Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران تیشه‌گران روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کاروان ورزش ناشنوایان متشکل از ۷۵ ورزشکار (۱۶ زن و ۵۹ مرد) و ۳۵ مربی، کادر سرپرستی و تیم پزشکی و در مجموع ۱۱۰ نفر به تدریج و از هفتم اردیبهشت ماه راهی بیست و چهارمین دوره بازی‌های المپیک به میزبانی برزیل می‌شوند. با آنکه تعداد ورزشکاران نسبت به کاروان ورزشی دوره قبل کمترند اما با اطمینان اعلام می‌کنم که تعداد مدال‌ها به ویژه مدال‌های طلای بیشتری نسبت به المپیک ترکیه کسب خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا، کاروان ورزشی ناشنوایان ایران سال ۲۰۱۷ با ۱۶۰ نفر در المپیک سامسون ترکیه شرکت کرد و  با کسب ۵ طلا ، ۹ نقره و ۱۷ برنز رده هفتم جدول این بازی‌ها را از آن خود کرد.

این مدیر با سابقه ورزشی ادامه داد: کاروان ورزشی اعزامی به برزیل در  ۸ رشته به مصاف حریفان می‌روند و طبق نفرات اعزامی ۱۶ ورزشکار زن در سه رشته کاراته، تکواندو و تیراندازی و مردان در تمامی ۸ رشته مسابقه خواهند داد. ورزشکاران ناشنوا در رشته‌های کشتی فرنگی و آزاد، فوتبال، تیراندازی، تکواندو، کاراته ، والیبال ساحلی ، جودو و دو و میدانی در بازی‌های المپیک حضور دارند.

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی و کمبود بودجه‌ای که ورزش با آن روبرو است بنا به درخواست مسئولان ورزشی، کاروانی کیفی به المپیک برزیل در دستور کار قرار گرفت.

تیشه‌گران توضیح داد: علاوه بر هشت رشته‌ای که به المپیک اعزام می‌شوند، چند رشته دیگر همچون والیبال، والیبال سالنی، تنیس روی میز و چند رشته دیگر  که دوره‌های قبلی به بازی‌ها اعزام می‌شدند نیز در وضعیت خوبی از نظر آمادگی قرار داشتند، اما با توجه به شرایطی که توضیح  داده شد تنها رشته‌هایی راهی برزیل می‌شوند که شانس کسب مدال آنان بیش از ۹۰ درصد باشد. شانس کسب مدال در ۸ رشته  اعزامی زیاد است و از جمله رشته‌هایی که  امید به نتیجه بسیار خوبی در آن داریم، فوتبال است.

۱۴۰۰ سخت‌ترین سال ورزشی ناشنوایان در ۶۵ سال گذشته

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان گفت: ورزش ناشنوایان همچون سایر رشته‌ها طی ۲ سال اخیر با به دلیل شیوع ویروس کرونا با تعطیلی مواجه بود و کمیته جهانی ورزش ناشنوایان  عقب افتادگی ناشی از تعطیلی را با برگزاری مسابقات جهانی در سال ۱۴۰۰ جبران کرد.

وی با بیان اینکه سال گذشته (۱۴۰۰) سخت‌ترین سال ورزشی طی ۶۵ سال فعالیت ورزش ناشنوایان بود؛ خاطر نشان کرد: به دلیل کمی اعتبار، مشکل مالی زیادی داشتیم، با این وجود شرایط ورزشکاران ناشنوا به منظور آماده‌سازی برای المپیک به تمامی مسابقات جهانی اعزام شدند و جز والیبال که در ایتالیا عنوان ششمی جهان را گرفت سایر رشته‌ها نتایج بسیار خوبی کسب کردند. علی‌رغم مشکلات مالی، فدراسیون سال ۱۴۰۰ علاوه بر شرکت در مسابقات جهانی، میزبان ۲ مسابقه جهانی تکواندو و کاراته نیز بود و ورزشکاران ناشنوای ایران توانستند نتایج خوبی بدست آوردند.

این مدیر ورزشی ادامه داد: در سال ۹۹ به دلیل لغو رقابت‌های جهانی در هیچ مسابقاتی حضور نداشتیم اما ورزشکاران رشته‌های مختلف  تمرینات خوبی را پشت سرگذاشتند. خوشحالیم که با وجود تمامی مشکلات از جمله مشکلات اقتصادی و شیوع کرونا نسبت به دوره‌های گذشته المپیک، آمادگی به مراتب بیشتر و بهتری داریم و بیش از  ۹۰ درصد کاروان اعزامی به برزیل ملی‌پوشانی هستند که در مسابقات جهانی حضور داشته و با حریفان خود رقابت کردند.

بخش خصوص ناجی کاروان ناشنوایان اعزامی به برزیل

تیشه‌گران همچنین گفت: برای اعزام کاروان ورزشی ناشنوایان به المپیک حدود ۱۸ میلیارد تومان مورد نیاز بود و با وجود همراهی وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک که کمک زیاد و حمایت خوبی داشتند، اما به اعتبار زیادی برای تامین این ۱۸ میلیارد تومان داشتیم و باید تلاش بیشتر برای جبران آن می کردم که در این مسیر هیات رییسه فدراسیون نهایت همراهی را داشتند. شاید وزارت ورزش و کمیته توان پرداخت تمامی هزینه‌های اعزام کاروان را داشته باشند اما ظرفیت و سقف اعتبار هر فدراسیون تعیین شده است و هنر من و همکارانم پس از دریافت اعتبار از وزارت ورزش و حمایت مالی کمیته، باید برای جذب بخش عمده اعتبار مورد نیاز، تلاش می‌کردیم، که در نهایت حمایت‌ها و پیگیری‌ها به نتیجه رسید و تیم بزودی راهی برزیل خواهد شد.

صفر تا صد هزینه‌های حضور در  المپیک با فدراسیون ورزش ناشنوایان

تیشه‌گران گفت: کمیته جهانی ورزش ناشنوایان نه خودش جزو کمیته بین‌المللی المپیک و پارالمپیک است و نه اجازه می‌دهد فدراسیون‌های ورزش ناشنوایان هیچ کشوری عضو یکی از کمیته‌های ملی المپیک یا پارالمپیک شود. فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان متولی فعالیت تمامی رشته‌های ورزشی ناشنوایان است و به دلیل عدم عضویت در  هیچ سازمان ورزشی، جز دریافت اعتبار از وزارت ورزش هیچ منبع رسمی دیگری برای تامین اعتبار ندارد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر تمامی هزینه‌های حضور در المپیک از صفر تا صد به عهده  فدراسیون ملی ورزش ناشنوایان کشورهای شرکت کننده است زیرا کمیته جهانی ورزش ناشنوایان یا کشور میزبان حتی یک دلار از هزینه‌ها را پرداخت نمی‌کنند. همه هزینه‌ها اعم از بلیت، اسکان، تغذیه و هزینه جابجایی ورزشکاران از هتل به ورزشگاه و بالعکس به عهده فدراسیون کشورهای شرکت کننده است.

تیشه گران توضیح داد: به طور مثال برای ورود هر ورزشکار به بازی‌های المپیک ناشنوایان باید مبلغ ۱۰۰ دلار به میزبان بپردازیم و این در حالی است که برای کاروان ورزشی ایران در بازی‌های المپیک یا پارالمپیک تمام هزینه ورودی توسط کمیته ملی المپیک یا پارالمپیک پرداخت می‌شود و فشار زیادی برای  به فدراسیون‌های ورزشی وارد نمی شود. 

این ملی‌پوش اسبق تیم ملی تنیس روی میز ادامه داد: البته با تلاش سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک حدود یکسال پیش فدراسیون ورزش ناشنوایان عضو افتخاری کمیته ملی المپیک شد و کمیته چه پیش از این عضویت و چه پس از آن کمک‌های قابل توجهی به فدراسیون ناشنوایان کرد. اما در هر حال ما عضو اصلی این کمیته نیستیم و نمی‌توانیم توقع خاصی از کمیته ملی المپیک داشته باشیم.

پرداخت اعتبار از سوی وزارت ورزش به موقع بود

تیشه‌گران گفت: از ابتدا اعتبار فدراسیون ناشنوایان نامتناسب با شرح و حدود وظایفش تعیین شده و این در حالی است که متولی اداره رشته‌های مختلفی برای ناشنوایان است. خوشبختانه وزارت ورزش اعتبار فدراسیون را امسال به موقع پرداخت کرد ضمن اینکه سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان کمک بسزایی در جذب حامی مالی اصلی کاروان داشت که این مساله جای تشکر ویژه دارد.

تیشه‌گران با اشاره به حضور یک هیات رییسه خوب در فدراسیون ناشنوایان گفت: درصد قابل توجهی از اعتبار مورد نیاز برای اعزام ورزشکاران به برزیل از سوی هیات رئیسه تامین شد. 

رفع رویکرد تبعیض‌آمیز در فضای ورزش

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان گفت: در مسیر تامین اعتبار مورد نیاز تعامل و رایزنی زیادی با کمیسیون‌های مختلف مجلس و نمایندگان مردم داشتیم و با وجود وعده‌هایی که این خصوص به ما داده شد، اما در نهایت  نتوانستیم از حمایت نمایندگان برخوردار شویم. مجلس شورای اسلامی مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار را طی ماه‌های اخیر بین ۱۶ تا ۱۷ فدراسیون توزیع کرد اما حتی یک ریال از این اعتبار به ورزش ناشنوایان اختصاص داده نشد و این در حالی بود که ما برای اعزام ورزشکاران به برزیل به ۱۸ میلیار اعتبار نیاز داشتیم و تمام اعتبار سالانه ما کمتر از ۸ میلیارد است.

تیشه‌گران خاطرنشان کرد: ناشنوایان فرزندان همین مملکت هستند و از سوی دیگر بیشتر ناشنوایان بویژه ورزشکاران جزو اقشار کم درآمد و کارگر هستند و تخصیص اعتبار بیشتر به این فدراسیون می‌تواند انگیزه ورزشکاران را در سطح قابل ملاحظه‌ای ارتقا بخشد. سوال جامع ورزش ناشنوایان این است که چرا به ورزش ناشنوایان بویژه در سالی که به مسابقات المپیک اعزام می‌شوند، بودجه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی پرداخت داده نشد.

ورزش ناشنوایان مدیون رسانه‌ها است

وی با بیان اینکه ناشنوایان نیاز به دیده شدن در جامعه را دارند، گفت: مدیون رسانه‌ها هستیم که طی سال‌های اخیر پوشش خوبی از ورزش این قشر مظلوم داشته و دارند.

وی کمتر شناخته شدن ورزش ناشنوایان را کوتاهی مسئولان ورزشی ناشنوایان دانست و گفت: تبلیغات خوبی در این خصوص نشده و از حدود ۸ سالی که به عنوان دبیر و سپس رییس در فدراسیون بودم، تمام تلاشم را برای معرفی و دیده شدن ورزش این قشر انجام دادم.

رفع تبعیض در پرداخت پاداش قهرمانان ورزشی

تیشه‌گران در ادامه به تبعیض همیشگی بین پاداش ورزشکاران عادی و ناشنوا اشاره کرد و گفت: سوال دیگر من این است چرا اساسا باید در ورزش کشور تبعیض وجود داشته باشد. نمایندگان مجلس تصمیم گرفتند که از اعتبار ۳۵۰ میلیاردی مجلس چیزی به ورزش ناشنوایان داده نشود، اما چرا در پرداخت پاداش به ورزشکاران عادی پاداش بیشتری پرداخت می‌شود اما به ورزشکار ناشنوا این پاداش بسیار کمتر است.

وی ضمن قدردانی از وزارت ورزش و جوانان برای کاهش این تبعیض اظهار داشت: سال‌ها برای افزایش پاداش تلاش کردیم و جای تشکر دارد که پاداش قهرمانان ناشنوا طی یک سال گذشته نزدیک به ۱۰ برابر افزایش داشته که این مساله موجب انگیزه بیشتر ناشنوایان اعزامی به برزیل شده است. پیش از این پاداش قهرمانان ورزش ناشنوایان ۸۰ میلیون تومان برای مدال طلا بوده و حالا هر ورزشکاری که مدال طلا کسب کند ۷۵۰ میلیون تومان دریافت خواهد کرد.

شانس ۲ برابر شدن مدال‌های کشتی، تکواندو و کاراته در برزیل

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان گفت: در کشتی آزاد و فرنگی، تکواندو، دوومیدانی و کاراته شانس زیادتری نسبت به سایر رشته‌های اعزامی برای کسب مدال داریم و حتی امیدواریم در این رشته‌ها تا ۲ برابر  بیشتر از المپیک ۲۰۱۷ سامسون ترکیه شاهد مدال‌آوری ورزشکاران ناشنوا باشیم‌.

وی ادامه داد: در دوومیدانی نیز سه ورزشکار آماده در تیم ملی حضور دارند. در رشته دهگانه «یاشار وقار» امسال در مسابقات جهانی لهستان سوم شد، «سجاد بیرای قرچمن» در پرتاب دیسک و «هاشم یادگاری» در ۲ ماده پرش طول و ۱۰۰ متر شرکت می‌کند، ضمن اینکه یادگاری مدال نقره المپیک ترکیه را در اختیار دارد و همه این افراد شانس کسب مدال را دارند. 

تیشه‌گران با اشاره به آمادگی خوب تیم فوتبال ناشنوایان در چهار سال اخیر گفت: فوتبال ما در دوره گذشته عنوان هشتم المپیک را کسب کرد و سال‌ها عنوان قهرمانی آسیا را نیز یدک می‌کشد. 

وی در خصوص پاداش پای سکو ورزشکاران ناشنوای مدال‌آور در المپیک گفت: پادش ورزشکاران مدال‌آور در المپیک براساس آیین‌نامه مصوب ستاد عالی بازی‌های آسیایی و المپیک مشخص شده که منتظر تایید نهایی از سوی ستاد هستیم.

با حمایت وزیر ورزش ورزشگاه آزادی میزبان اردوی فوتبال ناشنوایان

رییس فدراسیون ناشنوایان از برگزاری آخرین مرحله اردو و تمرینات متصل به اعزام تیم فوتبال ناشنوایان به المپیک برزیل در زمین شماره ۲ ورزشگاه آزادی خبر داد و گفت: پس از مصاحبه قادر تیموری سرمربی تیم فوتبال ناشنوایان با گروه ورزشی ایرنا و و اعلام اینکه با تمامی تلاش‌ها هنوز فدراسیون نتوانسته امکان تمرین در زمین چمن طبیعی برای تیم ناشنوایان فراهم کند، با تاکید وزیر ورزش و همکاری مجموعه ورزشگاه آزادی و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی قرار شد که آخرین مرحله اردوی آماده‌سازی این تیم در زمین شماره ۲ ورزشگاه آزادی انجام شود.

وی ادامه داد: تمرینات تیم فوتبال ناشنوایان در ۱۰ مرحله برنامه‌ریزی شده بود که ۹ مرحله آن در زمین چمن مصنوعی انجام شد. اما با توجه به اینکه مسابقات در برزیل روی زمین چمن طبیعی انجام می‌شود، ضروری بود که دست‌کم ‌آخرین تمرینات آنان روی چمن طبیعی برگزار شود تا ورزشکاران با آمادگی و تجربه بازی روی زمین چمن طبیعی به برزیل اعزام شوند.

تیشه‌گران افزود: متاسفانه هماهنگ کردن زمین چمن طبیعی برای تمرین در تهران، کار بسیار سختی است و فدراسیون و انجمن فوتبال ناشنوایان برای هماهنگی زمین چمن برای تیم فوتبال ناشنوایان با بخش‌های مختلف رایزنی کردند اما هیچ یک از این تلاش ها برای استفاده فوتبالیست های ناشنوا از زمین چمن طبیعی موثر واقع نشد.

این مدیر ورزشی سطح فنی فوتبالیست‌های ناشنوا را بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت: سطح فنی و آمادگی بدنی برخی فوتبالیست های ناشنوا در سطحی است که توانایی بازی در لیگ دسته یک را دارند و در حال حاضر فوتبال ناشنوایان سه نماینده در باشگاه‌های سوئیس دارد که این باعث خرسندی جامعه ناشنوایان است.

جوانگرایی در ورزش ناشنوایان به سختی انجام می‌شود

رییس فدراسیون ورزش ناشنوایان در پاسخ به اینکه چرا میانگین سنی کاروان ورزشی ناشنوایان به برزیل بالا است، گفت: جمعیت ناشنوایان کشور براساس سرشماری یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است و این بیانگر جامعه‌ای محدود است و این محدود بودن جامعه مخاطب کار انتخاب و جایگزین کردن ملی‌پوشان را سخت می‌کند. درصد بسیار کمی از جمعیت ناشنوای کشور در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند، اما با این حال باز هم تا حد ممکن جوانگرایی در تیم‌های ملی برای حضور در المپیک انجام شده است.

تیشه‌گران ادامه داد: در رشته کشتی ورزشکاران ۲ وزن با کشتی‌گیران جوان و توانمند جایگزین شدند. در ترکیب تیم اعزامی جودو به بازی‌های المپیک برزیل نیز ۳ جودوکار جوان جایگزین ملی‌پوشان سابق شدند.

وی با بیان اینکه در تیم‌های فوتبال و فوتسال ناشنوایان نیز جوانگرایی صورت گرفته، ادامه داد: در راستای جوانگرایی در تیم‌های ملی و استعدادیابی دی ماه ۹۸ با رئیس سازمان مدارس استثنایی کشور به منظور شناسایی افراد مستعد در مدارس، تفاهم‌نامه‌ای امضا و به هیات‌های استانی نیز ابلاغ شد، اما متاسفانه با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس در ۲ سال اخیر این برنامه اجرایی نشد. بعد از المپیک برزیل با همکاری انجمن رشته‌های مختلف برنامه استعدادیابی با قدرت پیگیری خواهد شد.

تیشه‌گران خاطرنشان کرد: در ورزش ناشنوایان ورزشکاران با استعدادی در حال فعالیت هستند و توانایی این را دارند که در لیگ‌های برتر افراد عادی فعالیت کنند. سال گذشته تیم جودو ناشنوایان در لیگ برتر جودو شرکت کرد و در پایان نخستین دوره حضورش در جمع  ۹ تیم عنوان پنجمی را از آن خود کرد.

همکاری با فدراسیون‌های ورزشی ضروری است

تیشه‌گران همچنین به فعالیت فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان در ۱۷ رشته ورزشی اشاره کرد و گفت: با برخی فدراسیون‌ها همچون هندبال، تکواندو، کاراته و جودو ارتباط نزدیکی داریم و فدراسیون ناشنوایان در خصوص استفاده از مربیان با تجربه و کاربلد و امکانات ورزشی نیاز با سایر فدراسیون‌ها همکاری دارد. متاسفانه روی همکاری برخی فدراسیون‌های ورزشی نمی‌توان حساب باز کرد؛ این در حالی است که ورزشکاران ناشنوا فرزندان همین مرز و بوم بوده و برای استفاده از امکانات فرقی با آحاد مردم و  ورزشکاران سایر رشته‌ها ندارند.

وی افزود: براساس همین همکاری امکان استفاده فوتبال ناشنوایان از زمین چمن طبیعی ورزشگاه آزادی فراهم شد، اگر چه اسکان و تغذیه این ورزشکاران در زمان تمرین آنان در آزادی به عهده فدراسیون ناشنوایان است.  ورزشکاران ناشنوا تحت لوای پرچم جمهوری اسلامی ایران در مسابقات شرکت کرده و هر جا مدالی بگیرند پرچم سه رنگ ایران به اهتزاز در می‌آید و افتخاری برای ایران و ایرانی محسوب می‌شود.

قدردانی ورزش ناشنوایان از سفیر ایران در برزیل

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان با قدردانی از حسین قریبی سفیر ایران در برزیل، گفت: هزینه هتل کاروان ایران در بازی‌های المپیک باید ۱۰ روز پیش از اعزام پرداخت شود و در غیر این صورت رزرو هتل و حضور در مسابقات لغو می‌شود. با توجه به تحریم‌های ظالمانه علیه ایران امکان پرداخت این هزینه از ایران میسر نبود و با همکاری تنگاتنگ وزارت امور خارجه و شخص سفیر ایران در برزیل این مشکل حل شد.

تیشه‌گران گفت: با حمایت قریبی هزینه پیش از اعزام کاروان پرداخته می‌شود و پس از آن و حضور کاروان در برزیل این هزینه توسط کاروان پرداخت خواهد شد.

صدور روادید رایگان برای ورزشکاران ناشنوا

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان همچنین گفت: با همکاری «لودمار گونسالوس د آگیانتو» سفیر برزیل در تهران نیز صدور روادید کاروان ۱۱۰ نفره ورزشکاران ناشنوای ایران برای شرکت در بیست چهارمین دوره بازی‌های المپیک رایگان انجام شد. از چند ماه پیش برای اخذ روادید رایزنی با سفارت برزیل را آغاز کردیم و سفیر و مسئولان سفارت نهایت همکاری را با ما داشتند. هزینه صدور روادید هر یکی از نفرات اعزامی ۸۰ دلار است که صدور ۱۱۰ روداید برای اعزام کاروان به برزیل بیش از ۲۰۰ میلیون تومان هزینه نیاز داشت.

تاخیر در انتخابات کمیته به نفع ورزش بود 

تیشه‌گران در خصوص تاخیر در انتخابات مجمع کمیته ملی المپیک از اردیبهشت ماه به آبان ماه سال‌جاری گفت: بیش از ۴۰ سال در عرصه‌های مختلف ورزشی فعالیت کردم و تصور من این است که این تاخیر به نفع ورزش کشور بود و موفقیت ورزشکاران و تیم‌های ورزشی در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ چین را افزایش خواهد داد. هر تغییری در فاصله کم باقی مانده تا بازی‌های آسیایی مانع از انسجام و اجرای به موقع برنامه‌ها خواهد شد.

تیشه‌گران ادامه داد: از زمان تصدی ضالحی امیری در کمیته ملی المپیک جلسات  کمیسیون‌ها به طور منظم برگزار شد که این نظم اثرات زیادی در روند ورزش کشور دارد. حال اگر رئیس کمیته در زمان کوتاه باقی مانده تا بازی‌های آسیایی تغییر کند به تبع آن تغییرات در سطوح دیگر مدیریت انجام می‌شود و هر تغییر یا جابجایی جدی در برنامه‌ها، در روند آماده‌سازی ورزشکاران و تیم‌های اعزامی بی‌تاثیر نیست.

۷ اردیبهشت آغاز اعزام کاروان ورزشی ناشنوایان به برزیل

وی همچنین در خصوص زمان‌بندی اعزام کاروان ورزشی ناشنوایان به برزیل گفت: اعزام کاروان از هفتم اردیبهشت ماه و طی ۶ مرحله و بازگشت کاروان متناسب با روند برگزاری مسابقات طی ۴ مرحله انجام خواهد شد و ورزشکاران ۲۴ ساعت پس از پایان مسابقاتشان به کشور باز می‌گردند.

وی همچنین به اعزام کادر پزشکی کاروان ورزش ناشنوایان به برزیل خبر داد و گفت: تیمی متشکل از ۶ نفر شامل پزشک عمومی، فیزیوتراپ، ماساژور و روانشناس راهی برزیل خواهند شد.

رییس فدراسیون ناشنوایان افزود: کاروان ورزشی ناشنوایان با شعار «موفقیت در سکوت» به سرپرستی علی رغبتی راهی این رقابت‌ها خواهد شد. ورزشکاران باید کارت واکسیناسیون داشته باشند و نفرات اعزامی  ۲۴ ساعت قبل از اعزام تست پی سی آر داده و مجددا در فرودگاه برزیل و قبل از وردود به کشور میزبان باز هم تست پی سی ار می دهند.

بیست و چهارمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان از ۱۱ تا ۲۶ اردیبهشت در شهر کاسیاس دوسول ایالت الگرانده در جنوب برزیل برگزار می‌شود.

کاروان  ورزشی ناشنوایان ایران متشکل از ۱۱۰ نفر، شامل ۱۶ ورزشکار زن، ۵۹ ورزشکار مرد  و ۳۵ نفر همراه شامل مربی، سرپرستان و کادر پزشکی در ۵ مرحله از هفتم اردیبهشت ماه راهی برزیل خواهند شد.

برچسب‌ها المپیک ورزش ناشنوایان برزیل مهران تیشه‌گران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: المپیک ورزش ناشنوایان برزیل المپیک ورزش ناشنوایان برزیل مهران تیشه گران رییس فدراسیون ورزش های ناشنوایان کاروان ورزشی ناشنوایان تیم فوتبال ناشنوایان فدراسیون ناشنوایان ناشنوایان به برزیل ورزش ناشنوایان فدراسیون های ورزش ورزشکاران ناشنوا کمیته ملی المپیک بازی های آسیایی اعزامی به برزیل بازی های المپیک رشته های مختلف زمین چمن طبیعی مسابقات جهانی ورزشگاه آزادی ناشنوایان گفت المپیک برزیل اعزام کاروان اردیبهشت ماه وزارت ورزش سایر رشته ها فدراسیون ها کاروان ورزش راهی برزیل برای اعزام سال گذشته مورد نیاز تیشه گران کسب مدال خواهد شد هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۰۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش آموزی استان بوشهر فعال است

علی موحدی از افزایش سرانه ورزش دانش اموزی در دوسال اخیر خبرداد و بیان کرد: با توجه احداث۵۴ زمین مینی فوتبال در مدارس استان و ساخت مجموعه ورزشی دانش آموزی انقلاب وسیعی در ورزش دانش اموزی صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: استان بوشهر در ورزش دانش آموزی نیز موفقیت خوبی در رشته دو و میدانی، تنیس روی میز، هندبال و فوتبال و فوتسال صاحب عناوین کشوری شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: کار زیر بنایی در ورزش دانش آموزی آغاز شده است که در این مسیر اداره کل ورزش و جوانان همیار و همراه اداره کل آموزش و پرورش است.

دبیر فدراسیون ورزش دانش آموزی نیز در این مجمع گفت پس از دوران کرونا اولین اعزام تیم ملی والیبال دانش آموزی به مسابقات جهانی صربستان انجام شد.

حمید خلیلی اضافه کرد: بیش از ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش آموزی فعال است که در رشته‌های که مسیر قهرمانی هموار است این فدراسیون فعالیت خود را آغار کرده است.

وی یاد آور شد: برگزاری کلاس‌های توانمند سازی معلمین ورزش کشور و برگزاری لیگ‌های دانش اموزی از دیدگاه برنامه‌های آتی این فدراسیون در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • هاشمی: با اصلاح قانون جدید ورزشکاران بیشتری شامل معافیت و قانون استخدامی می شوند/ تخصیص ۵٠٠ میلیارد برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • یک انتصاب جدید‌ و مهم در فدراسیون والیبال ایران
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بیش از ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش آموزی استان بوشهر فعال است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • تیشه به ریشه آنها بزنید و تمام!