ملیپوش وزنهبرداری زنان خبر مهاجرتش را تایید کرد/ جهانفکریان: فدراسیون اجازه تمرین به من نمی داد
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۴۲۶۵
ملیپوش وزنهبرداری زنان با تایید خبر مهاجرتش گفت: به آلمان رفتم و این به خاطر مشکلات فدراسیون با ورزشکاران بود.
پریسا جهانفکریان در گفتوگو با ایرنا با تایید مهاجرتش از ایران، اظهار داشت: با همسرم تصمیم گرفتم تا به آلمان مهاجرت کنم و با هم هماهنگ کردیم تا در این کشور ورزش وزنهبرداری را ادامه دهم.
شرایط ادامه ورزش را در ایران نداشتم زیرا با توجه به تصمیم فدراسیون سالن تمرین برایم مهیا نبود و از این موضوع خسته شدم.
ملیپوش وزنه برداری زنان که سابقه حضور در قهرمانی ۲۰۱۹ جهان را در کارنامه دارد این را هم گفت: به خاطر بیکفایتی فدراسیون و عدم توجه به تمرینات این تصمیم را گرفتم. تجهیزات لازم برای تمرین ندارم و مجبورم از ایران بروم. در یکسال گذشته نیز به اردو دعوت نشدم.
وی این را هم گفت: به دنبال پناهندگی نیستم و آمدم تا وزنهبرداری را در آلمان ادامه دهم. در ایران فدراسیون همکاری لازم را انجام نداد و به المپیک هم اعزام نشدم.
او ادامه داد: به هر دری زدم برای تمرین کردن جواب نگرفتم. میخواهم وزنه برداری را در آلمان ادامه دهم. نمی توانستم با ماندن در ایران روی آینده ورزشی خود ریسک کنم. در این مدت تلاش و اعتراض کردم و چیزی جز کمیته انضباطی، محرومیت و داستانهای حذف از المپیک برای رقم نخورد.
ملیپوش وزنه برداری بانوان عنوان کرد: حتی وقتی به فدراسیون وزنهبرداری رفتم و گفتم که اجازه دهید تا در ورزشگاه آزادی تمرین کنم؛ آنها اجازه ندادند. پس یک ورزشکار باید کجا تمرین کند. حق و حقوقم را ندادند و فدراسیون من را از المپیک حذف کرد و چگونه میتوانستم در ایران بمانم.
جوانفکریان در سال ۱۴۰۰ موفق به کسب سهمیه المپیک شد اما به خاطر مصدومیت نتوانست راهی توکیو شود.
تبلیغات در خبربان
منبع: بیتوته
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۴۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
آی پی ثابت برای ترید
آیا استراتژی DCA برای خرید بیت کوین مناسب است؟
اجاره کلبه چوبی
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
خبر هوشمند فهام
مایکروسافت در حال تست اندروید ۱۲/۱ برای ویندوز ۱۱ است
تهیه غذا
دومان سهند
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
انجام کلیه خدمات اینستاگرام ارزان و واقعی
سفر به بهشت اردیبهشت، دشت دریاسر
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
کلینیک بتن ایران
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
خبر بعدی:
مجمع وزنه برداری؛ تماشاگر بی کفایتی و فساد فدراسیون
این روزها وضع وزنه برداری کشور تعریفی ندارد و مشکلات این رشته آنقدر زیاد است که صدای ورزشکاران، مربیان و پیشکسوتان را در آورده و قبلا هم اشاره شد که قهرمانان نامدار زیادی به دلیل شرایط بد مدیریتی از خانه خود دور ماندهاند، اما نکتهای که وجود دارد، سکوت عجیب و مرگبار اعضای مجمع آن است.
مجمع هر رشتهای بالاترین مرجع تصمیم گیری برای مدیریت یک فدراسیون است و همانطور که رئیس را انتخاب میکنند، میتوانند حکم به برکناری او هم بدهند، اما ظاهرا در وزنه برداری همه چیز به روز انتخابات باز میگردد و پس از آن دیگر کسی شرایط این رشته برایش مهم نیست و هر اتفاقی در آن بیفتد نظاره گر هستند و بیشتر اوقات نیز چشمهایشان را میبندند.
مثل روز روشن است که این رشته روزهای خوبی را سپری نمیکند و انگیزهای برای جوانان و قهرمانان و مربیان باقی نمانده است. همه چیز به حال خود رها شده و خبری از استعدادیابی و برگزاری اردوهای مستمر نیست، اما چرا کسی از اعضای مجمع یا روسای هیاتهای استانی این شرایط را نمیبیند یا نمیخواهند ببینند؟
برخی معتقدند رئیس هیاتی که پس از هماهنگی و جلب نظر رئیس فدراسیون انتخاب شده چطور میخواهد علیه او اعتراض و نسبت به وضعیت این رشته اظهار نظر کند؟ همه چیز به هم ربط دارد. اگر وزنه برداری به این روز افتاده، همه افرادی که مسئولیت دارند، مقصرند. یک نفر با کارهایی که کرده، یک نفر با کارهایی که انجام نداده و دیگری هم با سکوت و نظاره گر بودن. متاسفانه سیستم برای نظارت و ارزیابی وجود ندارد و در مجامع سالیانه نیز بارها مشاهده شده که جلسه در خنثیترین حالت ممکن برگزار و هیچ کس هم انتقادی نمیکند. با این شرایط چطور انتظار میرود وضعیت یک رشته المپیکی درست شود؟
یکتا جمالی دختر وزنه برداری که با استفاده از ضعف مدیریت و عدم نظارت صحیح فدراسیون رفتن را به ماندن ترجیح داد و به وطنش پشت کرد، اهل اصفهان است، اما بعد از این اتفاق هیچ واکنشی از رئیس هیات اصفهان ندیدهایم. سکوت او ادامه دهنده سکوت فدراسیون وزنه برداری است و هماهنگی آنها این موضوع را تایید میکند که روسای هیاتها در وضعیت به وجود آمده برای وزنه برداری سهم بسیار زیادی دارند.
غلامرضا سیاهپور، دبیر سابق فدراسیون وزنه برداری در مورد این شرایط میگوید: «ما باید به موضوع نگاه کلان تری داشته باشیم. مشکل ما در مدیریت ورزش این است که هیچ سیستم نظارت و ارزیابی وجود ندارد و بررسی نمیشود که رفتار آن مدیر آیا با مولفههای شغلی همخوانی داشته است یا خیر. مراجع بالادستی باید این کارها را انجام دهند، اما این اتفاق نمیافتد.»
وی در مورد اینکه به نظر شما اصرار مرادی برای ماندن چیست، عنوان کرد: «به هرحال در خیلی از سازمانها مدیرانی هستند که عملکرد خوبی ندارند، اما همچنان حضور دارند و قطعا علی مرادی هم وقتی این شرایط را میبیند با خودش میگوید من چرا نباشم. وزنه بردار مثل قبری است که مردهای در آن وجود ندارد. چیزی از این رشته باقی نمانده است که بخواهیم در موردش صحبت کنیم.»
دبیر سابق وزنه برداری در مورد اینکه چرا اعضای مجمع تصمیمی در این خصوص نمیگیرند، میگوید: «متاسفانه انتخابهای ما صحیح نیست و از آن ضربه میخوریم. افرادی که به رئیس فدراسیون رای دادهاند چند نفر آنها خاک وزنه برداری را خوردهاند؟ چرا کسی مرادی را برای وعدههایی که داده بود و عملی نشد، بازخواست و از وی سوال نمیکند؟ به هرحال همانطور که گفتم مشکل اصلی ما نبود نظارت و ارزیابی است. باید پس از مدتی کارهایی که یک مدیر انجام داده ارزیابی شود تا ببینیم چقدر موفق و چقدر ناموفق بوده است. وقتی این کار صورت نگیرد، همین چیزی که میبینید، اتفاق میافتد.»