Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@15:14:05 GMT

حمل روزانه ۷۰ هزار تن کالای اساسی با ۲۸۰۰ کامیون

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۳۱۳۱

حمل روزانه ۷۰ هزار تن کالای اساسی با ۲۸۰۰ کامیون

مهرداد حمداللهی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت حمل کالاهای اساسی از بنادر به داخل کشور گفت: از ۸ بندر امام خمینی، چابهار، آستارا، انزلی، شهید رجایی، نوشهر، بوشهر، امیرآباد کالاهای اساسی به داخل کشور با کامیون حمل می‌شود.

وی افزود: سال گذشته رکورد حمل کالای اساسی از بنادر را با حمل ۲۷ میلیون تن شکستیم و رشد ۳۵ درصدی نسبت به ۱۳۹۹ به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای یادآور شد: از ابتدای سال جاری تا روز شنبه ۲۴ اردیبهشت سه میلیون و ۱۰۰ هزار تن کالای اساسی از بنادر به داخل کشور حمل شده است که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۶ درصد رشد در تناژ حمل کالای اساسی را شاهدیم.

حمداللهی خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد بار کالای اساسی ما از بندر امام خمینی (ره) وارد کشور می‌شود و پس از آن بندر شهید رجایی با ۱۹ درصد در رتبه دوم قرار دارد. بنادر چابهار و امیرآباد در رتبه‌های بعدی هستند. امسال با هماهنگی صاحبان کالای اساسی که عمدتاً دولتی هستند سعی کرده ایم از ظرفیت سایر بنادر نیز استفاده کنیم.

وی یادآور شد: مشکلی برای اعزام ناوگان حمل بار جاده‌ای به بنادر برای انتقال کالای اساسی نداریم اما با توجه به اینکه در فصل برداشت محصولات کشاورزی خصوصاً در خوزستان هستیم و نیز چغندر قند که محصول با فسادپذیری بالا در فصل برداشت قرار دارد و باید به سرعت به کارخانجات قند حمل شود باعث شده در کاهش کامیون‌های ورودی به بنادر اثرگذار باشد.

وی بیان کرد: تا هفته گذشته روزانه به طور متوسط تا ۲۸۰۰ کامیون در کل کشور از بنادر کالای اساسی را حمل می‌کنند که حدود ۷۰ هزار تن در روز از ۸ بندر مجموع آنهاست.

این مقام مسئول در سازمان راهداری اذعان داشت: از بندر امام خمینی (ره) روزانه به طور متوسط ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ دستگاه کامیون خارج شده و بارنامه برای آنها صادر می‌شود که بالغ بر ۴۰ هزار تن انواع کالای اساسی از این بندر به مقاصد مختلف حمل می‌شود.

وی تاکید کرد: برای تداوم روند خروج کالای اساسی از بنادر باید اعلام بار در سالن‌های بار به صورت منظم انجام شود و اگر میزان کالا در سالن‌های اعلام بار کاهش یابد در کاهش کامیون‌های ورودی به پایانه‌های بندری مؤثر است.

حمداللهی ادامه داد: مشکل دیگر کرایه حمل است، یکی کم بودن کرایه آن و دیگری دیرکرد در کرایه حمل است خصوصاً از سوی صاحبان بار دولتی کالای اساسی که به تدریج ممکن است به کاهش کامیون‌های ورودی به بنادر منجر شده و کامیون‌ها به چشمه‌های بار در دیگر مناطق گسیل شوند.

وی گفت: در چند روز اخیر برخی معوقات رانندگان از سوی شرکت بازرگانی دولتی پرداخت شده اما هنوز رانندگان مطالباتی از صاحبان کالای اساسی دارند. دو روز قبل نیز جلسه‌ای در کمیسیون کشاورزی مجلس با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی داشتیم و موضوع تسریع در پرداخت کرایه حمل کالا و همچنین بازدید میدانی از بندر امام خمینی و اتخاذ تصمیمات جدید برای افزایش انگیزه رانندگان کامیون اقدام شود.

وی با تاکید بر اینکه کرایه حمل باید به موقع پرداخت شود، درباره متوسط زمان پرداخت گفت: بستگی به زمان انتقال کالای اساسی بین ۱۰ روز تا یک ماه پرداخت کرایه حمل به تعویق می‌افتد در حالی که باید بلافاصله کرایه به راننده داده شود. فردا در همین خصوص جلسه‌ای با شرکت بازرگانی دولتی برای پیگیری مابقی مطالبات رانندگان از وزارت جهاد کشاورزی خواهیم داشت.

حمداللهی در خصوص راه اندازی سامانه پرداخت آنلاین کرایه حمل گفت: پیشنهاد راه اندازی سامانه پاک (پردخت آنلاین کرایه حمل) با همکاری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، شرکت بازرگانی دولتی و شرکت پشتیبانی امور دام در شورای عالی ترابری مطرح شده که اگر به تصویب برسد زیرساخت ایجاد آن امسال فراهم خواهد شد.

کد خبر 5491320 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون کشاورزی مجلس شرکت پشتیبانی امور دام بندر امام خمینی کالای اساسی اصلاح نظام یارانه هدفمندی یارانه ها وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی واردات خودرو بانک مرکزی سید رضا فاطمی امین قیمت کالاهای اساسی نمایشگاه نفت گاز و پتروشیمی کالاهای اساسی بورس ارز ترجیحی قیمت مرغ سهام عدالت بندر امام خمینی کالای اساسی اساسی از بنادر کرایه حمل هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد

ایسنا/اردبیل مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری پارس آباد گفت:لایحه تعیین کرایه تاکسی‌ها پس از بررسی کارشناسی و پیشنهاد هیأت مدیره، در شورای اسلامی شهر پارس آباد به تصویب رسید و ضمن تایید کمیته تطبیق فرمانداری شهرستان،‌ برچسب‌های افزایش قیمت در بین رانندگان توزیع می شود.

فرهاد عین اللهی، پنجم اردیبهشت در حاشیه بازدید از ایستگاه سطح شهر گفت: با عنایت و مساعدت اعضای محترم شورای اسلامی شهر و شهردار و در نظر گرفتن همه شرایط موجود از جمله استهلاک خودروها، افزایش هزینه‌ها، تامین معیشت رانندگان تاکسی و تسهیل در استفاده عموم شهروندان، میانگین افزایش کرایه تاکسی ۴۵ درصد در نظر گرفته شده است.

همچنین طبق مصوبه بخشداران و شهرداران تابع افزایش ۴۵ درصدی برای سواری‌های کرایه کش روستایی نیز مورد تایید و قابل اجراست.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل شهرداری پارس آباد مغان گفت: نرخ کرایه تاکسی در مسیرهای مختلف به طور میانگین بین  ۴۵ درصد افزایش یافته‌است.

عین اللهی بیان کرد: برای آگاهی شهروندان از افزایش نرخ کرایه مصوب، برچسب‌ها بر روی شیشه جلو تاکسی‌ها در معرض دید شهروندان نصب می‌شود و از شهروندان خواست تا هرگونه تخلف و دریافت اضافه کرایه از نرخنامه مصوب را به شماره ۳۲۷۳۱۱۸۸و ۳۲۷۲۹۷۲۲و ۱۳۷ سازمان حمل و نقل شهرداری پارس آباد اطلاع دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • رشد ۸.۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالای کانتینری
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد