Web Analytics Made Easy - Statcounter

حساب باشگاه پرسپولیس به خاطر آنتونی استوکس، بازکنی که در دوره محمد حسن انصاری فرد جذب شده، بسته شده است

 

حساب باشگاه پرسپولیس به خاطر شکایت یکی از طلبکاران این باشگاه مسدود شده است.

به گزارش طرفداری و به نقل از ایسنا، باشگاه پرسپولیس در دوره مدیرت محمد حسن‌انصاری‌فرد برای جذب آنتونی استوکس نیاز به منابع مالی داشت که در نهایت مبلغ ۱۵۰ هزار دلار از طریق فردی در دوبی به پرسپولیس قرض داده شد و قرار بر این شد تا این مبلغ دو ماه بعد پس داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال با وجود اینکه مدیران پرسپولیس مبلغ فوق را عینا به عنوان پیش‌پرداخت به استوکس پرداخت کردند، نتوانستند در بازپرداخت پول موفق عمل کنند و به همین خاطر بعد از گذشت دو سال طلبکار پرسپولیس برای وصول مطالبات خود از این باشگاه شکایت کرد.

در همین رابطه بر اساس حکم دادگاه حساب‌ باشگاه پرسپولیس مسدود شده تا این باشگاه بدهی خود را به فرد مذکور پرداخت کند و به همین خاطر در هفته‌های اخیر پرسپولیس مجبور شده از کارگزار خود بخواهد مطالبات باشگاه را مستقیما به حساب بازیکنان واریز کند تا مشکلی از این بابت ایجاد نشود.

از آنجایی که باشگاه پرسپولیس شرکتی دولتی است، تمام پول‌ها  باید به حساب باشگاه واریز و در ادامه با امضای مدیرعامل و ذی‌حساب باشگاه پرداخت شود اما حالا که کارگزار مستقیما به حساب طرف‌های پرسپولیس از طرف این باشگاه پول پرداخت می‌کند، این موضوع می‌تواند در آینده برای مدیران باشگاه مشکلات حقوقی ایجاد کند.

اخبار داغ 

همسر فوتبالیست مشهور ایرانی در دوبی ملکه شد + عکس پاسخی تاریخی به تمسخر 44 ساله انگلیسی ها باشگاه استقلال: استقلال 10 نفره هم به تیم دوازده نفره نباخت لیاندرو پاردس از مشکل پوبالژی رنج می برد اتلتیکو مادرید و ثبت آمار 0 شوت مقابل منچسترسیتی!

منبع: طرفداری

کلیدواژه: باشگاه پرسپولیس حساب باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۵۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست

تین نیوز

پرداخت مخارج و هزینه های سنگین بارگیری آهن آلات بدعتی است که با وجود آنکه بر عهده رانندگان کامیون نیست اما به آنها تحمیل و تبدیل به معضلی جدید برای آنان شده است.

به گزارش تین نیوز، رانندگان کامیون فعال در حمل آهن آلات با بیان این مطلب در شبکه های اجتماعی تاکید کردند: رانندگان کامیون به اجبار باید برای حمل بارهای آهن آلات ( حمل از انبار و کارخانجات کوچک) بخشی کمتر یا بیشتر از کرایه خود را به عنوان هزینه واسطه گری و انبارداری پرداخت کنند.

آنان افزودند» این مخارح ابتدا توسط رانندگان کامیون پرداخت می شود و سپس در مقصد گیرنده  کالا، مبلغی را با محاسبه مجموع این هزینه ها به حساب راننده واریز می کند که شاید از نظر اداره مالیات کرایه راننده در نظر گرفته شود در صورتی که  حدود 40 درصد واریزی به حساب راننده مربوط به پورسانت و هزینه انبارداری، بارچینی، فرستنده کالا و شرکت حمل و نقل است.

به گفته آنان، برای مثال، بار ورق فلزی از اصفهان برای استان یزد حمل شده کرایه آن حمل حدود 6 میلیون و 500 هزار تومان مشخص شده است ولی راننده برای بارگیری و انبارداری 8 میلیون و 600 هزار تومان پرداخت کرده و در مقصد 15 میلیون و 100 هزار تومان به حساب راننده واریز شده که فقط 6 میلیون و 500 هزار تومان آن متعلق به راننده است.

همچنین کالای دیگری توسط تریلی از شهری به شهر دیگر حمل شده، هزینه انبارداری حدود 12 میلیون پول از راننده درخواست شده که راننده چنین پولی را برای پرداخت نداشته است، در صورتی که کرایه حمل این بار خیلی کمتر است.

رانندگان کامیون در ادامه با اشاره به موارد یاد شده، عنوان کردند: آیا این واریزی ها به کارت راننده از دید اداره دارایی و مالیات درآمد راننده محسوب و حساب بانکی راننده به عنوان حساب تجاری مورد ارزیابی قرار می گیرد؟

آنان تاکید کردند: مگر راننده دلال بین فرستنده و گیرنده کالا است که باید این هزینه های نامتعارف را به شرکت حمل و نقل یا فرستنده کالا پرداخت کند، در بارنامه درج شود و از گیرنده کالا در مقصد بگیرد؟

رانندگان کامیون خاطرنشان کردند: چرا مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، انجمن های مربوطه و اتحادیه کارخانجات تولیدی و سازمان اصناف برای این معضل و کلاف سردرگم فکری اساسی  نمی کنند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت
  • اول خرداد آخرین مهلت استفاده از بسته حمایتی ویژه مادران
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز سه شنبه چهارم اردیبهشت
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • فرصت خرید بسته مادران دارای فرزند زیر دو سال تا یکم خرداد
  • فرصت یک‌ماهه برای خرید بسته ۶۰۰ هزار تومانی مادران دارای فرزند زیر دو سال
  • فرصت یکماهه برای خرید بسته ۶۰۰ هزار تومانی مادران دارای فرزند زیر دو سال
  • بسته ماندن غرفه رژیم صهیونیستی به خاطر اعتراض ها در ونیز