Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، وزارت صنعت و تجارت روسیه پیشنهاد کرده تا موقتاً برای تولیدات فولاد و مواد اولیه در این کشور قیمت‌گذاری دلاری کنار گذاشته شده و روبل جای آن را بگیرد؛ پیش‌بینی می‌شود این اقدام شرایط را برای صنایع روس بهتر کند.

وزارت صنعت روسیه می‌گوید در شرایط کنونی شاهد تغییر در ساختار تقاضا در بازار جهانی انرژی، مواد اولیه و فلزات هستیم که این مسئله معمولا موجب افزایش قابل توجه قیمت‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین قیمت مواد اولیه نظیر سنگ آهن و زغال‌سنگ بالا مانده و انتظار می‌رود قیمت آلومینیوم و مس هم تحت تأثیر نوسانات ارزی قرار گیرد.

وزارت صنعت روسیه می‌گوید در چنین شرایطی لازم است تا با کنار گذاشتن قیمت‌گذاری به دلار برای مواد اولیه و تولیدات فلزی عملکرد بدون اختلال صنایع تضمین شود. 

در این بیانیه آمده است این مسئله جلوی افزایش قیمت‌ کالاهای اساسی، مواد اولیه و نهایتاً محصولات نهایی را در بازار داخلی خواهد گرفت.

این اقدام همچنین راه را برای حفظ روند سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها و ساخت تأسیسات منطقه‌ای و فدرال را هموار می‌کند.

منبع: فارس اخبار مرتبط ۲۲:۵۹:۳۰ تاکید وزیر صمت بر ترخیص سریع کالاهای انبارشده در بنادر کشور ۱۹:۳۲:۵۱ ترخیص کالاهای اساسی بدون کد رهگیری ۱۹:۲۳:۱۰ گمرک به بازرگانان هشدار داد ۲۱:۴۲:۱۵ ترخیص کالاهای انباشته در گمرک محرک تقاضای ارز نیست ۲۲:۲۵:۳۹ مشکلات صادرکنندگان را درک می‌‌کنیم/ روند تامین ارز کالاهای وارداتی سرعت خواهد گرفت ۱۹:۴۹:۲۶ تأمین مواد اولیه لوازم خانگی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو کالاهای اساسی سرمایه گذاری روبل نوسانات ارزی مواد اولیه روسيه مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۹۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی

بانک مرکزی با تکذیب توقف پرداخت ارز کالا‌های اساسی اعلام کرد: ۲۷ درصد واردات که مربوط به کالا‌های اساسی و داروست، با نرخ دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تامین می‌شود.

به گزارش تسنیم، بانک مرکزی در واکنش به انتشار مطالبی با عنوان "توقف اختصاص ارز کالا‌های اساسی" و طرح ادعایی به نقل از عضو هیات نمایندگان اتاق تهران مبنی براینکه "بیش از یک ماه است که به کالا‌های اساسی ارز تخصیص نیافته است" ضمن تکذیب این ادعای نادرست و عاری از حقیقت، اعلام کرد: براساس آمار موجود در یک ماهه ابتدایی سال جاری ۲ میلیارد و ۷۷۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، کالا‌های تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شد.

براین اساس طی فروردین ماه سال جاری، ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی و دارو با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تامین شد که ۵۴۸ میلیون دلار آن بابت کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل اقلام گندم، دانه‌های روغنی نهاده‌های دامی بوده است.

لازم به ذکر است طی این مدت تامین ۶۹ درصد نیاز‌های وارداتی صنایع مختلف کشور با دلار ۴۱۰۰۰ هزار تومان (ارز نیمایی) صورت گرفته است. ۲۷ درصد واردات که مربوط به کالا‌های اساسی و داروست، با نرخ دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تامین می‌شود.

نیاز‌های بخش خدمات هم که حدود ۴ درصد است، با نرخ ۴۳ هزار تومان تامین می‌شود. میانگین وزنی ارز تامین شده نیز عدد ۳۷۵۰۰ تومان را نشان می‌دهد.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • برخورد با هرگونه افزایش قیمت غیرقانونی
  • تخصیص ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • واکنش وزارت جهاد کشاورزی به احتکار کالاهای اساسی | قیمت هیچ کالایی تغییر نکرده است