Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه از آغاز فرایند مطالعاتی و تهیه طرح پیشنهادی معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه درخصوص تعیین فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه در لایحه بودجه ۱۴۰۱ به ریاست قوه قضائیه خبر داد.

خبرگزاری میزان - معاون رییس قوه قضاییه در تشریح فرایند مطالعاتی و تهیه طرح پیشنهادی مذکور در رابطه با لایحه بودجه ۱۴۰۱ عنوان کرد: معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه به عنوان بازوی مطالعاتی، پژوهشی و مشورتی قوه قضاییه و در راستای ایفای وظایف قانونی خود، به مطالعه، بررسی و ارائه نظر کارشناسی راجع به مفاد جز الحاقی ۱ بند ۸ تبصره ۱۲ (حقوق و دستمزد) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و با لحاظ مفاد ماده ۷۴ قانون مدیریت خدمات کشوری پرداخته است که یکی از مأموریت‌های مهم این معاونت در سال ۱۴۰۱ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام عالی قضایی با بیان دیگر اقدامات انجام شده در این رابطه از جمله حضور در جلسات کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی، به بررسی کلیات و محور‌های مهم تصمیم گیری در ارائه طرح پیشنهادی به حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اشاره کرد.

نمایندگان مجلس در نشست علنی قوه مقننه و در جریان بررسی و رفع ایرادات شورای نگهبان از لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با اصلاحات تبصره ۱۲ ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۱ موافقت کردند و مطابق جزء الحاقی ۱- به منظور جذب و نگهداشت کارکنان قوه قضائیه و کاهش اطاله دادرسی پرونده‌های قضائی با رعایت قوانین و مقررات با پیشنهاد رئیس قوه قضائیه و تصویب شورای حقوق و دستمزد فوق‌العاده برای کارکنان مذکور برقرار می­ شود. ضمن اینکه با لحاظ مفاد ماده ۷۴ قانون مدیریت خدمات کشور به منظور هماهنگی در تعیین حقوق و مزایای کارمندان دستگاه‌های اجرایی شورای حقوق و دستمزد با عضویت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزیر امور اقتصادی و دارایی و دو نفر از وزرا به انتخاب هیات وزیران و رئیس دستگاه ذی ربط و مجموعا دو نفر نماینده از کمیسیون‌های اجتماعی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی (به عنوان ناظر) تشکیل می‌شود کلیه دستگاه‌های اجرایی اعم از اینکه مشمول مقررات این قانون باشند یا نباشند مکلفند قبل از اتخاذ تصمیم در مراجع قانونی ذی ربط برای تعیین و یا تغییر مبانی و مقررات حقوق و مزایای کارمندان خود و یا هر نوع پرداخت جدید موافقت شورای مذکور را کسب کنند. مصوبات و تصمیمات شورا پس از تایید رئیس جمهور قابل اجرا است.

شایان ذکر است، با تصویب پرداخت فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه در صحن مجلس شورای اسلامی، فرایند مطالعاتی و تهیه طرح پیشنهادی معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه به ریاست قوه قضائیه درخصوص تعیین فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه در لایحه بودجه ۱۴۰۱ جریان دارد تا با تصویب شورای حقوق و دستمزد و متناسب با اعتبارات قوه قضاییه (از محل ۲.۹ بودجه قوه قضاییه از منابع عمومی بودجه) پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان قوه قضائیه در سال جاری اعمال شود.

بیشتر بخوانید: نخبگان و مدیران جهادی ابزار تحقق هوشمند سازی و ثبت نوین هستند

انتهای پیام/

برچسب ها: معاون رئیس قوه قضائیه قوه قضائیه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون رئیس قوه قضائیه قوه قضائیه منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه لایحه بودجه ۱۴۰۱ حقوق و دستمزد قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۹۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انحراف در بودجه شهرداری کرمانشاه

به گفته برخی از اعضای شورای شهر کرمانشاه در بودجه برنامه‌ریزی شده ۱۴۰۲ شهرداری انحرافاتی رخ داده و بیشتر از بودجه مصوب شده بوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، جلسه شورای شهر کرمانشاه امروز بعد از مدت‌ها در حالی با حضور شهردار کرمانشاه برگزار شد که 9 نفر از 11 عضو شورا حضور داشتند و در این نشست برخی از اعضا نسبت به انحراف در بودجه 1402 شهرداری انتقاد داشتند و از شهردار خواستار شفاف‌سازی در این زمینه شدند.

خسرو زرافشانی، رئیس شورای شهر کرمانشاه در این نشست، اظهار داشت: تحقق بودجه شهرداری در سال گذشته حدود 50 درصد بوده و در نتیجه اصلاح بودجه مطرح شد و شهردار لایحه اصلاح بودجه را تقدیم شورای شهر کرد و به کمیسیون مربوطه ارجاع داده شد و جلساتی نیز به این منظور برگزار شد، اما در این زمینه بین برخی اعضای شورای شهر و شهردار اختلاف نظراتی وجود دارد.

وی عنوان کرد: براساس تبصره‌ 11 بودجه سال گذشته که به دفترچه اضافه شده، شهردار باید برای هزینه‌های فرهنگی به شورای شهر لایحه ارائه دهد و از شورای شهر اجازه بگیرد اما شهرداری بدون دریافت مجوز از شورای شهر این هزینه را صرف کرده است و سه نفر از اعضای شورای شهر در این زمینه از شهردار سؤال کردند.

زرافشانی با بیان اینکه شهردار ادعا دارد که این تبصره بعد از تصویب دفترچه بودجه اضافه شده است گفت: بنده دفترچه ارسالی به شهرداری، فرمانداری، بایگانی دبیرخانه شورای شهر بررسی شد و در هر سه دفترچه این موضوع با امضای ریاست شورا و شهردار وجود دارد.

وی گفت: براساس این تبصره دریافت مجوز از شورای شهر برای تمامی مراسمات مربوط به سازمان فرهنگی و ورزشی شامل هدایا، هزینه کرد بابت غذا، اسکان و غیره الزامی است و این موضوع به شهرداری ابلاغ شده است و چنانچه موضوعی بود باید شهردار همان موقع نسبت به آن اعتراض می‌کرد.

زرافشانی بیان کرد: همچنین براساس قانون پرداخت بابت تشویق فرزندان و دانش‌آموزان ممتاز نیاز به مجوز شورای شهر دارد.

تحقق 50 درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه

رئیس شورای شهر کرمانشاه با بیان اینکه شهرداری بابت فعالیت‌های تبصره اضافه شده به بودجه هیچ مجوزی را از شورای شهر دریافت نکرده است افزود: سه نفر از اعضای شورای شهر شامل سالار احمدزاده، کامران ملکی و رسول آزادی نسبت به این موضوع ابهام دارند و در صورتی که قانع شوند موضوع از شهردار منتفی خواهد شد.

زرافشانی با اشاره به اینکه هزینه‌های انجام شده باید نسبت به تحقق بودجه باشد عنوان کرد: براساس بودجه مصوب شده اعتبار تشریفات 5.5  میلیارد تومان بوده که با توجه به تحقق باید سه میلیارد تومان هزینه می‌شد اما هفت میلیارد و 100 میلیون تومان هزینه شده و در اصلاحیه آمده است و این جای سؤال دارد که وقتی ردیف بودجه تحقق نیافته از کدام محل تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه اعتبار تأمین مواد غذایی 19 میلیارد تومان بوده اما در اصلاحیه بودجه 29 میلیارد تومان قید و هزینه شده است گفت: وقتی گفته می‌شود ردیف بودجه به میزان 50 درصد تحقق نیافته این هزینه از 19 میلیارد تومان باید به 9 میلیارد تومان تقلیل پیدا می‌کرد اما در اصلاحیه به 22 میلیارد تومان افزایش یافته است.

زرافشانی با اشاره به اینکه کرایه وسایل نقلیه و ماشین‌های اداری در بودجه 32 میلیارد تومان بوده و با وجود عدم تحقق بودجه در اصلاحیه به 40 میلیارد تومان افزایش یافته است افزود: بودجه هدایا و اقلام تشویقی 3.5 میلیارد تومان بوده که در اصلاحیه به 10 میلیارد رسیده و 6.5 میلیارد انحراف دارد.

رئیس شورای شهر کرمانشاه با بیان اینکه بودجه سایر کمک‌های رفاهی برای کارکنان شهرداری 30 میلیارد تومان بوده که یک ریال هم هزینه نشده است گفت: توسعه شبکه روشنایی در بودجه 1402 حدود 16.5 میلیارد تومان بوده که در اصلاحیه بودجه به بیش از 34 میلیارد تومان ارتقا یافته است در حالی که نسبت به تحقق بودجه باید به 9 میلیارد تومان می‌رسید.

وی با اشاره به اینکه بودجه در نظر گرفته شده برای آسفالت 140 میلیارد تومان بوده که در اصلاحیه به 75 میلیارد تومان تقلیل یافته است و بازخوردها نشان دهنده انتقادات شهروندان نسبت به این وضعیت است افزود: تعدیل این بودجه منطقی و قابل قبول است زیرا بودجه محقق نشده است.

12 مورد مغایرت در لایحه اصلاحی بودجه شهرداری رفع ابهام شود

زرافشانی با بیان اینکه بودجه در نظر گرفته شده برای هزینه‌های پیش بینی نشده بازدیدهای شهردار 40 میلیارد تومان بوده که در اصلاحیه به 64 میلیارد تومان ارتقا یافته است عنوان کرد: برای پروژه‌های اقتصادی مشارکتی یک میلیارد و 700 میلیون تومان در نظر گرفته شده که یک میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه شده و البته مشاهده می‌شود که پروژه‌های مشارکتی در کرمانشاه از جمله شهربازی تعطیل است.

رئیس شورای شهر کرمانشاه با اشاره به اینکه برای برگزاری همایش‌ها، نمایشگاه‌ها و نشست‌ها  12.7 میلیارد تومان تعیین شده که در اصلاحیه به 15.5 میلیارد تومان ارتقا یافته است گفت: برای برگزاری مراسمات ملی مذهبی 11.8 میلیارد تومان تعیین شده که در اصلاح بودجه به 20.4 میلیون تومان افزایش یافته است و این در حالی است که در مراسمات مذهبی تغییری در چهره شهر ایجاد نشد.

بدهی 3500 میلیارد تومانی شهرداری به بانک‌ها

زرافشانی افزود: در اصلاحیه بودجه برای خرید مواد غذایی 42 میلیارد تومان، تشریفات 11 میلیارد تومان، هزینه برگزاری سمینار 4.5 میلیارد تومان، هزینه اعیاد 45 میلیارد تومان و هزینه‌های متفرقه 27 میلیارد تومان قید شده که البته باید مشخص شود هزینه‌های متفرقه شامل چه هزینه‌هایی می‌شود.

وی بیان کرد: در اصلاحیه بودجه 1402 در 12 مورد مغایرت وجود دارد که باید رفع ابهام شود و باید جلساتی برای بررسی آن برگزار شود.

رئیس شورای شهر کرمانشاه با بیان اینکه شهرداری کرمانشاه در شرف ورشکستگی قرار دارد و 3500 میلیارد تومان به بانک‌ها بدهی دارد عنوان کرد: بازپرداخت این بدهی در لایحه بودجه نیامده است.

زرافشانی با اشاره به اینکه تکمیل لایحه بودجه 1403 از سوی شهرداری 51 روز طول کشیده است گفت: لایحه اصلاحیه بودجه 1402 به کمیسیون مربوطه ارجاع شده و هنوز به صورت مکتوب به بنده ارائه نشده است.

شهرداری مستندات هزینه‌های سازمان فرهنگی را ارائه دهد

سالار احمدزاده، عضو شورای شهر کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به اینکه اعضای شورای شهر براساس قانون اجازه دارند درباره هزینه‌های سازمان فرهنگی شهرداری جویا شود اظهار داشت: ما باید اطلاع داشته باشیم که بودجه به ویژه در بخش برون سازمانی کجا هزینه شده و انحراف در بودجه رخ داده یا نه و با توجه به اینکه با دلایل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قانع نشدیم باید شهرداری ریزهزینه‌ها، مجوزها و فاکتورها را ارائه دهد.

وی با انتقاد از وضعیت آسفالت خیابان‌ها و کوچه‌های شهر کرمانشاه بیان کرد: در بودجه ردیفی برای سرفصل آسفالت در نظر گرفته شده اما متأسفانه تنها نیمی از آن هزینه شده است و این جای سؤال دارد.

انحرافی در بودجه سازمان فرهنگی شهرداری صورت نگرفته است

احسان احسانی دیگر عضو شورای شهر کرمانشاه نیز در این نشست، اظهار داشت: براساس قانون، شهرداری موظف است در زمان معین بودجه را به شورای شهر تقدیم کند و در سال گذشته در زمان مقرر بودجه پیشنهادی ارسال شد.

وی عنوان کرد: رئیس وقت شورا بودجه را به کمیسیون مربوطه ارسال و بررسی شد و جلسات متعددی برگزار و در نهایت در جلسه رسمی شورا مطرح شد و دفترچه منظم و تایپ شده به امضای رئیس شورا رسید.

احسانی گفت: این دفترچه در شورای شهر کرمانشاه مصوب شد اما انضمام تبصره خاصی در آن قید نشده است و چنانچه رئیس وقت شورا موضوعی را اضافه کرده‌اند تأکیدی بر مصوبات قبلی بوده است و اضافه بر سازمان نیست.

این عضو شورای شهر بیان کرد: بنابر اعلام مسئولان شهرداری، بودجه سازمان فرهنگی در دفترچه 23 میلیارد تومان بوده و 13 میلیارد تومان هزینه شده است و این نشان می‌دهد مبلغی بیشتر از بودجه، هزینه نشده و انحرافی در بودجه سازمان فرهنگی صورت نگرفته است.

وی افزود: چنانچه نقدی بر نحوه هزینه این اعتبار وجود دارد حسابرس معرفی شده شورای شهر در شهرداری حضور دارد و می‌تواند در زمینه تخلف یا حیف شدن اعتبار صرف شده بررسی لازم را انجام دهد و برخورد شود.

احسانی تأکید کرد: براساس توضیحات رئیس سازمان فرهنگی و تأیید مدیر کل بودجه انحرافی در عملکرد مالی این سازمان وجود ندارد.

درویشی دیگر عضو شورای شهر در این نشست اظهار داشت: شهرداری کرمانشاه درآمد پایدار ندارد و اعتبارات از طریق ماده 100 تأمین می‌شود.

وی عنوان کرد: در لایحه بودجه سال گذشته کلیات بودجه به تصویب رسیده است و اصلاح بودجه برای این است که چنانچه در سرفصلی اعتبار مازاد ایجاد شده اعتبار آن به جاهایی که سرفصل بودجه تأمین نشده جابه جا شود؛ بدون اینکه به کلیات بودجه اضافه شود.

آماده ارائه مستندات قانونی در زمینه بودجه شهرداری هستیم

نادر نوروزی، شهردار کرمانشاه نیز در این نشست و در پاسخ به این سؤال اعضای شورای شهر، اظهار داشت: وقتی ردیفی در دفترچه بودجه مصوب می‌شود به این معنی است که به شهرداری اختیار داده می‌شود در این ردیف‌ها هزینه کند و تنظیم یک لایحه برای هر یکی از فعالیت‌ها معنی ندارد.

نوروزی عنوان کرد: فلسفه تقدیم بودجه به شورای شهر دریافت مجوز برای فعالیت‌های مختلف در تمام حوزه‌های مالی، عمرانی و فرهنگی است و ردیف‌ها نیز برای آن‌ها مشخص است و تقدیم لایحه مجدد معنی ندارد.

وی گفت: تبصره عنوان شده تنها تأکیدی بر ردیف‌های بودجه بوده و در هر ردیفی به طور نمونه در حوزه فرهنگی به هر منطقه یک میلیارد تومان برای برگزاری مراسمات تخصیص یافته است و این تبصره نافی ردیف‌های بودجه نیست و مغایرت و تأثیری در واقعیت موضوع ندارد.

شهردار کرمانشاه افزود: حسابرسی در سازمان‌ها وجود دارد و حسابرس شهرداری نیز توسط شورای شهر معرفی می‌شود و تمام هزینه‌ها و فاکتورهای فعالیت‌های شهرداری مشخص است و تبصره اضافه شده تنها تأکیدی بر مصوبات قبلی بوده و نمی‌توان برای تمام برنامه‌ها یک لایحه تقدیم شورای شهر کرد.

نوروزی با بیان اینکه در بودجه شهرداری به صورت کلی هیچ انحرافی رخ نداده است و حتی نسبت به تحقق هم انحراف وجود ندارد عنوان کرد: ما بودجه را به صورت کلی در نظر می‌گیریم و براساس قانون شهردار می‌تواند براساس برنامه‌ها و اتفاقات تا 10 درصد با اختیار خود بودجه سرفصل‌ها را جابه‌جا کند و بیش از آن در لایحه اصلاحیه بودجه مطرح می‌شود که از دی ماه سال گذشته تقدیم شورای شهر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اکنون امور شهر منوط به تصویب لایحه بودجه 1403 و اصلاحیه بودجه 1402 است گفت: ما آماده ارائه مستندات و مدارک لازم به اصحاب رسانه و مردم و اعضای شورای شهر هستیم و از طرف دیگر درخواست داریم امروز لایحه دو فوریتی اصلاحیه بودجه 1402 به رأی گذاشته و تعیین تکلیف شود.

شهردار کرمانشاه در انتها از شورا خواست که لایحه دو فوریتی اصلاحیه بودجه 1402 به رأی گذاشته شود که با مخالفت رئیس شورا مواجه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایندگان قوه قضاییه در شورای نظارت بر صدا وسیما منصوب شدند
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه
  • مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • انتخاب پنجمین رئیس‌جمهور در وقت فوق‌العاده
  • وزیر کار درباره تغییر در نحوه تعیین حقوق کارگران چه گفت؟
  • انحراف در بودجه شهرداری کرمانشاه
  • نوری قزلجه: دولت یا قوه قضاییه می‌توانند لایحه عفاف و حجاب را پس بگیرند
  • وزیر کار : لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران در مراحل پایانی تدوین
  • لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران در مراحل پایانی تدوین
  • لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران از سال 1404 در مراحل پایانی تدوین!