Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، گنل سانوسیان وزیر امور زیرساخت‌های ارمنستان در پایان مذاکرات توسعه همکاری‌های دوجانبه در خصوص احداث مسیر جدید ایران و ارمنستان و تعریض جاده فعلی که به جاده تاتِو مشهور است اظهار داشت: ارمنستان علاقه مند به احداث کریدور شمال جنوب میان دو کشور ایران و ارمنستان است و به اهمیت این کریدور واقف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ارتباط ایران و ارمنستان نه تنها حمل و نقل بین دو کشور را فراهم می‌کند بلکه در توسعه حمل و نقل بین الملل مؤثر است. دولت ارمنستان ساخت این کریدور از خاک خود را در اولویت خود می‌داند و فعالیت‌های مقدماتی آن به سرعت در حال انجام است تا سریع‌تر بخشی از این کریدور که در یکی از استان‌های جنوبی ارمنستان و در مجاورت مرز ایران قرار دارد، نهایی شود. خوشحالم می‌شویم شرکت‌های ایرانی هم در احداث این کریدور مشارکت کنند.

وی در خصوص ساخت مسیر جایگزین محور فعلی ایران و ارمنستان گفت: من به عنوان مسئول ساخت جاده‌های ارمنستان از رانندگان و کامیون دارانی که در مسیر فعلی تردد می‌کنند عذر می‌خواهم اما در عین حال به دو خبر خوب اشاره می‌کنم یکی اینکه علیرغم وجود مشکلات در این مسیر، حمل بار جاده‌ای نه تنها کاهش نداشته بلکه رشد هم داشته است.

وزیر امور زیرساخت‌های ارمنستان ادامه داد: در حال حاضر در مسیر جاده تاتو که به عنوان جایگزین آزادراه گوریس به قاپان در نظر گرفته شده مشکلاتی در زیر ساخت وجود دارد، دو پیچ خطرناک در این جاده داریم اما در حال اصلاح محور هستیم تا این موانع برطرف شود و با اصلاح مسیر ۱۰ کیلومتر در آینده نزدیک طول محور کاهش خواهد یافت.

سانوسیان در خصوص صدور خدمات فنی مهندسی در ایران و ارمنستان یادآور شد: ما مذاکراتی با طرف ایرانی در این زمینه داشته ایم، دیروز نیز از نمایشگاه نفت و گاز تهران بازدید کردم و از نزدیک در جریان تجهیزات فنی مهندسی تولید شرکت‌های ایرانی قرار گرفتم و از پیشرفت‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه مهندسی آگاه شدم.

وی افزود: همچنین از توانایی شرکت‌های ایرانی در زمینه احداث جاده مطلعم، فردا نیز فرصت پیدا شده تا از آزادراه تهران-شمال و پیشرفت‌های فنی مهندسی ایران در حوزه راهسازی مطلع شوم.

وزیر امور زیرساخت‌های ارمنستان به اهمیت امضای توافق نامه کریدور شمال جنوب با ایران برای دولت ایروان خبر داد و افزود: دو کشور ایران و ارمنستان در کشوری هستند که نقطه عکس ترانزیت دنیاست و امکان ترانزیت کالا از خلیج فارس به ارمنستان و از آنجا به دریای سیاه و اروپا فراهم است.

کد خبر 5491418 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: آزادراه تهران شمال دریای سیاه ارمنستان کریدور شمال جنوب اصلاح نظام یارانه هدفمندی یارانه ها وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی واردات خودرو بانک مرکزی سید رضا فاطمی امین قیمت کالاهای اساسی نمایشگاه نفت گاز و پتروشیمی کالاهای اساسی بورس قیمت مرغ ارز ترجیحی بانک مرکزی ایران زیرساخت های ارمنستان ایران و ارمنستان شرکت های ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۳۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخت گیری افغانستان برای تردد ناوگان ایرانی

تین نیوز

نایب رئیس کانون انجمن های صنفی کامیونداران، اظهار کرد که اخیرا، چند روز مرز ایران و افغانستان به روی کامیون های ایرانی بسته بوده و اجازه تردد به آنها داده نشده است. این امر منجر به شکایت صنف کامیونداران خراسان به دولت شده است. در واقع آنها بر این باور هستند که متاسفانه دولت در مقابل مواضع افغانستان در بحث تردد کامیون های ایرانی و ترانزیت، عملکرد ضعیفی داشته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از اندیشکده حمل و نقل ایران، سید جلال موسوی، معتقد است که کامیون های افغان بدون الزام به داشتن معاینه فنی، احتمال قاچاق گازوئیل ایرانی و تناژ بالا که به زیرساخت های جاده ای آسیب وارد می کند، به راحتی در مسیر ایران تردد می کنند. به همین دلیل، وی برخورد کشور افغانستان در موضوع تردد ناوگان ایرانی را سخت گیرانه قلمداد کرده است که تردد کامیون های ایرانی از جمله ورود آنها به هرات افغانستان را با اختلال مواجه کرده است.

 با توجه به اختلال ورود رانندگان ایرانی به افغانستان و اروپا، شرایط نامناسبی برای ناوگان جاده ای کشور ایجاد شده است که می تواند در شرایط کاهش میزان بار برای حمل، مدت زمان خواب کامیون ها را افزایش بدهد و وضعیت و چهره مبادی ورودی و خروجی کشور به خصوص بندرعباس را دگرگون کند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سقوط کامیون نفت‌کش در آب‌نمای کنخ مسیر بندر خمیر در استان هرمزگان (فیلم)
  • ◄ معادله نامتوازن برای رانندگان کامیون؛ افزایش 300 درصدی هزینه ها و عدم افزایش کرایه ها
  • با مسیر ریلی تبریز آذربایجان، مرکز هاب لجستیکی منطقه بیشتر آشنا شویم
  • افشاگری درباره بیمه تکمیلی رانندگان کامیون ؛ سوء استفاده کنندگان کیستند؟
  • نظم جدید در غرب آسیا با نقش‌آفرینی ایران
  • سخت گیری افغانستان برای تردد ناوگان ایرانی
  • (عکس) بدترین ترافیک تاریخ در چین،؛ ۱۰۰ کیلومتری که بازشدنش ۱۲ روز طول کشید!
  • خط قرمز ایران روی رویای خاورمیانه جدید و کریدور IMEC
  • دورخوردگی از نوع ایرانی!
  • جنگ کریدورها| هند و یونان علیه چین و ترکیه؛ جایگاه ایران کجاست؟ + فیلم