Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس پارک علم و فناوری لرستان از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین پارک علم و فناوری و دانشگاه‌های این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد ، محمودرضا شاکرمی ظهر امروز در جلسه اجرای طرح دستیار فناوری لرستان که در پارک علم و فناوری این استان برگزار شد اظهار داشت: این طرح با دوره‌های کارآموزی اجباری دانشگاه‌ها که خروجی چندانی ندارد متفاوت و با رضایت و علاقه‌مندی دانشجو همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر طرح دستیار فناور در لرستان به‌درستی مدیریت شود و دانشجویان برجسته در شرکت‌های فناور جذب شوند این شرکت‌ها به ادامه کار با دانشگاه‌ها ترغیب می‌شوند.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان با بیان اینکه مبلغ مناسبی از سوی این پارک به طرح دستیار فناور اختصاص داده شده‌ است، عنوان کرد: اعتبار بیشتری را هنگام اجرای این طرح اختصاص می‌دهیم.

مراکز رشد پارک علم و فناوری در تمام شهرستان‌های استان مرکزی افتتاح می‌شود ساخت پردیس مشترک فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری و دانشگاه هرمزگان آغاز شد رئیس پارک علم و فناوری کشاورزی ‌ایران: تعداد شرکت دانش‌بنیان کشاورزی کشور باید 3 برابر شود

وی بیان کرد: دانشگاه‌ها مبدأ ایجاد فناوری هستند و اجرای طرح دستیار فناوری می‌تواند تعامل خوبی را در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت ایجاد کند.

شاکرمی گفت: طرح دستیار فناور علاوه بر ایجاد درآمد برای دانشجویان و کاربردی‌کردن پایان‌نامه‌های دانشجویی می‌تواند منجر به آشنایی بیشتر فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها با فضای پارک‌ها، مراکز رشد و واحدهای فناور شود و امید به ایجاد خوداشتغالی و راه‌اندازی کسب‌وکارهای شخصی را در دانشجویان افزایش دهد.

عزت‌الله سپهوند سرپرست دانشگاه پیام‌نور لرستان نیز در این جلسه اظهار داشت: پارک علم و فناوری یکی از بزرگترین پل‌های ارتباطی دانشگاه، صنعت و جامعه است.

وی افزود: دانشگاه پیام‌نور لرستان به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشگام در تأسیس مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان آماده همکاری همه‌جانبه به‌ویژه در راستای اجرای طرح دستیار فناوری است.

احسان یاوری رئیس دانشگاه آیت‌الله بروجردی نیز در این جلسه با تأکید بر نظارت برای افزایش کیفیت فرآیند طرح دستیار فناور عنوان کرد: ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه حوزه اصلی دغدغه‌مندی و علاقه مندی ماست و ما تمام امکانات اعم از امکانات فیزیکی و نیروی انسانی خود را در خدمت این کار قرار می‌دهیم.

ایرج نیک‌پی رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی لرستان نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت پنج مرکز نوآوری در مراکز آموزش علمی‌کاربردی این استان گفت: رسالت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در آموزش رشته‌های مهارتی و تربیت نیروی ماهر است و ما با هدف شناخت مشکلات موجود و ارائه راهکارهای مؤثر آمادگی همکاری با پارک علم و فناوری لرستان را داریم.

تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه‌های آیت‌الله بروجردی، دانشگاه پیام‌نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان در جلسه اجرای طرح دستیار فناوری منعقد شد.

انتهای پیام/645/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارک علم و فناوری لرستان علمی کاربردی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۱۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست امضای این تفاهم‌نامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقای کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم‌مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول به امضاء رسید.

گفتنی است در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم‌نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • برای حل مشکلات لرستان، تمام‌قد در کنار دولت ایستاده‌ایم
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه