Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی با شیوه‌ای که قبلا اختصاص داده می‌شد سالانه ۳۰ هزار میلیارد خسارت مالی به کشور وارد می‌کرد. - اخبار استانها -

امان الله حسین پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: حذف ارز 4200 تومانی یک اقدام قاطع و موثر از سوی دولت است که با حمایت کامل مجلس شورای اسلامی عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمایندگان مجلس و دولت معتقدند ارز 4200 تومانی محل رانت و فساد و سوء استفاده دلالان بزرگ است. اولین مزیت حذف این ارز کوتاه شدن دست دلالان از این سرمایه ملی است. بر اساس کارشناسی‌های انجام شده سالانه رقم‌هایی بین 8 هزار٬ 12 هزار تا 30 میلیارد دلار ضرر به کشور وارد می‌شود در حالی که قیمت کالاهای اساسی نیز در کشور کاهش نمی‌یافت.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: دومین مزیت این کار توزیع عادلانه یارانه و رسیدن این مبالغ به افراد ضعیف و دهک‌های پایین است که به عدالت نزدیک‌تر است.

حسین پور تصریح کرد: سومین مزیت این کار این است که با منطقی شدن قیمت٬ تولید برای کشاورزان و دامداران به صرفه می‌شود و امنیت غذایی کشور تضمین می‌شود و تولید بسیار پر بازده و سود ده خواهد شد. عملکرد دولت نیز بسیار شفاف خواهد شد و جلوی بسیاری از رانت‌ها گرفته می‌شود.

نماینده مردم کوهرنگ در مجلس: ثبات خوبی در اقتصاد ایران با اقدام دولت حاکم می‌شودنماینده ولی‌فقیه در استان سمنان: خواسته یا ناخواسته به بلندگوی دشمن تبدیل نشویمنماینده ولی‌فقیه در کردستان: روحانیون جزئیات طرح هوشمندسازی یارانه را برای مردم تبیین کنند

وی گفت: مزیت بعدی این است که دولت مجبور نمی‌شود برای کسری بودجه به سمت خلق پول حرکت کند و همین کار باعث کاهش تورم خواهد شد. اگر سر و صدایی ایجاد شده٬ کار همین دلالانی است که این طرح مقابل آن‌ها ایستاده و دستشان را از منافع ملت کوتاه کرده است.

انتهای پیام/311/ی

 

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • کمک ۲۹۱۰ میلیارد تومانی دولت به شهرداری‌های استان
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • حمله روزنامه دولت به کریمی قدوسی: همین افراد دستمایه ایران هراسی و تحریم می‌شوند
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی
  • تورم فروردین ماه؛ تورم سالانه وارد کانال ۳۰ درصد شد