Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم حمایت دولت از مجموعه وزارت بهداشت اظهار کرد: دولت باید از وزارت بهداشت حمایت کند نه اینکه سازمان برنامه در بسیاری از موارد بودجه علیه نظام سلامت موضع بگیرد و دست وزارت بهداشت و مجلس را از پرداخت معوقات پرستاران و تعیین تعرفه پرستاری و همچنین کاهش هزینه مردم خالی نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت و درمان در جریان بررسی سوال نماینده آبادان از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی در تذکر آیین نامه‌ای گفت: مردم در عرصه سلامت واقعاً مظلوم هستند و در این حوزه با شاخص‌های بین‌المللی فاصله داریم. همچنین با کمبودهایی در سرانه پزشک مواجهیم.

وی افزود: با توجه به اینکه بعد از ۲ دهه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با افزایش پذیرش تعداد پزشکی موافقت کردند، خواهش من این است که دولت و مجلس در زمینه‌های دیگر نیز حقوق مدافعان سلامت را ایفای کنند.

این نماینده مجلس با تاکید لزوم توجه به حقوق مردم مناطق محروم و حقوق پزشکان گفت: در زمینه تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، استخدام نیروی انسانی، پرداخت معوقات نظام سلامت و استفاده از ظرفیت ۴۰ هزار پزشکی که در حال حاضر طبابت نمی کنند کار زیادی نکرده‌ایم. دولت باید از وزارت بهداشت حمایت کند نه اینکه سازمان برنامه در بسیاری از موارد بودجه علیه نظام سلامت موضع بگیرد و دست وزارت بهداشت و مجلس را از پرداخت معوقات پرستاران و تعیین تعرفه پرستاری و همچنین کاهش هزینه مردم خالی نماید.

محمدبیگی همچنین با اشاره به تصمیم مجلس شورای اسلامی درباره حذف ارز ترجیحی تاکید کرد: درباره موضوع حذف ارز ترجیحی دولت ابتدا باید زیرساخت های این اقدام را فراهم کند، سپس ارز ترجیحی در حوزه دارو را حذف نماید.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، سازمان برنامه و بودجه ، نظام سلامت کشور

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سازمان برنامه و بودجه نظام سلامت کشور مجلس شورای اسلامی سازمان برنامه وزارت بهداشت نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با یک مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام که با حضور سران سه قوه، اکثریت اعضا، رئیس کمیسیون‌های مرتبط مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان برنامه و بودجه به ریاست آیت‌الله آملی لاریجانی تشکیل شد، به بررسی بند «ب» ماده ۳ لایحه برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت، اختلافی میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان پرداخت.

به گزارش ایسنا، در بند «ب» ماده ۳ قانون برنامه هفتم به دولت اجازه داده شده بود تا به منظور تسویه بدهی‌های خود و شرکت ملی نفت به صندوق توسعه ملی، نسبت به عقد قرارداد با این صندوق در زمینه اکتشاف، توسعه، استخراج، تولید، فروش و صادرات نفت و گاز با اولویت میدان‌های جدید یا مشترک اقدام کند.

برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام علاوه بر این که این مصوبه را خلاف بخش‌هایی از اساسنامه صندوق توسعه ملی دانستند بر وجود پاره‌ای اشکالات دیگر مثل فقدان ظرفیت‌های تخصصی و نیروی کارشناسی لازم در صندوق توسعه ملی تاکید کردند و آن را به مصلحت ندانستند. در نهایت در زمینه مصلحت موردنظر مجلس با اصلاحات انجام شده کمیسیون اقتصادی رای‌گیری شد که رای لازم را به دست نیاورد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896632

دیگر خبرها

  • مجلس نظارت در حوزه ورزش را بیشتر کند
  • بشریت به حقانیت موضع ایران در دفاع از فلسطین پی برده است
  • همه افراد در شکل گیری سلامت مسئولیت فردی و اجتماعی دارند
  • مخالفت مجمع با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام با بندی از برنامه هفتم توسعه مخالفت کرد
  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با یک مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • برنامه پشتیبانی شهرداری تهران برای دور دوم انتخابات مجلس
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند