Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه مهیا بودن زیرساخت‌ها، شرط ورود سرمایه‌گذار به استان است گفت: جذابیت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری شرکت‌های دانش بنیان در خراسان جنوبی فراهم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جواد اشرفی ظهر امروز در جلسه تعیین ساختگاه‌های احداث نیروگاه خورشیدی در راستای اجرای طرح احداث 4 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان اظهار داشت: در طرح ملی احداث 4 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی که در سطح کشور به‌زودی به مناقصه گذاشته می‌شود، خراسان جنوبی و 5 استان دیگر به دلیل شرایط اقلیمی مناسب از استان‌های با ظرفیت بالا لحاظ شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به این ه در این طرح مناقصه نیروگاه‌های 10، 25،40 و 50 مگاواتی  در خراسان جنوبی انجام می‌شود گفت: پیش‌بینی می‌شود در این طرح، میزان مناسبی از این نوع نیروگاه های خورشیدی در استان احداث  شود.

به گفته وی لازم است با همکاری دستگاه‌ها ابتدا نقاط با پتانسیل بالا در این زمینه مشخص شده و به  سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر کشور معرفی شوند. 

اولویت بندی فعالسازی معادن کوچک براساس پروژه های زیرساخت/ارائه 30بسته سرمایه گذاری در سال جاریهیچ منعی برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی استان خراسان جنوبی وجود ندارداشرفی متذکر شد: باید به این موضوع فراتر از وظیفه سازمانی و با عرفی که در راستای توسعه استان دارید، نگاه کنید زیرا چنانچه این طرح به سرانجام نرسد، فردا مدیون مردم خواهیم بود. 

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: تقاضای ما از دستگاه‌های اجرایی مرتبط آن است که با نگاه مثبت پای کار بیایند و مدیران در این زمینه ریسک پذیر باشند زیرا به جهت کم کاری‌های صورت گرفته در استان، ترس از کار همچنان در برخی از مدیران وجود دارد. 

وی افزود: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، محیط زیست، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و غیره بر اساس استاندارها و با کار جهادی،  پای کار بیایند تا نقاط مورد نظر هر چه سریع‌تر مشخص شود. 

به گفته اشرفی انرژی خورشیدی از مزیت‌های توسعه اقتصادی استان است بنابراین باید برای شرکت‌های دانش‌بنیان جهت سرمایه‌گذاری در این حوزه، جذابیت لازم ایجاد شود.

انتهای پیام/252/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصادی استان خراسان جنوبی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۲۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در چاراویماق فراهم است

زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در چاراویماق فراهم است

نماینده شهرستان‌های چاراویماق و هشترود در مجلس شورای اسلامی گفت:چاراویماق دارای زیرساخت ها و پتانسیل‌های مناسب برای سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف اعم از کشاورزی، دامداری، باغات و معادن می‌باشد.

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی،شهسواری در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری شهرستان چاراویماق با حضور مدیر عامل سازمان اتکا شهرک صنعتی چاراویماق را یکی از زیر ساخت‌های مناسب برای جذب سرمایه گذار ، توسعه و آبادانی این شهرستان برشمرد و گفت:وجود این شهرک صنعتی با توجه به قرار گرفتن در کنار آزاد راه پیامبر اعظم(ص) برای سرمایه گذاری و اشتغالزایی کمک بزرگی است.   ملکی فرماندار شهرستان چاراویماق هم در این جلسه خواستار سرمایه گذاری شرکت اتکا شد.   وی با اشاره به نبود واحد‌های تولیدی و صنایع تبدیلی در چاراویماق گفت:با توجه به معادن غنی و کشت سالانه گندم و حبوبات و زمین‌های مستعد این شهرستان نیازمند حمایت است و شهرک صنعتی مناسب برای سرمایه گذاری می‌باشد.   اعلمی مدیر عامل سازمان اتکا هماهنگی مسئولان این شهرستان در جهت جذب سرمایه‌گذار برای بخش صنایع تبدیلی و غذایی را قابل قدردانی خواند و گفت: چاراویماق قطب کشاورزی منطقه است و ظرفیت ایجاد کشت و صنعت را نیز دارد.   وی سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف این شهرستان را نیازمند مطالعه بیشتر خواند و افزود: ایجاد کشت و صنعت از خام‌فروشی محصولات در این شهرستان جلوگیری می‌کند و اگر مسئولان محلی همکاری کنند، سازمان اتکا حتی می‌تواند سرمایه در گردش برخی از بخش‌های شهرستان را تامین و اشتغال پایدار ایجاد کند.   اعلمی نسبت به استفاده از تسهیلات، مزیت‌ها و تخفیف‌ها جهت سرمایه‌گذاری این سازمان در چاراویماق ابراز امیدواری کرد و افزود: حتی بخش فروشگاهی اتکا را هم می‌توان در این شهرستان با تکیه بر ظرفیت بخش خصوصی توسعه داد.   وی با اشاره به اینکه اتکا می‌تواند کالا‌های فروشگاهی را تامین کند گفت: اتکا در زمینه بازرگانی امکانات قابل توجهی دارد.   وی بیان کرد: با همکاری اداره صمت شهرستان می‌توان گام‌های اساسی در زمینه عرضه و صادرات برخی از محصولات برداشت.   در این جلسه مسئولان محلی نیز به ظرفیت‌های بی‌بدیل این شهرستان در حوزه کشاورزی اشاره کردند تا میهمانان با فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی شهرستان بیش از پیش آشنا شوند.

دیگر خبرها

  • اولین پارک فناورانه نیروگاه خورشیدی خراسان رضوی احداث می‌شود
  • شرکت چینی ۳۰۰ مگاوات برق خورشیدی در بوشهر تولید می‌کند
  • زیرساخت احداث نیروگاه خورشیدی در کاشمر با ظرفیت ۸۰۰ مگاوات وجود دارد
  • زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در چاراویماق فراهم است
  • عمليات اجرايي 858 مگاوات انرژي خورشيدي در خراسان جنوبي آغاز شد
  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است
  • پیشرفت کشور در گرو حمایت از نخبگان است / اعطای زمین به پارک‌های علم و فناوری سرمایه‌گذاری ملی است
  • افتتاح ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان
  • نشست هاي تخصصي پالايشگاه آبادان با شرکت‌هاي دانش‌بنيان خراسان رضوي