یارانه هیچ فردی سوخت نمیشود
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۲۲۷۶
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، وحید وزیری راد در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه قم، در خصوص محوریت برنامه مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها، بیان کرد: برخی از مردم در ماههای گذشته یارانه دریافت میکردند اما در واریزی جدید، دریافتی نداشتند؛ این عزیزان باید وارد «سامانه حمایت» شوند و کدملی، شماره حساب و شماره شبا و کارت بانکی خود را ارسال و ثبت اعتراض کنند و سه ماه فرصت داده شده است.
وی اضافه کرد: مدت زمانی که صرف بررسی وضعیت اعتراض کنندگان میشود، یارانه کسی سوخت نمیشود و در اولین واریزی همه آن یکجا پرداخت خواهد شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم گفت: کسانی که در سال ۱۳۹۳ از دریافت یارانه جامانده اند، باید وارد سایت «هدفمندسازی یارانهها» شوند و ثبتنام کنند. همچنین خانوادههایی که از ابتدا یارانهای دریافت نکردهاند باید وارد این سایت شوند و ثبتنام اولیه را انجام دهند.
وی عنوان کرد: تمامی یارانهها تجمیع در یک یارانه شده و یارانهای که به حساب سرپرستان خانوارها واریز شده است، فعلا شامل اردیبهشتماه و خردادماه میشود و بانکهایی تراکم مشتری در آنها بالا است، امکان دارد که با تاخیر واریز کنند و نگرانی از جهت عدم واریز یارانه نیست.
وزیری راد اعلام کرد: کسانی که مشمول یارانه جدید دولت نشدهاند، بایستی وارد سامانه حمایت در سایت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شوند و پس از ارسال مشخصات سرپرست خانوار، اعتراض خود را ثبت کنند تا رسیدگی شده و برطرف شود.
وی اظهار کرد: برخی افراد خودشان در گذشته اعلام انصراف از دریافت یارانه کردهاند، اما امروز متقاضی یارانه هستند؛ این افراد از طریق سامانه حمایت میتوانند ثبتنام و اقدام کنند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم تاکید کرد: دهکبندیها بر اساس شرایط اقتصادی خانوارها اتفاق میافتد و شماره تماس ملی ۰۲۱۶۳۶۹ و شماره تماسهای ۰۲۵۳۶۱۶۲۱۱۰ و ۰۲۵۳۶۱۶۲۱۲۷ ۰۲۵۳۶۱۶۲۱۷۷ در استان قم پاسخگوی سوالات مردم عزیز میباشد.
انتهای پیام/۷۸۰۳۳
تبلیغات در خبربان
منبع: فارس
کلیدواژه: یارانه سامانه حمایت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی پیش خطبه نماز جمعه معیشت مردم
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۲۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
سفر به بهشت اردیبهشت، دشت دریاسر
تبعات فروپاشی ترا؛ پروتکل لیدو بیش از نیمی از ارزش کل قفل شده خود را از دست داد
کلینیک بتن ایران
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
انجام کلیه خدمات اینستاگرام ارزان و واقعی
مایکروسافت در حال تست اندروید ۱۲/۱ برای ویندوز ۱۱ است
دومان سهند
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
خبر هوشمند فهام
تهیه غذا
اجاره کلبه چوبی
فروش کفش
آی پی ثابت برای ترید
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
خبر بعدی:
علایم بیماری تب کریمه کنگو/ گوشت خام و نیم پز نخورید!
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، بیماری تب کریمه کنگو نوعی بیماری مشترک بین حیوان و انسان است که به طور ناگهانی شروع میشود.
تب و گلو درد، سرگیجه و بی حالی، دردهای عضلانی، حساسیت به نور و اسهال و استفراغ از جمله علایم بیماری هستند و گزش کنه آلوده، خون آلوده، تماس با لاشه، دام آلوده و له کردن کنه از راههای انتقال گزارش شده است.
بر اساس این گزارش از جمله راههای پیشگیری بیماری تب کریمه کنگو پرهیز از مصرف گوشت دام به صورت خام و نیم پز، خودداری از ذبح دام در منزل و مراکز غیربهداشتی، و رعایت کامل حفاظت فردی هنگام تماس با دام است.
براساس گزارش اداره کل دامپزشکی خوزستان با توجه به افزایش احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرم سال همزمان با فصل فعالیت مخزن بیماری (کنه ها)، ضروری است گروههای در معرض خطر شامل دامداران، کارکنان کشتارگاهها، قصابان، کشاورزان و به ویژه روستاییان و عشایر که به نحوی با دام سر و کار دارند، با جلوگیری از رفتارهای مخاطره آمیز مراقب سلامتی خود باشند.
به شهروندان توصیه شده فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز مجاز زیرنظارت دامپزشکی تهیه کرده و از خرید گوشت از دوره گردان، دستفروشان و افراد فاقد هویت که مبادرت به عرضه گوشت قرمز در حایه برخی جادهها میکنند به طور جدی خودداری کنند.
ویروس دامی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در گوشت و آلایش خوراکی جگر پس از ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد غیرفعال می شود از این رو رعایت اصول بهداشتی و استفاده از تجهیزات حفاظت فردی ( PPE ) توسط کارکنان زنجیره کشتار، انتقال و عرضه کنندگان گوشت الزامی است.
همچنین توصیه شده افرادی که در تماس با دام زنده قرار دارند اصول بهداشتی فردی را رعایت کرده و به هیچ وجه در صورت مشاهده کنه بروی بدن دام اقدام به جداسازی کنه با دست نکنند.
منبع: ایرنا