Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@21:53:04 GMT

حمایت باشگاههای حرفه ای از ورزش گلف در اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۶۰۲۳

حمایت باشگاههای حرفه ای از ورزش گلف در اصفهان

کوروش محمدی گفت: تاکنون رشته گلف مورد توجه حمایت‌کنندگان مالی ورزش نبوده و علت آن این است که در رسانه نمودی نداشته است.

بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر به صورت پراکنده در رشته‌های گلف بزرگ، مینی‌گلف، وودبال، کراکت و رشته‌های زیرمجموعه گلف در استان اصفهان مشغول فعالیت هستند.

به گفته او این رشته پیش از این در استان زیاد مورد توجه نبود و چندین سال است که به آن توجه شده و فضا به سمتی می‌رود که سازماندهی بین ورزشکاران در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اکنون تیم‌های مقاطع سنی و تیم‌های خاص از اقشار مختلف از جمله تیم رسانه تشکیل شده و ورزشکاران این رشته در سطح کشوری رتبه‌های خوبی را کسب کرده اند.

محمدی می‌گوید هیات به دنبال استعدادیابی در سنین پایه، کودکان و به ویژه نوجوانان است تا تیم‌هایی را در مینی‌گلف و گلف بزرگ تربیت کنیم و تیم‌های رده سنی زیر ۱۸ سال استان نیز محصول همین طرح‌های استعدادیابی است.

رییس هیات گلف استان اصفهان تیم‌های قدرتمند گلف در استان را از بین بانوان دانست و گفت: یکی از رشته‌هایی هستیم که در بخش بانوان رشد خوبی داشته و خود را نشان داده است.

محمدی از فعال بودن میدان گلف بزرگ استاندارد و ۱۸ گِرِین در مجموعه ورزشی نقش جهان خبردادو گفت: در نایین، گلپایگان و کاشان زیرساخت‌هایی را در زمینه مینی‌گلف و گلف بزرگ داریم و نیز زمین‌هایی در حال ساخت و آماده سازی است.

به گفته او مسابقات مینی گلف زیر ۱۸ سال کشوری درپیش است که اصفهان از تیم‌های فعال در لیگ گلف و مسابقات کشوری است و احتمال دارد در سال ۱۴۰۱ بتوانیم میزبانی مسابقات مینی‌گلف کشوری را بگیریم.


رییس هیات گلف استان اصفهان پیشرفت رشته گلف در استان را حدود ۷۰ درصد دانست و مابقی را نیز منوط به توسعه ورزش همگانی در استان و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز برای آن برشمرد.

به صورت سازمان یافته و رسمی حدود ۲۲۰ ورزشکار و ۱۵ مربی دارای مدرک مربیگری در اصفهان در رشته ورزشی گلف فعالیت دارند، اما به گفته رییس هیات گلف استان حدود نزدیک به ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر به صورت پراکنده این رشته ورزشی را دنبال می‌کنند.


منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مسابقات گلف استعدادیابی ورزش همگانی مینی گلف گلف بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۶۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند

محسن شاهمرادی تهیه کننده شبکه های رادیویی ورزش و جوان و نامزد بخش مستندهای مستمر در جشنواره رادیویی «پژواک» درباره حضورش در این دوره به خبرنگار مهر بیان کرد: من تقریبا به مدت ۱۷ سال است که تهیه‌کننده و گوینده برنامه‌های مختلف رادیویی هستم. سال گذشته با اثر «جهان در جام» برگزیده بخش مستمر آثار بلند جشنواره پژواک شدم و امسال هم دوباره در این جشنواره حضور داشتم.

وی که امسال توانست دیپلم افتخار جشنواره را از آن خود کند درباره شروع به کار در رادیو بیان کرد: من کارم را در سال ۸۶ با مرکز زنجان شروع کردم و اواخر سال ۹۰ وارد رادیو جوان شدم. در حال حاضر برنامه «دو آتیشه» را برای رادیو ورزش و «هواداری» را برای رادیو ورزش تهیه می‌کنم.

شاهمرادی درباره مستند «آسیا در جام» ادامه داد: به مناسبت جام ملت‌های آسیا ایده‌ای داشتم که طبق آن بتوانم ۲۴ کشوری را که در رقابت‌ها شرکت می‌کنند به مردم معرفی کنم تا از وجوه مختلف ورزش، فرهنگ، هنر، اقتصاد، سیاسی- تاریخی، جغرافیایی این کشورها شناخت پیدا کنند.

وی اضافه کرد: به طور مثال در مورد کشور هند سعی کردیم مخاطبان خود را با فرهنگ، آداب و رسوم و مسایل عجیب و باورنکردنی آن کشورها، حتی شعرشان آشنا کنم. نام برنامه را گذاشتیم «آسیا در جام» و این برنامه در ایام جام ملت‌های آسیا از رادیو ورزش پخش می‌شد که خودم گویندگی و تهیه‌کنندگی آن را بر عهده داشتم.

شاهمرادی یاداور شد: در واقع هدفم فقط بیان مسایل مربوط به ورزش نبود و علاقمند بودم مخاطبم بیشتر از این مسایل در مورد گروه‌های شرکت‌کننده در جام ملت‌های آسیا اطلاعات کسب کند.

این گوینده و تهیه‌کننده رادیو درباره نقش پژوهش در مستندسازی گفت: من به همراه مهدی زارعی پژوهش های این برنامه را به مدت سه ماه انجام دادیم که از منابع اینترنت، مقاله، کتاب و مصاحبه با افرادی که تجربه حضور در آن کشورها را داشتند، اطلاعات مورد نظر را بدست آوردم. پژوهش ستون خیمه مستند است و مستندساز در حوزه ساخت مستندهای رادیویی می‌تواند با پژوهش صحیح یک سوژه مناسب را دستمایه کار قرار دهد.

وی در پایان بیان کرد: من از سالهای دور مشغول ساخت مستندسازی هستم. مستند جزو قالب‌های برنامه‌سازی در تراز علمی است و به نظرم برنامه‌ساز برای ساخت مستند باید آموزش ببیند. این آموزش ها شامل پژوهش، موضوع، گویندگی و … می‌شود. در مجموع ما برای اینکه بخواهیم مستندساز خوبی باشیم نیازمند آموزش در این حوزه هستیم.

کد خبر 6087350 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کارودانش کیش
  • میدان امام (ره) اصفهان جمعه میزبان همایش بزرگ «پهلوان ایرانی»
  • درویش: واگذاری سرخابی‌ها یکی از کار‌های بزرگ بعد از انقلاب است
  • ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد
  • زارعی: واگذاری سرخابی‌ها از سوی AFC تایید شد
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)
  • درس‌هایی از فوتبال اروپا؛ تبریک به قهرمان
  • برپایی آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز
  • رشته‌های هنرستانی در استان بوشهر افزایش می‌یابد