Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-25@10:43:36 GMT

غول‌های نقره‌ای جهان در سال ۲۰۲۱

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۷۷۹۸

غول‌های نقره‌ای جهان در سال ۲۰۲۱

نقره به عنوان یکی از فلزات گرانبها در جهان شناخته می‌شود و البته کاربردهای گسترده‌ای در ساخت انواع زیورآلات و ریزتراشه‌ها دارد. ذخایر سنگ معدنی چند فلزی که نقره از آنها استخراج می‌شود، بیش از دو سوم منابع نقره جهان را تشکیل می‌دهد.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از کیتکو، معادن برتر نقره جهان بر اساس تولید گزارش شده برای سال ۲۰۲۱ رتبه‌بندی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها حدود ۳۰ درصد عرضه سالانه از معادن نقره تامین می‌شود، در حالی که بیش از یک سوم در عملیات سرب یا روی و ۲۰ درصد دیگر از معادن مس تولید می‌شود. در ذیل مهمترین منابع برتر تولیدکننده نقره جهان در سال ۲۰۲۱ ارائه شده است.

شرکت استخراج معادن لهستانی کی‌جی‌اچ‌ام(KGHM)، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان مس و نقره در جهان است که با استخراج ۴۱.۹ میلیون اونس نقره در سال ۲۰۲۱، بزرگ‌ترین عملیات تولید نقره در سراسر جهان را شامل می‌شود.

معدن پلی فلزی پناسکیتو نیومونت، بزرگ‌ترین تولیدکننده طلای مکزیک است که ۳۱.۴ میلیون اونس نقره در سال ۲۰۲۱ تولید کرده است و با افزایش ۱۳ درصدی در فهرست بزرگ‌ترین فعالیت‌های تولید نقره در سراسر جهان در رتبه دوم قرار دارد.

معدن دوکات در روسیه با ۱۸.۸ میلیون اونس، تولید نقره توانست در جایگاه بعدی قرار گیرد. این معدن با سه درصد افزایش از ۱۸.۲ میلیون اونس سال ۲۰۲۰ به ۱۸.۸ میلیون اونس در سال ۲۰۲۱ رسید.

معدن آنتامینا در پرو با ۱۸.۲ میلیون اونس تولید نقره در جایگاه چهارم قرار گرفت. این معدن در کوه‌های آند قرار دارد. ین یک معدن روباز است که عمر معدن آن ۱۵ سال تخمین زده می‌شود و یکی از بزرگ‌ترین معادن مس و روی در جهان است.

معدن نقره و طلای سن جولیان در مکزیک با ۱۶.۸ میلیون اونس، جایگاه پنجم را در این فهرست بدست آورده است. تولید نقره تمام سال در مقایسه با سال مالی ۲۰ به دلیل عیار بالاتر از حد انتظار ۲۶ درصد افزایش یافت.

معدن کانینگتون استرالیا با ۱۴.۴ میلیون اونس نقره در جایگاه ششم قرار گرفت. این معدن در سال ۲۰۰۵ با رکورد ۴۴ میلیون اونس نقره در سال به عنوان برترین‌های تولید نقره در جهان بود اما از آن زمان، تولید نقره کاهش یافت اما در سال ۲۰۲۱ با افزایش ۲۴ درصدی به این جایگاه  دست یافت.

معدن ساوسیتو در مکزیک با تولید ۱۲.۴ میلیون اونس نقره، جایگاه هفتم را بدست آورد.

معدن فرنیلو در مکزیک با ۱۲ میلیون اونس نقره در جایگاه هشتم قرار گرفت اما تولید نقره در سال ۲۰۲۱ نسبت به گذشته ۸.۲ درصد کاهش یافت.

معدن کولاواسی شیلی با ۹.۶ میلیون اونس نقره در جایگاه نهم قرار گرفت. این معدن در ارتفاع زیاد در شیلی قرار دارد و یک معدن مس بزرگ است. از بزرگ‌ترین ذخایر مس در شیلی و در جهان است که دارای ذخایر تقریبی ۳.۹۳ میلیارد تن سنگ معدن ۰.۶۶ درصد مس است.

معدن گرینز کریک در ایالات‌متحده آمریکا با ۹.۲ میلیون اونس نقره در جایگاه دهم این رتبه‌بندی قرار گرفت.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: نقره ، معدن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نقره معدن تولید نقره ۲ میلیون اونس نقره در سال سال ۲۰۲۱ قرار گرفت بزرگ ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد

به گزارش جماران؛ ظریف در صفحه خود در شبکه اجتماعی اکس نوشت:

سلام دوستان کتاب «پایاب شکیبایی» که برداشت‌هایی از هشت سال وزارت بنده است، با استقبال شما در نزدیک یک ماه به چاپ سوم رسید.

برخی گفتارهای کتاب

دولت مستعجل بازنشستگی

پل و پیل و هندوستان

خودمان انتخاب کردیم

وزارت امور خارجه؛ نگاهی از درون

نگاه مردسالارانه و جایگاه زنان دیپلمات

بهسازی ساختار وزارت امور خارجه

کناره‌گیری

رابطه‌ با نهادهای زمامداری داخلی

کارنامۀ حقوق بشری

دیپلماسی نمایشی

فاجعۀ هواپیمای اوکراینی

دیپلماسی عمومی

بازی شماتت

تأثیر رسانه بر سیاست

برسازی ذلت

چارچوب روابط خارجی

سیاست خارجی و منافع ملی

گوناگونی منابع قدرت و جایگاه مردم

اولویت‌ها

دوران پساقطبی

امنیتی سازی

عزت

پیوند با همسایگان و جنوب جهانی

اولویت پیوند با همسایگان

دوگانۀ حضور و نفوذ

همدلی و نیابت

واکاوی انگیزه‌های نگاه به جهان عرب به جای جهان ایرانی

کنوانسیون رژیم حقوقی دریای کاسپین

نگاه آسیایی

ایران و قدرت‌های بزرگ

پیوندها با روسیه

اصالت و نیاز در پیوندهای خارجی

پیوندها با چین

پیوندها با اروپا

سرشت خودکانون‌بینی اروپایی

فرصت‌ها در اروپا

برجام

چالش‌های اجرای برجام

سخن پایانی (چالش شناخت فرایندهای ملی، منطقه‌ای و جهانی؛ فقدان اجماع داخلی پیرامون منافع و امنیت ملی، آرمان‌ها و اولویت‌ها؛ بی‌توجهی به توانمندی‌ها، گزینش اهداف بر پایۀ آرزوها؛ انگارۀ شیفتگی و بیزاری؛ چالش‌های پیوندها با همسایگان؛ چالش پیوندها با چین و روسیه؛ چالش در منطقۀ قفقاز؛ کنارگذاشته شدن ایران از راه‌های منطقه‌ای؛ چالش مزمن برجای‌مانده از جنگ تحمیلی؛ بحران امنیتی‌سازی ایران؛ چالش مدیریت تنش با آمریکا)

از همه شما سپاسگزارم. امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد.

 

دیگر خبرها

  • نیروهای مسلح ایران در اوج اقتدار در منطقه و جهان هستند
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • قیمت طلا امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • جایگاه ایران در تکنولوژی سدسازی بین کشور‌های جهان
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری