آیین وداع با پیکر حجتالاسلام فاطمینیا در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۸۲۹۸
به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، حجتالاسلام فاطمینیا پس از طی یک دوره بیماری، بامداد امروز (دوشنبه) به ملکوت اعلی پیوست.
پیکر حجتالاسلام فاطمینیا قرار است ۹ فردا (سه شنبه) از مقابل دانشگاه تهران تشییع و پس از انتقال به قم، از ساعت ۱۷ از مقابل مسجد امام حسن عسگری(ع) تشییع و در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شود.
حجتالاسلام فاطمینیا سال ۱۳۲۵ در تبریز چشم به جهان گشود. از کودکی تحت تربیت دینی و علمی پدر خود (میر اسماعیل) که از جمله علمای اهل عرفان بود، قرار گرفت. سپس نزدیک به ۳۰ سال نزد میرزا حسن مصطفوی (از شاگردان سید علی قاضی) تحصیل کرد.
وی همزمان تحصیلات حوزوی خویش را هم دنبال و از محضر علمایی چون علامه طباطبایی، سید محمدحسن الهی طباطبایی (برادر کوچکتر علامه طباطبایی)، محمدتقی آملی، سید رضا بهاءالدینی، محمد تقی بهجت، علامه جعفری و… در علوم اسلامی و عرفان استفاده کرد.
از این استاد اخلاق آثار ارزشمندی در زمینه آگاهی اسلامی و شرح مفاهیم شیعی به جا مانده که از آن جمله می توان نکتهها از گفتهها، فرهنگ انتظار: در مورد غیبت امام زمان و مباحث اسلامی دیگر، فرجام عشق: شرحی بر غزل حضرت امام خمینی (ره)، به زبان فارسی و اردو، یک نکته از هزاران در دو جلد شامل فرهنگ انتظار و فرجام عشق، ارمغان غدیر: چهل حدیث از منابع شیعه و سنی، درباره رویداد غدیر خم، شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیره، نغمه عاشقی را نام برد.
همچنین از وی مقالات متعددی در نشریات مختلف به چاپ رسیدهاست.
برچسبها تبریز شیعه قم دانشگاه امام صادق امام خمینی آیتالله فاطمینیا دانشگاه تهران
تبلیغات در خبربان
منبع: ایرنا
کلیدواژه: تبریز شیعه قم تبریز شیعه قم دانشگاه امام صادق امام خمینی آیت الله فاطمی نیا دانشگاه تهران حجت الاسلام فاطمی نیا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۸۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
کلینیک بتن ایران
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
تفاوت کولر گازی و آبی
دومان سهند
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
اجاره کلبه چوبی
افزودنی های بتن چیست؟
دانلود قسمت 9 سریال شهرک کلیله و دمنه ؛...
تهیه غذا
داربست
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
خبر هوشمند فهام
فروش کفش
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
کتاب صوتی
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
گزارش وزیر خارجه از روابط تهران با دمشق و...
اینتل فروش تراشه استخراج بیت کوین را آغاز کرد
بهترین برند کولر چیست؟
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
دوره دیجیتال مارکتینگ
7 ویلای لوکس و بزرگ برای سفر دسته جمعی
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
یارانه عید قربان 1401 ؛ عیدی به جاماندگان یارانه
اخبار فناوری
خیانت در امانت در مال مشاع
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
تعمیر فوری گوشی شیائومی
کولر گازی 36000 گری
ییلد پروتکل چیست؟ آموزش کار با Yield Protocol برای...
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
خبر بعدی:
روایت شنیدنی حجت الاسلام انصاریان از یک حج حرام
به گزارش خبرنگار مهر، سخنرانیهای حجت الاسلام استاد شیخ حسین انصاریان همواره نکات نغز و جالب توجهی دارد. به همین علت است که هر از گاهی کلیپی از سخنان ایشان در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود. یکی از این سخنان، سخنرانی استاد انصاریان در حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) در محرم سال ۱۳۹۷ است که این مفسر قرآن کریم در آن با بیان روایت شنیدنی از امام صادق (ع) به رعایت حق الناس تاکید میکند.
آن روایت به شرح ذیل است:
کسی نزد امام صادق (ع) آمد، گفت: یابن رسول الله! حج بر من واجب شده، خدمت شما آمدهام تا خداحافظی کنم. تنها سؤالی که امام کردند، این بود: به کسی بدهکار نیستی؟ عرض کرد: یابن رسول الله! یک نفر از من طلبکار است که از گروه مُرجِئِه میباشد. مرجئه طایفهای به قول شما خیلی بیدین بودند؛ یعنی یابن رسول الله! یک نفر بیدین از من طلبکار است، حال اگر پول این شخص بیارزش را ندهیم، به جایی برنمیخورد.
امام صادق (ع) فرمود: اگر طلب این شخص مرجئه را بدهی، هزینه رفت و برگشتت را داری؟ گفت: نه، یابن رسول الله! امام (ع) فرمود: حج بر تو واجب نیست و رفتنت حرام است. اکنون که بیرون رفتی، برو بدهی خود را بده! کدام حج؟ به حج پروردگاری میروی که با خوردن مال مردم بر تو خشمگین است، آنگاه آمدی بیدینی او را عَلم کردهای که من مجوز بدهم مال مردم را بخوری؟! این دین است. مردم ما چقدر به این شکل دین دارند؟
کد خبر 5529417