Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزومه تقریبا هیچ پارلمان محلی شهر یاسوج به قدری مشهود است که شهروندان شهر یاسوج می توانند در این رابطه هم اظهار نظر کنند تا دومینوی ناکارمی های شورای این شهرنسبت به گذشته تکراری شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  صبح زاگرس شکی نیست که ناکارآمدی مدیریت شهری در هر شهری را شهروندان آن با هزینه های زیاد باید تحمل کنند و عدم توسعه شهری ثمره اصلی آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناکارامدی واقعیت سرنوشت شهر یاسوج از سالهای گذشته تا کنون بوده به گونه ای که متاسفانه در هر دوره مردم با وجودی که هزینه زیادی برای وقتشان صرف می کنند تا شاهد تغییرات باشند اما متاسفانه هربار یادر روزهای گذشته افتاده و از انتخاب هایشان پشیمان می شوند ، پشیمانیی که دیگر نه سودی برای خودشان دارد و نه منفعتی برای شهروندان دارد.

با جستجویی در علل ناکارآمدی شورای شهر یاسوج ،عدم تخصص، قومیت گرایی و سیاسی کار وعدم استفاده از افراد نخبه در مسائل شهری  گل واژه هایی هستند که در هر گذری از این شهر می توان به آن رسید .

اعضای شورا منتخبینی از مردم هستند که قرار است روزمرگی مردم را حل کنند ومسائل روزمره شهری باید مهمترین اولویت آنها باشد اما متاسفانه از گوشه کناره های شهر خبر می رسد مسائل خویشاوندی، سیاسی کار عوامل اصلی سکوت مخرب شورای شهر یاسوج در مقابل کارشکنی های مدیریت شهره بوده و اعتبارات بهانه ای بیش نیست.

ناکارامدی مدیریت شهری علاوه بر اینکه داد مسئولان استانی را دراورده به قدری مشهود است که شهروندان شهر یاسوج می توانند در نقش یک کارشناس در رابطه با ضعف های مسائل شهری هم اظهار نظر کنند.

دومینوی ناکارامدی های مدیریت شهری در یاسوج به سکوت اعضای پارلمان، فضای سبز فشل، پروژه های عمرانی به کما رفته، حقوق از دست رفته شهروندان و اشتغال های شائبه برانگیز ختم نشده و باید به این دومینو تسهیلات میلیاردی شهرداری از بانک و بدهی های تامین اجتماعی را اضافه کرد و منتظر ماند تا کی روزه سکوت و چشم پوشی شورای شهر از این ناکارامدی ها شکسته می شود.

فراموش نکنیم طولی نخواهد کشید تا مزد سکوت منتخبین شورای شهر در مقابل ناکارامدی ها و ضعف ها از سوی مردم در انتخابات بعدی همچون انتخابات گذشته داده خوهد شد و این مهم طولی نخواهد کشید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیریت شهری شهر یاسوج شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۸۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز

طرح آزمایشی تفکیک و جمع‌آوری پسماند از جلوی در منازل از شهرک رشدیه و شهرک زعفرانیه تبریز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، در این طرح که از شامگاه _دوشنبه سوم اردیبهشت_ آغاز شده است، پسماندهای شهری تفکیک و به صورت شبانه و خانه به خانه از جلوی در منازل جمع‌آوری می‌شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری منطقه پنج تبریز با نصب بنرهای اطلاع‌رسانی، چاپ و توزیع تراکت، برقراری ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی و توجیه اصناف و کسبه محل، این طرح را از شهرک آزمایشی آغاز کرد.

در طرح آزمایشی تفکیک و جمع‌آوری پسماند به صورت شبانه و خانه به خانه، شهروندان پس از نصب اپلیکیشن behroob.ir پسماندهای قابل فروش را تفکیک و آدرس خود را در سامانه برای فروش بارگذاری می‌کنند، سپس پسماندهای غیرقابل فروش را بعد از تفکیک در منزل خود قرار می‌دهند.

ساعت جمع‌آوری پسماندها ۹ شب تعیین شده و لازم است شهروندان در این ساعت پسماندهای خود را برای جمع‌آوری در مقابل در منزل خود قرار دهند. هادی بدری، معاون خدمات شهری شهرداری تبریز کاهش ترافیک و کاهش آلودگی محیط زیست را مهمترین دستاورد این طرح اعلام کرد و از شهروندان خواست تا در این خصوص با همکاران شهرداری همکاری کنند.

شهرداری منطقه ۲ پایلوت جمع آوری شبانه زباله

موسی علیپور، شهردار منطقه دو تبریز اظهار کرد: این طرح از ناحیه یک منطقه دو تبریز به صورت پایلوت کار خود را آغاز کرده است.

وی با اشاره به مزایای این طرح از خدمات‌رسانی بهتر در راستای رفاه حال شهروندان دانست و تاکید کرد: جلوگیری از ایجاد ترافیک در معابر به هنگام تخلیه باکس‌ها به ویژه ممانعت از ترافیک در مسیرهای اصلی، جلوگیری از استهلاک خودروهای جمع آوری زباله، اتلاف سوخت، انرژی و زمان از دیگر مزیت‌های این طرح محسوب می‌شود.

شهردار منطقه دو تبریز با تاکید بر اینکه شهروندان با هدف رعایت زمان بیرون گذاشتن زباله‌ها و در راستای اجرای مفید این طرح، از آن‌ها درخواست می‌شود با کارگران تلاشگر حوزه خدمات شهری همکاری کنند.

کد خبر 747137

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت
  • ضرب‌وشتم دستفروشان‌گرگانی ادامه دارد/ ماموران سدمعبر نیازمند دوره‌های کنترل خشم
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی
  • دغدغه و درخواست شهروندان با ۵۶۴ مصوبه بازدید میدانی محلات پیگیری شد