Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت روابط ایران و ونزوئلا را دارای سابقه تاریخی دانست و افزود: می‌خواهیم از تمامی ظرفیت‌ها برای توسعه روابط و همکاری‌های مشترک بهره‌گیری کنیم.

به گزارش ایران آنلاین، «جواد اوجی» روز سه شنبه در حساب کاربری خود در توییتر، نوشت: امروز دیدارهایی با رییس جمهور ونزوئلا جناب آقای مادورو و دیگر مقامات عالی ونزوئلا داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نفت روابط ایران و ونزوئلا را دارای سابقه تاریخی دانست و افزود: ما می‌خواهیم از تمامی ظرفیت‌ها برای توسعه روابط و همکاری‌های مشترک بهره گیری کنیم.


 

نیکولاس مادورو رئیس جموری ونزوئلا و جواد اوجی وزیر نفت ایران امروز در دیداری درباره راه‌های غلبه بر تاثیر تحریم‌های آمریکا علیه هر دو کشور گفت‌وگو کردند.

مادورو سپس در حساب توییتری خود با اشاره به ملاقات سازنده با «جواد اوجی» وزیر نفت ایران، نوشت که راههایی برای تحکیم روابط برادرانه و همکاری در مسائل انرژی به بحث گذاشته شد.

سفر جواد اوجی به ونزوئلا با بالاترین ذخایر نفت خام جهان تنها چند هفته پس از دیدار مقام‌های رسمی آمریکا در میانه افزایش بهای جهانی نفت خام به دلیل جنگ اوکراین صورت گرفت. 

انتهای پیام/

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جواد اوجی وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۶۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزن فرهنگی ایران: زبان فارسی میراث مشترک با افغانستان است

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل در دیدار با معاون وزیر اقتصاد حکومت افغانستان اظهار داشت زبان فارسی میراث مشترک دو کشور است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سید روح الله حسینی» رایزن فرهنگی ایران در کابل با «عبداللطیف نظری» معاون وزارت اقتصاد حکومت کنونی افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار با با برشمردن ظرفیت‌های فرهنگی، علمی، تکنیکی، فنی و اقتصادی مراکز علمی و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی رایزنی فرهنگی را برای ارائه خدمات مورد نیاز در عرصه‌های مختلف اعلام کرد.

دو طرف در این دیدار درباره تجهیز کتابخانه تخصصی در وزارت اقتصاد افغانستان، راه اندازی کتابخانه تخصصی دیجیتال مشتمل بر صدها هزار کتاب تخصصی علمی، اقتصادی در دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای افغانستان، برگزاری وبینارهای تخصصی اقتصادی بین وزارتخانه‌های اقتصادی ایران و افغانستان، بهره‌مندی از به روزترین آورده‌های اقتصاد علمی دنیا در نشست‌های تخصصی اساتید دو کشور گفتگو کردند.

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه‌های ایران و افغانستاندیدار هیئت‌های فنی ایران و افغانستان برای گسترش روابط تجاریمعاون وزیر خارجه طالبان: ایران و افغانستان بر اساس حسن هم‌جواری به سوی اعتماد‌سازی متقابل حرکت کرده‌اند

همچنین برگزاری کارگاههای تخصصی اقتصادی با پیوست فرهنگی، امکان ایجاد فضای لازم برای بنا کردن پارک‌های علم و فن آوری در کابل، پیگیری روند خواهر خواندگی بین دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای هرات  و کابل با دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای فردوسی مشهد، تهران و بیرجند، پیگیری امور فرهنگی مربوط به سفر «قاری دین محمد حنیف» سرپرست وزارت اقتصاد حکومت افغانستان به ایران نیز از دیگر موارد بحث در این دیدار بوده است.

گسترش شرکت‌های دانش بنیان، اعلام آمادگی اعزام اساتید و استفاده از ظرفیت رسانه و هنر در انعکاس ضرورت‌های همکاری‌های دو کشور نیز از جمله موضوعاتی بود که از سوی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد.

رایزن فرهنگی ایران در این دیدار اظهار داشت وضعیت زبان فارسی در افغانستان به عنوان میراث مشترک دو کشور است که به عنوان پیشینه و پشتوانه فرهنگی و تمدنی ایران و افغانستان به شمار می‌آید.

حسینی افزود: زبان فارسی در تعاملات، تبادلات، مناسبات و معادلات بین دو کشور حذف شدنی نبوده، نیست و نخواهد بود.

معاون وزارت اقتصاد حکومت افغانستان نیز در ادامه ضمن استقبال از موضوعات مورد بحث و افزایش همکاری دو کشور تاکید کرد شرایط همکاری‌های کابل و تهران به نفع دو ملت و مردم مسلمان منطقه است.

نظری گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود دو کشور می‌تواند فرایند همکاری‌ها را به سطح قابل قبولی برساند.

وی گسترش همکاری‌ها میان بخش‌های اقتصادی افغانستان و ایران را در بعد طرح و عمل به سود منافع ملی دو کشور دانست و تاکید کرد: با توجه به امنیت مطلوب و ریشه‌کن شدن فساد در افغانستان، فرصت‌های همکاری در بخش‌های اقتصادی طرفین بیش از هر زمان دیگری فراهم است.

معاون وزارت اقتصاد افغانستان تصریح کرد دیپلماسی اقتصادی این کشور، اعتماد سازی با همسایگان و افزایش مبادلات اقتصادی و تجاری است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان
  • به زودی، تحقق دستور رهبر انقلاب در دولت سیزدهم
  • مادورو از خنثی شدن دو طرح ترور علیه خود طی ۱۵ روز گذشته خبر داد
  • رایزن فرهنگی ایران: زبان فارسی میراث مشترک با افغانستان است
  • تهران-آنکارا در مسیر تجارت ۳۰ میلیارد دلاری
  • آمادگی ایران برای تقویت همکاری‌ها با امارات
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی
  • مادورو: می خواستند من را ترور کنند | دو مرد مسلح بازداشت و اعتراف کردند
  • مادورو از تلاش برای ترور خود خبر داد
  • مادورو در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ثبت‌نام کرد