Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ابوترابی فرد: رنج‌های اقتصادی امروز نتیجه سیاست‌های اشتباه در دهه‌های گذشته است.

دریافت 2 MB.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت ابوترابی فرد نمازجمعه خطیب نماز جمعه تهران دولت دانشگاه تهران یارانه خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۸۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطیب جمعه خمین: انقلاب اسلامی پرچمدار عرصه‌های مختلف فکری در دنیا است

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سیدقاسم میرصادقی در خطبه‌های نماز جمعه خمین با تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: ۲۲ بهمن ماه بشارت خداوند به مردمی بود که از بی‌دینی، ظلم و ستم بیزار و خسته بودند.

وی ادامه داد: پس از نزدیک به ۲۰۰ سال انحطاط در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی، انقلاب اسلامی به رهبری امام و همراهی و ایثار مردم به ثمر نشست.

امام جمعه خمین بیان کرد: در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پس از آنکه بخش‌های زیادی از سرزمین ما در قراردادهای مختلف از دست رفت، حتی زمام امور کشور نیز به دست بیگانگان افتاده بود.

حجت الاسلام میرصادقی گفت: انقلاب اسلامی توانست تقویت بنیان‌های نظامی و دفاعی را از انحطاط به وضعیت ثبات برساند.

وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی به برکت بنیان‌های دفاعی و نظامی خود را قوی کرده و با استفاده از جوانان و تکنولوژی دنیا، امروز در این عرصه در دنیا صاحب نام و آوازه است.

وی تاکید کرد: با ظهور انقلاب اسلامی مولفه نظامی و دفاعی شکل گرفت و تکمیل شد تا دشمن چشم طمع به کشور نداشته باشد.

خطیب جمعه خمین با بیان اینکه انقلاب اسلامی در مولفه اقتصادی از نقطه صفر آغاز کرد، افزود: پس از انقلاب اسلامی موتور پیشران کشور در عرصه علم و فناوری به حرکت درآمد و به ثمرات بالنده‌ای در زیرساخت‌ها دست یافت.

حجت الاسلام میرصادقی ادامه داد: پیشرفت در صنعت، نیرو، آب، کشاورزی، نیروی مردمی فعال و میلیون‌ها نفر تحصیل کرده زن و مرد در دهه‌های مختلف از افتخارات انقلاب اسلامی است.

وی افزود: امروز بیش از ۹۸ درصد مردم از سواد برخوردارند و حتی دورافتاده‌ترین روستاها نیز تحت پوشش نظام آموزشی هستند.

امام جمعه خمین اظهار کرد: دست یابی به علم سلول‌های بنیادی و فناوری نانو در زمان تحریم‌های دشمنان شبیه معجزه است.

حجت الاسلام میرصادقی اقتصاد و معیشت را پاشنه آشیل نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: مردمی‌سازی اقتصاد راهبرد عبور از مشکلات اقتصادی کشور است و باید به جای امید به دشمن بر توان داخلی تکیه کرد.

امام جمعه خمین تاکید کرد: کشور از ظرفیت بزرگ مردمی و منابع خدادادی در زمینه کشاورزی برخوردار است و باید از این بخش نهایت بهره‌گیری را کرد.

حجت الاسلام میرصادقی با اشاره به دیدار نتانیاهو با ترامپ، گفت: ادعای آنها درباره کوچ اجباری فلسطینیان هرگز با اظهارات نسنجیده محقق نمی‌شود و مردم فلسطین صاحبان اصلی سرزمین اشغالی هستند.

استان‌ها مرکزی ۰ نفر سعیده مجتهدی برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران نماز جمعه خمین جمهوری اسلامی

دیگر خبرها

  • خطیب جمعه بوشهر: اعتماد به توانمندی جوانان ضروری است
  • خطیب جمعه تهران: مذاکره با آمریکا تجربه شد؛ پیشنهاددهندگان تحقیر شدند
  • امام جمعه آبادان: انقلاب اسلامی ایران بر پایه معنویت شکل گرفت
  • خطیب جمعه خمین: انقلاب اسلامی پرچمدار عرصه‌های مختلف فکری در دنیا است
  • خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی ما همچون عاشوراست
  • خطیب جمعه ساوه: انقلاب اسلامی همواره در مسیر تکامل خود حرکت می‌کند
  • یارانه 1 میلیون و 800 هزار تومانی رمضان برای این خانوارها
  • یارانه 1 میلیون و 800 هزار تومانی رمضان برای این خانوارها | برای دریافت یارانه رمضان چه کنیم؟
  • یارانه بگیران منتظر یک تغییر ویژه در مبلغ واریزی جدید باشند | یارانه نقدی این افراد 700 هزار تومان شد
  • فوری/دستور مهم مجلس برای دهک بندی جدید یارانه