Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری شامگاه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار با تاکید به برگزاری روزانه جلسات ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: در بعضی از کالاها از جمله مرغ وضعیت بازار به تعادل و ثبات رسیده و بازار تهران از نظر توزیع و عرضه مرغ اشباع شده است.

وی ادامه داد: در بعضی از کالاها از جمله شکر مشکل به صورت نسبی حل شده، هرچند در برخی نقاط کمبودهایی وجود دارد اما این نیاز به صورت فراگیر احساس نمی‌شود؛ و در مورد بعضی از کالاها از جمله روغن نیز باید تدبیر جدی اتخاذ کرد، چراکه اکنون روغن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای وجود دارد، ولی در خرده فروشی‌ها مشکل داریم این موضوع در حال پیگیری است تا در ۴۸ ساعت آینده مسئله روغن در شبکه توزیع خرده فروشی‌ها نیز حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران با اشاره به مشکل شبکه توزیع عنوان کرد: اکنون از طریق همکاری و هماهنگی باید بخشی از کاستی‌های شبکه توزیع حل شود، در این راستا اتاق اصناف با شبکه مستقل توزیع کار را پیش می‌برد، ضمن اینکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شبکه توزیع شرکت‌های پخش نیز به صورت مستقل کار را دنبال می‌کنند.

منصوری سپس گفت: یکی از تصمیمات ستاد این بود که کالای احتکاری کشف شده توسط نهادهای مرتبط، بلافاصله وارد شبکه توزیع شود، این امر نیز می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند.

وی با اشاره به لزوم تشدید نظارت‌ها تاکید کرد: بازرسین جهاد، صمت و بسیج اصناف جریان جدی نظارت در استان تهران را تشدید می‌کنند و با هرگونه کم فروشی، گران فروشی و احتکار مقابله خواهد شد.

استاندار تهران در مورد وضعیت نانوایی‌ها گفت: در برخی از نانوایی‌ها شاهد تشکیل صف‌های غیرمتعارف بودیم که مقرر شد لیست نانوایی‌هایی که تعطیل بودند و یا اقدام به کم فروشی و گران فروشی داشتند به مراکز نظارتی اعلام شود و در مورد نانوایی‌هایی که تعطیل بودند، علت بررسی شود، در صورتی که مشکل کمبود آرد داشته باشند جهت تأمین آرد اقدام شود، در صورت مشاهده هرگونه تخلف و فروش آرد خارج از شبکه به شدت با خاطیان برخورد قانونی لازم انجام می‌شود.

کد خبر 5490228

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری تهران محسن منصوری مرغ قیمت روغن بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا هدفمندی یارانه ها احتکار کالاهای اساسی آمار کرونا خطبه های نماز جمعه مشهد تنظیم بازار خراسان رضوی گروههای جهادی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز ایلام شبکه توزیع نانوایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی، گفت: کمبود نقدینگی به یکی از مهم‌ترین مسائل این شرکت‌ها شده است، زیرا به طور تنگاتنگی، رشد شرکت‌ها تابع وصول مطالبات وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود محمودی عصر امروز در نشست وصول مطالبات شرکت برق استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت وصول مطالبات در تامین برق پایدار، اظهار داشت: وصول مطالبات نقش بسزایی در تامین برق پایدار و ارائه خدمات مطلوب به مشترکان دارد و بر اساس قانون برنامه هفتم و به دنبال اصلاح نظام مالی صنعت برق از این پس تمامی شرکت‌های توزیع نیروی برق، انرژی مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری خواهند کرد و در قالب این ساز و کار هزینه خرید برق از نیروگاه‌ها به صورت نقدی پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای این مهم علاوه بر پیشرفت و توسعه صنعت برق از انباشت بدهی مالی شرکت‌های توزیع برق می‌کاهد، افزود: با توجه به اختیاراتی که برنامه هفتم توسعه و دیگر قوانین بالا دستی به وزارت نیرو داده است، باید نظام‌های مالی شرکت‌های فعال در صنعت برق به گونه‌ای اصلاح شود تا شرکت‌ها بر اساس سازوکار نظام بنگاه‌داری و اصول حاکمیت شرکتی مسیر توسعه خود را طی کنند و از روند‌های گذشته که موجب انباشت بدهی در این شرکت‌ها می‌شد، فاصله بگیرند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با بیان این که مطابق با برنامه هفتم توسعه باید میزان معاملات خارج از بازار عمده فروشی صنعت برق به 60 درصد برسد، گفت: مطابق این اقدام شرکت‌های توزیع و مشترکان بالای یک مگاوات از این پس باید برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی و در یک فضای شفاف و کاملاً رقابتی خریداری کنند.

محمودی عنوان کرد: کمبود نقدینگی به یکی از مهم‌ترین مسائل این شرکت‌ها شده است زیرا به طور تنگاتنگی، رشد شرکت‌ها تابع وصول مطالبات وجود دارد در این راستا استقلال مالی شرکت‌های توزیع برق طی سال جدید کلید خورده است و ارائه خدمات مطلوب به مشترکین و ذی‌نفعان و گردش چرخ صنعت برق در گرو وصول مطالبات است.

وی خاطرنشان کرد: در پی اجرای این طرح شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور باید به معنای واقعی کلمه به صورت شرکتی اداره شوند و درآمد و هزینه‌های خود را در یک رقابت سالم و شفاف تامین و پرداخت کنند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • بلیت فروشی دیدار تیم‌های تراکتور و ذوب آهن
  • پخش یک سریال خارجی جدید از تلویزیون
  • بلیت فروشی دیدار تیمهای تراکتور و ذوب آهن
  • ۲۵ نانوایی در شیراز نان کامل توزیع می‌کند
  • ۲۵ نانوایی در شیراز نان کامل توزیع می‌کنند
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • توزیع نان کامل در ۲۵ نانوایی شیراز
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳