Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@13:57:17 GMT

روسیه: تحریم‌ ما دنیا را با بحران غذا روبرو می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۲۲۶۱

روسیه: تحریم‌ ما دنیا را با بحران غذا روبرو می‌کند

به‌گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز به نقل از رویترز، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه گفت روسیه باید حواسش به صادرات مواد غذایی به کشورهای غیردوست باشد، چون تحریم‌های غربی باعث به وجود آمدن بحران غذایی و افزایش قیمت انرژی در دنیا شده‌است.

بیشتر بخوانید: اروپا چندین کارمند روسیه را عنصر نامطلوب خواند

تحریم‌های غربی علیه روسیه به‌خاطر حمله به اوکراین، این کشور را در آستانه شدیدترین بحران اقتصادی از 1991 یعنی از زمان سقوط شوروی سابق قرار داده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین مسکو اعلام کرده تأثیرات جهانی این تحریم‌ها قابل‌توجه‌تر خواهند بود.

پوتین هشدار داد افزایش قیمت انرژی به‌همراه کمبود کودهای شیمیایی غرب را مجبور به چاپ پول برای خرید مایحتاج خود می‌کند و باعث کمبود مواد غذایی در کشورهای فقیرتر می‌شود.

وی در اجلاسی در مورد توسعه تولید مواد غذایی گفت:«این تحریم‌ها کمبود غذا در مناطق فقیر دنیا را تشدید کرده، موج جدیدی از مهاجرت‌ها را به راه انداخته و قیمت مواد غذایی را بالاتر خواهند برد».

پوتین ادامه داد:«در شرایط فعلی کمبود کودهای شیمیایی در بازار جهانی غیرقابل‌اجتناب است و ما باید در مورد عرضه مواد غذایی به سایر کشورها محتاط باشیم و مخصوصاً صادرات خود به کشورهایی که با ما دشمن هستند را کنترل کنیم».

روسیه بزرگ‌ترین صادرکننده گندم دنیاست و بیشتر صادرات آن به آفریقا و خاورمیانه می‌رود. این کشور همچنین یکی از اصلی‌ترین تولیدکنندگان کودهای شیمیایی حاوی پتاس، فسفات و نیتروژن در دنیاست.

روسیه بیش‌از 50 میلیون تن کودهای شیمیایی در سال تولید می‌کند که 13 درصد از کل تولید جهان را تشکیل می‌دهد.

طبق گفته پوتین، تحریم‌ها بر عرضه کودهای شیمیایی از سوی روسیه و بلاروس تاثیر گذاشته و بالا رفتن قیمت گاز طبیعی تولید این کودها را در غرب گران‌تر کرده‌است.

پوتین به غرب هشدار داد مسکو هر گونه تلاش برای مسدود کردن سرمایه‌های روسیه را پاسخ خواهد داد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1135541 برچسب‌ها روسیه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: روسیه کودهای شیمیایی مواد غذایی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه اساتید و دانشجویان شرکت کننده در اردوی راهیان پیشرفت در همراهی سرلشکر رحیم صفوی با استاندار هرمزگان دیدار کردند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این نشست؛ ساخت پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس را جزو افتخارات مهندسی ایران دانست و گفت: برای احداث این پالایشگاه بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی و ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی با اشاره به ویژگی‌های بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU از آن توسط دولت سیزدهم ایجاد شده است ضمن اینکه عملیات توسعه بندر و اضافه‌کردن ۲ هزار ۴۰۰ هکتار دیگر به پس‌کرانه آن نیز آغاز شده است.

دوستی با اشاره به تولید ۴.۵ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان از آغاز احداث واحدهای جدید به ظرفیت ۱۰ میلیون تن در استان هرمزگان خبر داد و عنوان‌کرد: میانگین پیشرفت این واحدها که در دولت سیزدهم آغاز شده‌اند ۳۰ درصد است.

وی ادامه داد: در واحدهای جدید فولادسازی تلاش کرده‌ایم تولیدات منطبق با نیاز صنایع پیشران استان همچون کشتی‌سازی باشد.

استاندار هرمزگان ظرفیت پالایش را دیگر مزیت نسبی استان دانست و عنوان‌کرد: در حال حاضر یک میلیون بشکه ظرفیت پالایشی داریم و یک میلیون بشکه نیز ظرفیت جدید در دست احداث است.

دوستی با اشاره به ورود استان به زنجیره ترکیبی شیمی و معدن را جزو اولویت‌های اصلی هرمزگان برشمرد و گفت: در این زنجیره تلاش می‌کنیم تا کشور را از واردات کودهای فسفاته بی‌نیاز کنیم.

وی در گریزی به مزیت‌های شیلاتی استان نیز گفت: ظرفیت پرورش ماهی در قفس استان هرمزگان از ۵ هزار تن در ابتدای دولت به ۱۶ هزار تن رسیده است و ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید ایجاد شده است‌.

کد خبر 6088087

دیگر خبرها

  • از کشف کود شیمیایی قاچاق در عجب‌شیر تا کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • تهیه بانک اطلاعاتی دارو در چهارمحال و بختیاری
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • دلایل سرریز کمک‌های غرب به میدان بازی منافعی به نام اوکراین