Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش به تداوم خشونت فیزیکی معلمان علیه دانش‌آموزان واکنش نشان داد.

به گزارش ایلنا، سیدمجتبی هاشمی، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که آیا وزارت آموزش و پرورش در رابطه با تداوم خشونت فیزیکی علیه دانش‌آموزان اقدامی خواهد کرد؟ گفت: ما وظیفه پیگیری خودمان را در همه مصادیقی که اتفاق می‌افتد، ساری و جاری می‌دانیم و اینطور نیست که حمایت قضایی ما فقط به صورت خاص از یک کارمند خودمان صورت بگیرد یا اگر حقوق دانش آموز به نوعی مختل شود، تنها در یک واقعه خاص حضور داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاعدتا در هر اتفاقی از این دست، ما هم حقوق دانش آموزان را مدنظر داریم هم اگر همکار ما آسیبی ببیند، از او حمایت قضایی خواهیم داشت.

سیدمجتبی هاشمی در ادامه گفت: ما مجموعه اقداماتی را برای این شرایط انجام داده‌ایم ضمن اینکه توصیه‌های کلی هم توسط مراجع ذیربط به همکاران در سطح کشور داشته ایم. به خصوص امسال که شرایط بعد از دو سال وقفه در آموزش حضوری و کامل، خاص است.

او با تاکید به لزوم توجه به ابعاد روانی مسئله خاطرنشان کرد: دانش آموزان ما از نظر مسائل اجتماعی لازم التوجه هستند و باید بیشتر روی اجرای شیوه نامه‌ها دقت نظر شود و به مسائل روانی و اجتماعی دانش آموزان توجه داشته باشیم تا امسال را دقیق‌تر پشت سر بگذاریم و بتوانیم سال آینده را با آمادگی بیشتری شروع کنیم.

هاشمی تاکید کرد: این حد از اتفاقات در بیش از ۱۰۵ هزار مدرسه درصد کمی را به خود اختصاص می‌دهد، اما ما مراجعی را برای مردم در نظر گرفته‌ایم که هم در ادارات مناطق، هم در سطح استان‌ها و هم در وزارت آموزش و پرورش آمادگی پاسخگویی و بررسی دغدغه اولیا را دارند و برای اینکه این مسیر هموار شود، سایت shekayat. medu. Ir را هم داریم و اولیای محترم می‌توانند آنجا دغدغه‌های خود را مطرح کنند و مطمئن باشند که حتما پیگیری لازم از طریق مراجعی که داریم انجام می‌شود.

او در مورد منشور حقوق دانش آموزی و نقشی که می‌تواند در جلوگیری از بروز چنین رفتار‌هایی داشته باشد، توضیح داد: طبیعتا همینطور است و هرچقدر آگاهی ما از حقوق و تکالیف مشخص باشد که دو بال یک پرواز هستند، وضعیت بهتری خواهیم داشت. ما باید هم به تکالیف خود هم به حقوق‌مان آگاه باشیم و طبیعتا هرچقدر آگاهی در این زمینه در سطح جامعه بیشتر باشد، مصادیق و اتفاقات این چنینی کمتر می‌شود. حوزه‌های مرتبط با مسائل پیشگیری می‌توانند با آموزش دادن به دانش‌آموزان و سایر ذی‌نفعان در سطح مدارس این حوزه را تقویت کنند تا گرفتاری‌های مجموعه کمتر شود.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با تاکید به اینکه منشور دانش آموزی مربوط به حوزه‌های دیگر است، تصریح کرد: منشور حقوق دانش‌آموزی پیگیری می‌شود و هنوز هم جای کار دارد. تقویت حوزه پیشگیری بسیار مهم است. ما فقط نمی‌توانیم روی یک بخش کار کنیم یعنی فقط نمی‌توان حقوق را پررنگ کنیم و مسئولیت‌ها را نادیده بگیریم. تقویت حوزه پیشگیری کمک می‌کند این رفتاری‌هایی که حتی یک موردش هم در جامعه تعلیم و تربیت زیاد است، کاهش پیدا کند و می‌توان مدیریت بهتری روی کار انجام داد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: تنبیه دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان حقوق دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۱۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت

صادق ستاری‌فرد در مراسم گرامیداشت هفته سلامت که در دبستان امام هادی برگزار شد، افزود: مکمل یاری و بهداشت دهان و دندان دانش‌آموزان به صورت جدی در حال انجام است، این در حالیست که غربالگری سلامت و هنجاریابی دانش آموزان به عنوان امری مهم باید پیگیری شود.

وی ادامه داد: در حوزه تربیت بدنی با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، آموزش محیط زیست و آموزه‌های زیست محیطی ارائه می‌شود.

ستاری فرد ادامه داد: همچنین با همکاری جمعیت هلال احمر طرح دادرس و ماهر و به عبارتی آموزش کمک‌های اولیه و کمک‌های امدادی به دانش آموزان و خانواده‌ها ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه جایگاه حوزه سلامت در برنامه درسی بسیار اهمیت دارد، ابراز امیدواری کرد که با بازنگری برنامه درس ملی، بخشی از برنامه درسی هفتگی به سلامت و بهداشت دانش‌آموزان اختصاص یابد حال آنکه این کار نیازمند توجه جدی است.

وی افزود: امیدواریم در شورای عالی آموزش و پرورش این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا ظرفیت‌هایی برای حوزه بهداشت و سلامت در نظر گرفته شود. باید از ظرفیت‌های مدرسه در پیشبرد سلامت دانش آموزان استفاده کنیم.

تربیت ۴۰۰ دانش آموز مرشد در مدارس تهران

مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران نیز در مراسم گرامیداشت هفته سلامت با بیان اینکه ۴۰۰ دانش‌آموز به عنوان مرشد دانش آموز آموزش دیده‌اند گفت: این دانش‌آموزان از تمام مدارس شهرستان‌های تهران انتخاب شده و در مدارس به هم مدرسه‌ای‌های خود آموزش می‌دهند.

وی با بیان اینکه امروز آیین هفته سلامت در شهرستان ری برگزار شد افزود: به واسطه تکلیف در سند تحول بنیادین دانش‌آموزان باید با موضوع سلامت و تندرسی آشنا شوند.

بهرامی افزود: طرح شهید طوقانی در حال اجراست و این فرهنگ در کنار طرح شهید سلیمانی (فضا‌های ورزشی درون مدرسه‌ای، جذب معلمان تخصصی ورزشی) باید گسترش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • آموزش و پرورش دلگان با خاطیان قیچی کردن لباس دانش‌آموزان برخورد می‌کند
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • ظلمی به نام تنبیه بدنی
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت در مدارس + تاریخ برگزاری آزمون
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • سلامت خانواده از آموزش پرورش تا آموزش عالی
  • ارزیابان آزمون استخدامی معلمان از سوگیری شخصی پرهیز کنند
  • تعیین تکلیف معلم بلاگرها برای حفظ حریم خصوصی دانش‌آموزان و معلمان