Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش وزارت آموزش و پرورش گفت: ۲۱۰ هزار دانش‌آموز پایه اول کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از تحصیل بازمانده بودند که با تلاش وزارت آموزش و پرورش، سه هزار نفر جدب تحصیل شدند و حدود ۱۷۰ هزار دانش‌آموز باقی ماندند.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از ایرنا/ محسن زارعی روز سه‌شنبه در حاشیه آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در سالن مطهری این شهر، به خبرنگار ایرنا گفت: با همکاری و تلاش میدانی مدیران مدارس به ویژه در مناطق روستایی و مرزی، تلاش می‌شود آمار دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در کشور کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شیوع کرونا در تمام جهان باعث افت کیفیت آموزش شد اما در هیچ‌ کشوری آموزش به صورت غیرحضوری درنیامد، بلکه به صورت ترکیبی حضوری و غیرحضوری ادامه یافت اما در ایران به اقتضای شرایط این اتفاق افتاد و نتایج منفی هم داشت.

رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال جاری از معلمان خواسته شد بعد از اررشیابی امتحانات پایان سال، در جلسه شورای معلمان نمرات را تحلیل و دانش آموزان را دسته‌بندی کنند که در چه حوزه ای ضعف دارند و در تابستان دوره تکمیلی بر اساس همین دسته‌بندی برای دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

زارعی بیان کرد: در ابتدای سال تحصیلی آینده، به ویژه در پایه‌های بالاتر این امکان فراهم می‌شود که دانش‌آموزان  مروری بر دروس سال‌های گذشته داشته باشند.

وی افزود: به معلمان توصیه می شود که فضای مجازی را به عنوان مکمل آموزش جدی بگیرند و آن را کنار نگذارند.

رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز فضاهای مجازی مناسبی هم از جانب وزارت آموزش و پرروش و از جانب مجموعه‌های غیردولتی در اختیار نظام تعلیم و تربیت قرار گرفته است  و می‌تواند مکمل آموزش حضوری باشد.

/انتهای پیام

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۲۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد

حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مداس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضا به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: انشالله از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و  سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • مازندران/ تنبیه بدنی یکی از دانش آموزان دوره متوسطه اول از سوی معلم
  • ماجرای به تعویق افتادن سفارش کتاب‌های درسی چیست؟
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: آزمون های شبه نهایی از ۹۰ درصد محتوای برنامه و کتاب درسی است
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟
  • زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی تغییر کرد | شیوه ثبت نام و ثبت سفارش + جزئیات
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟ / استعدادیابی تنها روی کاغذ
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دست‌آوردی داشته؟ / استعدادیابی تنها روی کاغذ