Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک هفته از بازگشایی دانشگاه‌ها می‌گذرد اما اتوبوس‌های خطی مسیر دانشگاه آزاد قزوین برای جابجایی دانشجویان غیرفعال است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ با وجود بازگشایی دانشگاه‌ها و حضوری شدن کلاس‌ها اما اتوبوس‌های مسیر دانشگاه آزاد قزوین هنوز آغاز به کار نکرده و دانشجویان ناچارند برای رفت و آمد به دانشگاه هزینه‌های مضاعفی را بابت کرایه تاکسی یا آژانس و تاکسی‌های اینترنتی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که موقعیت مکانی دانشگاه آزاد قزوین خارج از شهر واقع شده برای دانشجویان مقرون به‌ صرفه نیست که بخواهند با وسیله نقلیه‌ای به‌ جز اتوبوس به دانشگاه بروند و انتظار می‌رفت مسئولین دانشگاه برای نقل و انتقال دانشجویان و فراهم ساختن زیرساخت‌ها پیش از بازگشایی و دایر شدن کلاس‌ها اقدام جدی انجام می‌دادند.
  مجید اسلامی سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین در رابطه با این موضوع اظهار کرد: قبل از شیوع ویروس کرونا در جامعه و مجازی شدن دانشگاه‌ها خدمات اتوبوسرانی به مجموعه دانشگاه آزاد قزوین تحت عنوان قراردادی برای اتوبوس‌های داخل و بیرون دانشگاه انجام می‌شد اما پس از تعطیلی دانشگاه‌ها فعالیت این اتوبوس‌ها متوقف شد.
  مسئولین دانشگاه آزاد قزوین برای تمدید قرارداد مراجعه کنند

وی افزود: اکنون که کلاس‌های دانشگاه‌ به‌ صورت حضوری دایر می‌شود مسئولین دانشگاه درخواست فعالیت اتوبوس در این مسیر را بیان کرده‌اند و ما اعلام کرده‌ایم برای مذاکره جهت قرارداد اقدام کنند اما همچنان اعلام آمادگی نکرده‌اند.
  سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین ابراز کرد: به‌ دلیل عدم مرتجعه مسئولین دانشگاه آزاد برای تعیین قرارداد، اتوبوس‌های این مسیر هنوز فعالیت خود را آغاز نکرده‌اند اما در صورت انعقاد قرارداد، سازمان اتوبوسرانی آمادگی کامل جهت خدمات‌رسانی به دانشجویان را خواهد داشت‌.
  اسلامی تاکید کرد: با توجه به میزان درخواست دانشگاه تعداد اتوبوس‌های لازم را تامین خواهیم کرد و معذوریتی در جهت تامین تعداد اتوبوس در این مسیر وجود ندارد.
  این مسئول در رابطه با تعویض صندلی‌های فرسوده برخی اتوبوس‌های شهری گفت: صندلی‌های فرسوده اتوبوس‌ها کاملا تعویض شده تا خدمات شهری دارای ظاهر مناسبی باشد.
  ۵۰ الی ۶۰ دستگاه اتوبوس به خدمات درون شهری قزوین اضافه می‌شود 

وی در پاسخ به وضعیت نامناسب برخی جایگاه‌های اتوبوس از جمله منطقه مینودر عنوان کرد: در این منطقه چند ایستگاه مکانیزه وجود دارد که متاسفانه برخی با آسیب رساندن به این ایستگاه‌ها شیشه‌ها را شکسته‌ و کولر را به سرقت برده‌اند و حتی پس از چند بار رسیدگی این موارد تکرار شده است.
  سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین تاکید کرد: باید قواعد تغییر کند تا تخریب کمتری در ایستگاه‌های اتوبوس اتفاق بیفتد و این قسمت از فضای شهری دارای ظاهر بهتری باشد.
  اسلامی گفت: در بودجه سال جاری برنامه‌ریزی شده ۵۰ عدد سایبان برای جایگاه‌های اتوبوس در قزوین نصب شود.
  این مسئول عنوان کرد: در هر موقعیت مکانی که قابلیت جاگذاری سایبان وجود داشته باشد در جهت تامین جایگاه اتوبوس و رفاه حال مسافرین اقدام خواهیم کرد.
  وی بیان کرد: در سال جاری ۵۰ الی ۶۰ دستگاه اتوبوس به خدمات درون شهری قزوین افزوده خواهد شد.
  سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین در پایان ابراز کرد: با تمام توان پای‌کار هستیم تا خدمات جامعی را به شهروندان قزوینی ارائه دهیم.
  انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد قزوین مسئولین دانشگاه دانشگاه ها اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق

از وزارت نفت، تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق به مدت پنج سال با در نظر گرفتن سبدی از انواع پرداخت صورتحساب، امروز (چهارشنبه، هشتم فروردین‌ماه) بین مجید چگنی، مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران و زیاد علی فاضل، وزیر برق عراق در بغداد امضا شد.

به گزارش ایرنا، بر اساس این گزارش، با توجه به نیاز عراق به گاز طبیعی برای مصارف نیروگاهی، طرح موضوع و مذاکرات قراردادی صادرات گاز ایران به این کشور از نیمه دوم سال ۱۳۸۹ آغاز و در این زمینه قرارداد فروش گاز به بغداد در تیرماه سال ۱۳۹۲ در بغداد امضا شد.

مجید چگنی، معاون وزیر نفت در امور گاز نیز در آبان ماه سال گذشته از تمایل کشور عراق برای توسعه روابط گازی تهران- بغداد خبر داد و گفته بود: هم‌اکنون دو کشور در حوزه انرژی روابط سطح بالایی دارند و مسوولان هر دو طرف تمایل زیادی برای تقویت این روابط دارند.

وی با بیان اینکه سال‌هاست بخشی مهمی از انرژی عراق از سوی ایران تأمین می‌شود، افزود: قرارداد فروش گاز به نیروگاه‌های استان بغداد در شرف اتمام بوده و طرف عراقی با جدیت به‌دنبال تمدید آن است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز تصریح‌کرد: با موافقت وزیر نفت و با توجه به نیاز کشور دوست و برادر عراق به گاز، قرار بر این شد پس از مذاکرات و انجام توافق‌های دوجانبه، قرارداد فروش گاز به نیروگاه‌های بغداد تمدید شود، براساس توافق دو طرف کارگروهی متشکل از کارشناسان ایرانی و عراقی روی این موضوع کار خواهند کرد.

چگنی با تأکید بر اینکه طرف عراقی تمایل زیادی برای افزایش واردات گاز از ایران در قالب قرارداد‌های کنونی بین دو کشور دارد، گفت: زیرساخت‌های لازم برای انتقال گاز بیشتر در حد نیاز‌های کنونی عراق وجود دارد.

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد ماکو در آذربایجان‌غربی فعال‌تر شود
  • ضرب‌الاجل یک ماهه دادستان زنجان برای تکمیل مجموعه خدماتی عوارضی زنجان - قزوین
  • تمدید ۵ساله قرارداد صادرات گاز ایران به عراق
  • فرصت یک ماهه دادستان زنجان برای تکمیل مجموعه خدماتی زنجان-قزوین
  • بهره‌مندی ۵۲۰ میهمان نوروزی از خدمات اسکان دانشگاه آزاد دزفول
  • ◄ به کارگیری نخستین اتوبوس برقی در خط گردشگری اصفهان
  • اینتر به دنبال تمدید قرارداد سیمونه اینزاگی
  • تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق پنج سال دیگر
  • تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق
  • قرارداد صادرات گاز ایران به عراق تمدید شد