پیامکی به رنگ جنایت!
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۸۲۱۷
مردی که همسرش را در پی اختلافات خانوادگی به قتل رسانده بود، هنگام بازسازی صحنه جنایت در حضور قاضی ویژه قتل عمد مشهد مدعی شد همسرم هیچ احترامی برایم قائل نبود و مدام مرا تحقیر می کرد!
به گزارش خراسان، عصر هجدهم فروردین گذشته، آیناز دختر 14 ساله ای که شاهد مشاجره لفظی پدر و مادرش بود، کنار خواهر 12 ساله اش قرار گرفت تا زمانی که سروصداها خوابید و درگیری پدر و مادرش به پایان رسید.
همزمان با آغاز سکوتی ترسناک، «آیناز» نیز به همراه خواهرش از خانه بیرون آمد و به منزل یکی از دوستانش رفت که در همان مجتمع مسکونی زندگی می کرد و با یکدیگر همسایه بودند. او قصد داشت برای ساعاتی خود و خواهرش را از فضای درگیری و مشاجره های توهین آمیز پدر و مادرش دور کند اما هنوز مدتی از این ماجرا سپری نشده بود که پیامکی عجیب روی گوشی «آیناز» نقش بست «دخترم مرا حلال کنید! و به همه فامیل هم بگویید!».
دختر 14 ساله با دیدن این پیامک که رنگ «جنایت» داشت، وحشت زده کفش هایش را پوشید و در حالی که خواهرش را به دوستش می سپرد، سراسیمه خود را به خانه رساند. او که با چهره ای رنگ پریده قدم به پذیرایی گذاشته بود، پیکر مادرش را دید که کف اتاق افتاده و تکان نمی خورد! هراسان به داخل آشپزخانه دوید و مقداری آب روی سروصورت مادرش پاشید ولی باز هم هیچ عکس العملی ندید. از شدت نگرانی جیغ می کشید و چشم به روسری دوخته بود که روی گردن مادرش قرار داشت.
بنابراین گزارش، با فریادهای دلخراش «آیناز» همسایگان متوجه ماجرا شدند و با پلیس 110 تماس گرفتند. طولی نکشید که گروهی از نیروهای تجسس کلانتری سپاد با دستور سرگرد جعفر عامری (رئیس کلانتری) عازم خیابان درودی در بولوار توس شدند و به بررسی موضوع پرداختند.ماموران انتظامی با مشاهده روسری که محکم به دور گردن زن 45 ساله پیچیده شده بود، فرضیه وقوع جنایت را بررسی کردند و با حفظ صحنه حادثه، بی درنگ مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد مشهد اطلاع دادند. دقایقی بعد با حضور قاضی «محمود عارفی راد» در ساختمان مذکور، تحقیقات قضایی در این باره آغاز شد. بررسی های مقدماتی قاضی شعبه 211 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد حاکی از آن بود که «ع- ث» توسط همسرش به قتل رسیده است چرا که شواهد موجود از اختلافات خانوادگی شدیدی بین مقتول و همسرش حکایت داشت.به همین دلیل قاضی «عارفی راد» بلافاصله دستور ردیابی و دستگیری مرد 46 ساله را صادر کرد و از نیروهای انتظامی خواست برای شناسایی مخفیگاه متهم فراری اقدام کنند.
در پی صدور دستور قضایی، گروهی از نیروهای انتظامی ماموریت یافتند تا به طور ویژه عملیات ردزنی «قاتل فراری» را آغاز کنند. از سوی دیگر با انتقال جسد مقتول به پزشکی قانونی، بررسی های میدانی در صحنه جنایت ادامه یافت.
دختر 14 ساله مقتول به قاضی ویژه قتل عمد گفت: پدر و مادرم از مدت ها قبل با یکدیگر اختلاف داشتند به طوری که در مرز طلاق بودند. او ادامه داد: البته دخالت اطرافیان در زندگی خانوادگی ما نیز بی تاثیر نبود. پدرم از مدتی قبل ما را رها کرده و با خودرویی که مادرم برایش خریده به شهرستان رفته بود که مادرم خودرو را توقیف کرد.این گزارش حاکی است: هنوز تحقیقات برای ریشه یابی این جنایت هولناک، ادامه داشت که خبری در بی سیم های پلیس پیچید و به روند قضایی این پرونده جنایی سرعت بخشید. «جواد – الف» (متهم تحت تعقیب) خود را به نیروهای انتظامی در قوچان معرفی کرد! این گونه بود که با دستور مقام قضایی، بلافاصله «قاتل» به مشهد انتقال یافت و پرده از این جنایت برداشت.
او پس از اعتراف صریح به قتل همسرش، با انگیزه اختلافات خانوادگی روانه زندان شد تا این که مقدمات بازسازی صحنه قتل فراهم شد و این مرد 46 ساله در حضور قاضی «محمود عارفی راد»به تشریح جزئیات این حادثه تلخ پرداخت. او که در کنار مبل های منزل مسکونی اش قرار گرفته بود درباره چگونگی وقوع حادثه مقابل دوربین قوه قضاییه گفت: از همان سال های آغازین زندگی مشترک اختلافات بین من و همسرم آغاز شد .
او همواره به من توهین می کرد و با الفاظ زشتی سخن می گفت. رفتارهای ناپسند همسرم به جایی رسید که دیگر هیچ حد و مرزی در توهین به من قائل نبود و مدام نزد فرزندانم مرا تحقیر می کرد.اختلافات ما آن قدر شدت گرفت که تصمیم به جدایی گرفتم و به همین دلیل هم همسرم مهریه اش را به اجرا گذاشت.
او حتی حکم توقیف خودروی پراید را گرفته بود که آن را به پارکینگ بردند و من از این رفتارهای او به شدت عصبانی بودم تا این که روز حادثه وقتی به خانه بازگشتم باز هم مشاجره بین من و او آغاز شد. هنگامی که دخترانم از خانه بیرون رفتند و پسرم نیز سرکار بود، این مشاجره ها به درگیری انجامید و من هم که دیگر نمی توانستم در برابر توهین های او خودم را کنترل کنم، همان گونه که روی مبل نشسته بود، روسری اش را دور گردنش حلقه زدم و پیکرش را به زمین انداختم.
آن لحظه هیچ چیزی نمی فهمیدم و در حال خودم نبودم. به همین دلیل آن قدر روسری را کشیدم که دیگر حرکتی نکرد و نقش بر زمین شد. وقتی فهمیدم چه کار کرده ام خیلی ترسیدم و با خودروهای عبوری به قوچان رفتم که بعد هم به دلیل عذاب وجدان پیامکی برای دخترم «آیناز» فرستادم و خودم را به کلانتری قوچان معرفی کردم. گزارش خراسان حاکی است: با پایان اعترافات متهم، وی با صدور قرار قانونی روانه زندان شد تا این پرونده جنایی نیز دیگر مراحل رسیدگی قضایی را طی کند.
تبلیغات در خبربان
منبع: بیتوته
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
خبر هوشمند فهام
کلینیک بتن ایران
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
مایکروسافت در حال تست اندروید ۱۲/۱ برای ویندوز ۱۱ است
سفر به بهشت اردیبهشت، دشت دریاسر
اجاره کلبه چوبی
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
۴ نکته در مورد بیت کوین که در این هفته باید مدنظر داشته باشید
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
تهیه غذا
فروش کفش
آی پی ثابت برای ترید
دومان سهند
انجام کلیه خدمات اینستاگرام ارزان و واقعی
خبر بعدی:
قاضیزاده هاشمی: تلاش میکنیم خدمات به خانواده ایثارگران را افزایش دهیم
به گزارش ایرنا، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در نشست با معاون هماهنگ کننده ارتش و جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس در آستانه سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، ضمن تبریک این روز افزود: وظیفه ما پاسخ به نیازهای خانواده شهدا و ایثارگران است و در تلاش هستیم این کار را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه امام راحل با دل و جان مردم کاری کرد که آنها اولویت اصلی و اولیه خود را حفظ کشورشان میدانستند، بیان کرد: ملت ایران در طول تاریخ، همیشه ملت بزرگی بوده اما در طول ۲۵۰ سال قبل از انقلاب اسلامی، ایران در هر جنگی به دلیل اینکه امامی وجود نداشت که ملت را رهبری کند و آنها را در مسیر خدا قرار دهد، هر بار یک تکه از جانش جدا شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه امام خمینی (ره) ما را در مسیر خدا و انجام خواست خدا قرار داد، ادامه داد: ملت ایران هم پذیرفتند که در این راه قرار بگیرند. اگر غیر از این بود، پیروزی در دفاع مقدس اتفاق نمیافتاد. ما بعد از گذشت سالها هنوز هم دور هم جمع میشویم و با افتخار از آن روزها صحبت میکنیم اما آیا آنهایی که کشور ما را مورد هجوم قرار دادند هم میتوانند الان چنین جلساتی برگزار کنند و به عملکردشان افتخار کنند؟
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: وقتی مردمی تابع حاکمانی ظالم میشوند، سرانجام آنها تفرقه و نابودی است ولی کشور ما علیرغم ۴۰ سال تحریم و فشارهای مختلف، به لطف خدا روی پای خود ایستاده است. ما در طول جنگ ۱۵۰ هزار شهید داشتیم در حالی که دشمن از ما قویتر و مجهزتر بود در این جنگ نابرابر، ۲۷۵ هزار نفر تلفات داشت، امیدواریم این حماسهها را به نسل امروز که جنگ تحمیلی را ندیدند، به خوبی انتقال دهیم.
امیر دریادار سیاری و پیشکسوتان دفاع مقدس نیز در این نشست به بیان خاطراتی از فتح خرمشهر پرداختند.
گفتنی است، امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، امیر سرتیپ دوم خلبان محمد عتیقهچی، امیر سرتیپ دوم محمدعلی اعظمی، سرهنگ جانباز احمد خسروان، ناخدایکم هوشنگ صمدی، سرگرد منصور محمد دوست، ستوان یکم محمدرضا خاکساری و سرباز جانباز خیرالله نصری از جمله مسئولان و پیشکسوتان حاضر در این نشست بودند.
در پایان این مراسم رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران لوح تقدیر و تندیسی را به رسم یادبود به معاون هماهنگکننده ارتش و پیشکسوتان حاضر در نشست اهدا کرد.
برچسبها بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران آزادسازی خرمشهر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی