Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-20@04:21:40 GMT

«ناندرا مودی» علیه روسیه موضع‌گیری نکرد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۲۲۳۶۹

«ناندرا مودی» علیه روسیه موضع‌گیری نکرد

سران آلمان و هند علیرغم امضای چند توافقنامه آب و هوایی، درباره روسیه با هم اختلاف نظر داشتند؛ از این رو، «ناندرا مودی» علیه مسکو موضع‌گیری نکرد.

به گزارش گروه سیاسی خروسیهبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، «ناندرا مودی» نخست وزیر هند امروز دوشنبه در دیدار با «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان از موضع گیری علیه روسیه امتناع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صدراعظم آلمان پس از دیدار با نخست وزیر هند که در برلین به سر می برد، پرداخت ۱۰ میلیارد یورو برای کمک به دهلی نو به منظور دستیابی به اهداف اقلیمی خود را متعهد شد.

«اولاف شولتز» در بیانیه‌ای رسانه‌ ای، اهداف مشترک دو کشور از جمله مبارزه با تغییرات آب‌ و هوایی و اهمیت همکاری بین دموکراسی‌ها را مورد تاکید قرار داد.

بر مبنای توافقنامه هایی که میان برلین و دهلی نو به امضا رسید، دولت آلمان در جهت تقویت سازگاری صنایع هند با انرژی های پاک مبلغ ۱۰ میلیارد یورو به این کشور اعطا می کند.

مواضع سران آلمان و هند اما در مسئله درگیری های اوکراین و روسیه در تعارض با هم بود. مودی، که دولتش بیشتر تجهیزات نظامی خود را از روسیه تهیه می کند، گفت: گفتگو تنها راه دستیابی به راه حل است.

نخست وزیر هند افزود: ما معتقدیم که در این جنگ برنده ای وجود نخواهد داشت، همه شکست خواهند خورد. ما طرفدار صلح هستیم.

در طرف مقابل صدراعظم آلمان قرار داشت که دولتش از ابتدای بحران در اوکراین تاکنون هزاران سلاح را در اختیار کی یف قرار داده و به تازگی پارلمان این کشور ارسال تسلیحات سنگین به اوکراین را نیز با اکثریت آراء تصویب کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هند روسیه توافقنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه خطرات قانونی دارد

کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا، از پیشنهاد آمریکا برای انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه برای کمک به اوکراین انتقاد کرد. وی خاطرنشان کرد که این امر خطرات قانونی دارد.

لاگارد به فایننشال تایمز گفت: «من چهار طرح یا پیشنهاد مختلف برای دور زدن آنچه که بسیاری از وکلا به عنوان یک مانع قانونی بسیار جدی می‌دانند، دارم چراکه واگذاری دارایی‌های روسیه به اوکراین می‌تواند به عنوان نقض قوانین بین‌المللی تلقی شود».

اتحادیه اروپا دارایی‌های روسیه را به ارزش بیش از ۲۶۰ میلیارد دلار مسدود کرده است. واشنگتن پیشنهاد می‌کند از آنها برای انتشار اوراق قرضه استفاده کند که بعداً به نیرو‌های مسلح اوکراین کمک خواهد کرد.

وزیر دارایی روسیه پیشتر هشدار داد چنانچه اتحادیه اروپا تصمیم به گام برداشتن در این مسیر بکند مسکو با اقدامات متقابل به آن پاسخ خواهد داد.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشور‌های غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشار‌های اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند. دولت آمریکا تاکنون چندین و چند بسته کمک نظامی به متحدش اوکراین کمک کرده است.

 یکی از ریشه‌های اصلی تنش‌ها میان روسیه و اوکراین به ابراز تمایل اوکراین برای پیوستن به ناتو بازمی‌گردد. روسیه به شدت با هرگونه حرکت در راستای الحاق اوکراین به ناتو مخالفت کرده است و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هشدار داده که این یک «خط قرمز» برای روسیه خواهد بود.

اوکراین تمایل خود برای پیوستن به ناتو را از سال ۲۰۰۸ اعلام کرده است. این اقدام به شدت با مخالفت روسیه مواجه شد. دولت روسیه تأکید کرد که گسترش حوزه ناتو به سرزمین‌های شوروی سابق امنیت ملی و حوزه نفوذ آن را تهدید می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تصویب چهاردهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه/ضربه دردناک به نیروی هوایی روسها
  • انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه خطرات قانونی دارد
  • آخرین تحولات اوکراین/ هشدار نخست‌وزیر اوکراین درباره وقوع جنگ جهانی سوم
  • اوکراین درباره وقوع جنگ جهانی سوم هشدار داد
  • نخست‌ وزیر اوکراین : اگر اوکراین در جنگ خود با روسیه شکست بخورد، «جنگ جهانی سوم» رخ خواهد داد
  • دستگیری ۲ جاسوس روسی در ایالت بایرن آلمان
  • موضع‌گیری نخست وزیر قطر درباره تحولات غزه
  • پالتیکو: اوکراین در مسیر شکست است
  • روسیه نگرانی از مواضع چین در قبال اوکراین ندارد
  • دلیل اسلواکی برای مخالفت با عضویت اوکراین در ناتو