنبه ٢٨ فروردین ماه سالجاری در جریان بازدید از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی این استان و نشست با رئیس دانشگاه ، معاون غذا و دارو و کارکنان این معاونت بیان داشت : دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با ارتقاء کیفی سطح خدمت رسانی خود توانسته است رضایتمندی مطلوبی را در سطح جامعه ایجاد نماید.

وی افزود: در دولت سیزدهم توجه مناسبی به بخش بهداشت و درمان استان کردستان شده است که در همین راستا مصوبات خوبی را در سفرهای ریاست جمهوری به استان کردستان شاهد بوده ایم که با پیگیری های مجدانه استاندار کردستان و مدیران دستگاه های اجرایی امروز شاهد افتتاح و بهره برداری از بسیاری از مراکز تخصصی از جمله قلب ، سرطان ، پیوند استخوان و ... در استان کردستان هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان تحول در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی استان را حاصل برنامه ریزی های مدون در این حوزه خواند و افزود: با تدابیر پیش بینی شده شاهد بروز کمترین چالش از نظر کمبود داروهای خاص در سطح استان هستیم و امیدواریم با برنامه ریزی های آتی بتوانیم نسبت به گسترش خدمات در بخش توریسم درمانی هم گام های جدیدی برداریم.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی استان از ذخیره سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان با توجه به شرایط جغرافیایی و منطقه ای خبر داد و بیان کرد: استان کردستان با برنامه ریزی های انجام شده دارای کمترین چالش در حوزه اقلام دارویی ضروری و مورد نیاز بیماران خاص است که در صدد هستیم با احداث انبار استراتژیک دارویی به توسعه این بخش هم کمک نمائیم.

در پایان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان استفاده از ظرفیت های قانون مولد سازی برای اتمام پروژه های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی را یکی از راهکارهای مناسب برای توسعه خدمت رسانی توسط این دانشگاه ذکر کرد و گفت : سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان آمادگی خود را جهت همکاری و تعامل با دانشگاه علوم پزشکی ، خدمات و بهداشتی و درمانی این استان در همین راستا را اعلام می نماید.

راه اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی کردستان

فریدون عبدالملکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان کردستان نیز با اشاره به برخی نیازمندی های استان گفت: کلنگ زنی دو بیمارستان در استان، به مطالبه عمومی تبدیل شده است که امیدوارم با همکاری مدیران استانی هر چه سریعتر ساخت این دو پروژه به اتمام رسیده و به چرخه ارائه خدمات وارد شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان کردستان بیان کرد: فراهم کردن انبارهایی برای بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام، دارویی و تجهیزات پزشکی و همچنین تامین ملزومات آزمایشگاهی از جمله نیازمندی های ما در حوزه غذا و دارو است که با این کار مهم جایگاه مرجعیت دانشگاه حفظ و ارتقاء داده می شود.

عبدالملکی به پیشرفت سایر بخش های دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حوزه آموزشی ٨ رشته جدید به دانشگاه اضافه شده که دستیاری عفونی و ارولوژی و PhD پژوهشی پزشکی سلولی ملکولی و نیز احداث دانشکده داروسازی و فناوری های نوین از آن جمله است.

وی به ارائه خدمات به مردم در ١٦ بیمارستان دانشگاهی و یک بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام اشاره کرد و خاطرنشان کرد: بیمارستان سیار برای موارد غیرمترقبه است که نیاز به تکمیل تجهیزات پزشکی و تکمیل محلی برای نگهداری آن داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان کردستان، مرز باشماق را از مهمترین مرزهای صادراتی کشور برشمرد و اظهار کرد: در این مرز باید به سلامت به عنوان یک مقوله ویژه توجه شود به طوری که فضایی حداقل ١٠٠٠ متر مربعی برای ارائه خدمات سلامت از قبیل واکسیناسیون، قرنطینه سازی، کنترل قاچاق دارو و مواد آرایشی و پد پالگرد در طرح جامع مرز در نظر گرفته شود.

گفتنی است بازدید از واحد های مختلف آزمایشگاه معاونت غذا و دارو پایان بخش این دیدار و نشست ٢ ساعته بود.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896086

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • دو مدال طلای جهانی بر گردن دانشجوی مخترع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
  • افزایش بیش از ۵ درصدی شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی
  • شناسایی و پلمپ یک واحد طب سنتی غیرمجاز در سرایان
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • فعالیت ۲۵۴ آزمایشگاه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • برطرف کردن نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی از اولویت های برنامه ریزی کلان در کردستان است
  • راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان