Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر مدیریت منطقه‌ای و زیرساخت ارمنستان، با اشاره به امضای تفاهمنامه کریدور خلیج فارس - دریای سیاه توسط ارمنستان، گفت: حضور ایران در این کریدور نقطه عطفی برای ارتقاء ترانزیت بین‌المللی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، گنل سانوسیان وزیر مدیریت منطقه‌ای و زیرساخت کشور ارمنستان در حاشیه نشست مشترک با وزیر راه و شهرسازی ایران در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر پیوستن ارمنستان به تفاهمنامه ترانزیتی خلیج فارس - دریای سیاه اظهار کرد: امضای این تفاهمنامه از اهمیت ویژه‌ای برای ما برخوردار است و خوشحال شدیم که این تفاهمنامه را نیز کشور ایران امضا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دو کشور ایران و ارمنستان به لحاظ جغرافیایی در این کریدور قرار گرفته است و می‌توانند با همکاری یکدیگر نقطه عطفی در ترانزیت بین‌المللی باشند.

سانوسیان افزود: با این کریدور بارهای ورودی از خلیج فارس با استفاده از کشور ایران و ارمنستان به کشورهای اروپایی و حاشیه دریای سیاه جابجا می‌شود.

وزیر مدیریت منطقه‌ای و زیرساخت ارمنستان با تاکید بر اینکه ما علاقه‌مند بسیاری به راه‌اندازی کریدور شمال جنوب ایران داریم، تاکید کرد: ارتباط بین ایران و ارمنستان باعث به دست آمدن اثرات خوبی در حمل و نقل ترانزیت منطقه خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به مشکلات پیش آمده برای رانندگان کامیون ایرانی در کشور ارمنستان گفت: بابت این مشکلات از تمام کامیونداران عذرخواهی می‌کنم. ما به دنبال رفع این مشکلات هستیم و علیرغم وجود موانع حمل بار بین ایران و ارمنستان افزایش یافته است.

سانوسیان از رفع نقاط پرخطر جاده ترانزیتی خبر داد و گفت: حذف پیچ‌های خطرناک این مسیر در حال انجام است و روند احداث جاده جدید به زودی به اتمام رسیده و به بهره‌برداری می‌رسد.

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی نیز در پاسخ به پرسش تسنیم در خصوص چگونگی استفاده ارمنستان از کریدور چابهار - هند، اظهار کرد: بندر چابهار به لحاظ فیزیکی به اتمام رسیده و فقط بحث تامین تجهیزات آن باقی مانده که در این خصوص اختلافاتی با هندی‌ها داریم که امیدواریم به زودی برطرف شود.

وی اضافه کرد: مهمترین بحث ما در چابهار و در پس‌کرانه بندر تامین منابع مورد نیاز برای تکمیل زیرساخت‌های ریلی است. متاسفانه در گذشته منابع لازم به این پروژه اختصاص نیافته بود.

قاسمی یادآور شد: اخیرا با همراهی دولت وامی را برای این پروژه دریافت کرده‌ایم که البته با این منابع مالی پروژه به اتمام نمی‌رسد ولی روند احداث راه‌آهن تسریع شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ایران و ارمنستان دریای سیاه خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۴۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس

به گزارش صدای ایران به نقل از خبرگزاری آنادولی،شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست‌وزیر آذربایجان و رئیس مشترک کمیسیون شناسایی خط مرز بین ارمنستان و آذربایجان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: گروه‌های کارشناسی دو کشور در حال کار بر روی تعیین مختصات با توجه به اندازه‌گیری‌های ژئودسیک (پیمایشی) در مرز بوده و در نتیجه برای اولین بار سنگ مرزی در مرز دو کشور قرار گرفت.

گفتنی است هشتمین نشست کمیسیون‌های تعیین مرز در ۱۹ آوریل ماه جاری به ریاست شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست‌وزیر آذربایجان و مهر گریگوریان معاون نخست‌وزیر ارمنستان در مرز دو کشور برگزار شد.

آیهان حاجی‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربری خود رد شبکه اجتماعی ایکس درباره این نشست اعلام کرد: کمیسیون‌های آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل به توافق رسیده‌اند.

حاجی‌زاده نوشت: «رویداد تاریخی مورد انتظار. ارمنستان موافقت کرد ۴ روستای آذربایجان را که از اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی اشغال کرده بود، بازگرداند».

دیگر خبرها

  • حضور ۱۶ هزار بوشهری در کنکور/ ۶۳ درصد شرکت‌کنندگان خانم هستند
  • اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس
  • وزش باد شمال شرقی در خلیج فارس و دریای عمان از امشب
  • اهمیت و ضرورت های راه آهن ایران ارمنستان
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • خطیر: تغییر حق مالک جدید است
  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • نماینده کارگزاری عرضه سهام استقلال: از جزئیات واگذاری سهام استقلال اطلاع ندارم