Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-16@10:25:37 GMT

چرا خودروسازی به پای موشک سازی نرسید؟

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۶۶۲۶۵

چرا خودروسازی به پای موشک سازی نرسید؟

آقای سلمان ابراهیمی نژاد می گوید: در صنعت خودروسازی می‌توان از صنعت موشک سازی در کشور الگو برداری کرد.

 

آقای سلمان ابراهیمی نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت می‌گوید: خودرو تولید انبوه می‌شود و در آن بحث رقابت و اقتصاد بین رقبای خارجی مطرح است؛ می‌توان در این صنعت از صنعت موشک سازی کشور الگو برداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای محمدعلی تیموری مدیرعامل گروه سایپا همچنین گفته بود اولین تفاوت صنعت نظامی با صنعت خودروسازی این است که در صنایع نظامی و موشکی، انسان‌های متعهد، متخصص و ایثارگر مشغول فعالیت هستند که جانشان را هم می‌دهند و این روحیه را باید در صنعت خودروسازی نیز تقویت کنیم و انسان‌هایی را انتخاب کنیم که این روحیه را داشته باشند و جانشان را برای تولید بدهند.

ایران با ساخت ۳۵ هزار و ۹۰۱ دستگاه خودروی تجاری (در سال ۲۰۰۹) هجدهمین خودروساز جهان و بزرگترین خودروساز خاورمیانه به شمار می‌آید.

در سال ۲۰۰۹ ایران از لحاظ سرعت رشد صنعت خودرو مقام پنجم جهان را پس از چین، تایوان، رومانی و هند کسب کرد. اما در چند سال گذشته انتقادات فراوانی به کیفیت و قیمت خودرو‌های ایرانی وارد شده‌ است.

به گفته مدیر عامل گروه سایپا فضای کسب و کار صنعت خودرو آرام نیست، اما در صنایع نظامی محیط آرام و ۱۰۰ درصد تمرکز برای تولید و پیشرفت است.

کارشناسان صنعت خودرو می‌گویند، خودروساز باید کالایی تولید کند که مردم حق انتخاب آن را دارند؛ بنابراین وظیفه داریم تا ضمن ایجاد احساس آرامش در صنعت خودرو، تولیدات اقتصادی را عرضه کنیم که ضمن قیمت مناسب و کیفیت خوب، به موقع تحویل مشتریان نیز شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۶۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقی شدن پایتخت فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند

یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برقی کردن حمل و نقل عمومی و ارتقای سیستم احتراق خودروهای داخلی باعث می‌شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم در بیشتر روزهای سال قابل مشاهده باشد. - اخبار اجتماعی -

محمد حمزه؛ کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در رابطه با فروردین پاک سال 1403 اظهار کرد: از ابتدای سال شاهد 20 روز مطلوب و 5 روز پاک بوده‌ایم که دلیل عمده آن خروج خودروها از پایتخت و البته سرعت مناسب باد بوده است البته که با پایان تعطیلات عید فطر و افزایش تردد این امکان وجود دارد که شاهد تنفس هوای آلوده در همین ماه باشیم.

وی افزود: اما در همین روزها نیز ذرات کمتر از 2.5 میکرون آلاینده اصلی هوا هستند که این موضوع نشان می‌دهد مشکل مربوط به آلایندگی خودروها همچنان پابرجاست و این ذرات که عمدتاً از منابع متحرک منتشر می‌شوند، آلاینده اصلی هوا هستند.

"خودروهای برقی" آمریکا را به هدف کاهش کربن نزدیک کردند

این کارشناس صنعت خودرو گفت: عمدتاً در شهرهایی که آلودگی هوا کمتر دیده می‌شود، سه مورد به صورت چشمگیر وجود دارد که یکی برقی شدن اتوبوس و تاکسی و به طور کلی حمل و نقل عمومی است و دیگری استفاده از خودروهایی است که سیستم احتراق به‌روزی دارند. مورد دیگر نیز در اختیار قرار گرفتن بنزین باکیفیت برای خودروهاست.

حمزه ادامه داد: در واقع این سه مورد مثلث مقابله با آلودگی هوا هستند که در شهرهایی ازجمله پاریس، لندن، مکزیکوسیتی و... پرداختن به همین موضوعات باعث شده تا این شهرها که زمانی از آلوده‌ترین نقاط بودند، هوای پاکی داشته و حتی تبدیل به یک الگو شوند.

وی بیان کرد: متأسفانه در کشور ما و به‌ویژه در کلانشهر تهران به جز بنزین استاندارد که بر اساس اعلام سازمان حفاظت محیط زیست از کیفیت خوبی برخوردار است، به دو مورد دیگر توجه نشده است و ما همچنان شاهد تردد اتوبوس‌های دودزا، تاکسی‌های اسقاطی و خودروهای داخلی هستیم که با گذشت زمانی در حدود دو تا سه سال از زمان تولید آنها تبدیل به خودرو آلاینده شده‌اند. علاوه بر حدود 4 میلیون موتورسیکلت آلاینده نیز در تهران تردد دارند که آنها نیز زخمی بر ریه‌های پایتخت محسوب می‌شوند.

کارشناس صنعت خودرو در رابطه با راهکارهای پرداختن به این موارد توضیح داد: افزایش کیفیت خودروها بسیار مهم است اما در حال حاضر به این دلیل شهرداری تهران برای برقی کردن حمل و نقل عمومی پیش قدم شده، حمایت از این تصمیم در اولویت قرار دارد. بر این اساس قرار است اتوبوس، تاکسی و واگن مترو از کشور چین خریداری شود که دولت باید از این اقدام مهم حمایت کند. اگرچه در این موارد حمایت از داخل خوب است و در آن شکی نیست اما اکنون که بستر آن در داخل مهیا نیست دولت باید از واردات حمایت کند.

وی گفت: اگر این اقدام انجام شود، در زمان کوتاهی شاهد افزایش کیفیت هوا خواهیم بود و شاید این برقی شدن باعث شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم در بیشتر روزهای سال قابل مشاهده باشد. در وهله بعد افزایش کیفیت خودروهای داخلی و تشدید نظارت فنی بر آنها در مراکز معاینه فنی نیز بسیار مهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ژست سوئیسی استاندارد خودرو قیمت‌ها را افزایش می‌دهد؟
  • نقش موثر شرکت سایپاگام به عنوان کانون تولید قطعات الکترونیکی گروه سایپا/ افزایش ظرفیت تولید سایپاگام از اواسط اردیبهشت ماه
  • ۶ اتوبوس حامل سوخت قاچاق در بیرجند به مقصد نرسید
  • برقی شدن پایتخت فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند
  • اوضاع این خودروساز خوب نیست
  • خودرو ۸۰ میلیاردی قاچاق به مقصد نرسید  
  • کمتر از ۲۰ درصد میوه‌های تنظیم بازار یزد در نوروز به فروش نرسید
  • بدهی ۵۰ هزار میلیارد تومانی خودروسازان به قطعه سازان
  • ارزیابی ۳۲۳ ساختمان پرخطر در تهران/ ۱۳۷ بیمارستان ناایمن در اولویت مقاوم سازی، ۵۳ بیمارستان در گروه آسیب‌پذیری خیلی زیاد! / ضرورت اصلاح استاندارد آلایندگی خودرو‌های تولید داخل و وارداتی
  • ارزیابی ۳۲۳ ساختمان پرخطر در تهران/ ۱۳۷ بیمارستان ناایمن در اولویت مقاوم سازی، 53 بیمارستان در گروه آسیب‌پذیری خیلی زیاد!/ ضرورت اصلاح استاندارد آلایندگی خودرو‌های تولید داخل و وارداتی