Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، مصطفی طاهری تغییر نظام پرداخت یارانه را امری ضروری خواند و گفت: پرداخت یارانه به شیوه قبلی عیب ها و نقص های فراوانی داشت به طوری که حتی آقای همتی رییس سابق بانک مرکزی بیان می کرد که میزان ارز ۴۲۰۰ تومانی در خوشبینانه ترین حالت در سفره های مردم، خود را به نرخ ۱۵ هزار تومان نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دولت سال گذشته برای یارانه ارز ترجیحی ۱۸/۵ دلار هزینه کرد اما تاثیر آن در سفره های مردم کم بود پس در این وضعیت باید این روش اصلاح می‌شد بدین شکل که قیمت ها آزاد شده و در انتهای زنجیره از مصرف کننده حمایت شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه تغییر در نظام پرداخت یارانه مشروط به حفظ قیمت ها به نرخ شهریور ۱۴۰۰ است، افزود: دولت باید برای تغییر در نظام پرداخت یارانه حمایت غذایی و کالایی از مردم کند یعنی یارانه پرداختی خودش را در خرید کالا نشان دهد. مصوبه مجلس هم بر اعطای کالابرگ تاکید دارد البته دولت این کار را با مقدمه ای انجام می دهد یعنی دو ماه به صورت نقدی یارانه پرداخت کرده و سپس کالابرگ می دهد.

طاهری در پایان گفت: دولت با این فرآیند می خواهد کار را پیش ببرد و طبیعتا روش اجرا هم دست دولت است اما در نهایت باید طی شدن این فرآیند به اجرای مصوبه مجلس ختم شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نماینده یارانه نظام پرداخت یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۴۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود برخی اقلام شیر خشک در داروخانه‌های خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر مسعود مهدوی نیا بیان کرد: یکی از دلایل کمبود شیر خشک در استان، پرداخت نکردن مطالبات داروخانه‌ها بابت یارانه سهم ارز شیر خشک است.

وی با اشاره به اینکه آمار‌ها نشان می‌دهد ۶۰۰ هزار قوطی شیرخشک در ماه به عنوان نیاز خوزستان برآورد شده افزود:، اما به دلیل افزایش نرخ شیر خشک و پرداخت نشدن سهم یارانه ارزی که باید توسط سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها به حساب داروخانه‌ها واریز شود این موضوع محقق نشده است.

مهدوی نیا ادامه داد: عملا داروخانه‌ها به دلیل عقب افتادن سهم دارویی طرح دارویار و عدم پرداخت سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها به مدت چهار ماه، نقدینگی داروخانه‌ها به حداقل رسیده و توان مالی لازم جهت تامین شیر خشک را ندارند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توزیع دوباره شیر خشک در داروخانه‌های استان را از امروز چهارشنبه اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • حقوق و عوارض گمرکی کالا‌های اساسی و ارزش افزوده یک درصد شد
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • واریز سهمیه بنزین به هر کد ملی از این ماه | خبر مهم درباره یارانه بنزین به هر کد ملی
  • کمبود برخی اقلام شیر خشک در داروخانه‌های خوزستان
  • سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می شود؟
  • کسری ۲۳۰ هزار میلیارد تومانی هدفمندی یارانه‌ها
  • سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • وزن یارانه‌ها در بودجه ۱۴۰۳