Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-20@13:11:56 GMT

رتبه سرعت اینترنت همراه در ایران به ۷۳ و ثابت به ۱۴۴ رسید

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۱۶۰۴

رتبه سرعت اینترنت همراه در ایران به ۷۳ و ثابت به ۱۴۴ رسید

ایتنا - میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران در ماه آوریل ۲۰۲۲، به ۲۴.۹۵ مگابیت‌برثانیه رسیده و ایران را به جایگاه ۷۳ رسانده که حاکی از یک پله صعود نسبت به ماه گذشته است.

سرعت اینترنت یکی از فاکتورهای کیفی خدمات اینترنتی محسوب می‌شود و البته این روزها به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کاربران اینترنتی تبدیل شده و بسیاری از افراد از افت کیفیت اینترنت شکایت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وب‌سایت Speedtest شاخص‌های جهانی اینترنت را در کشورها بررسی می‌کند و مشاهده آمار این وب‌سایت می‌تواند نشان بدهد که اینترنت در یک ماه گذشته در ایران به چه صورت بوده است.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، طبق آخرین آمار منتشر شده در اسپیدتست، تا ماه آوریل سال ۲۰۲۲، میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۳۰.۷۵ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۸.۷۸ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه است. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه جهانی سرعت دانلود، ۶۳.۴۶ مگابیت‌ بر ثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود ۲۷.۰۶ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۱۰ میلی‌ثانیه است.
 
در حالی که تا ماه مارس سال ۲۰۲۲، میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۲۹.۹۶۱ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۸.۷۰ مگابیت‌برثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه جهانی سرعت دانلود، ۶۲.۵۲ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود ۲۶.۹۸ مگابیت‌برثانیه بود.

رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان تا ماه آوریل ۲۰۲۲، به ترتیب به امارات متحده عربی (۱۳۴.۴۸ مگابیت‌برثانیه)، قطر (۱۲۹.۳۶ مگابیت‌برثانیه)، نروژ (۱۱۶.۱۷ مگابیت‌برثانیه)، کره جنوبی (۱۱۱.۹۴ مگابیت‌برثانیه) و عربستان (۱۰۵.۴۲ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان، به ترتیب به سنگاپور (۲۰۷.۶۱ مگابیت‌برثانیه)، شیلی (۲۰۰.۰۱ مگابیت‌برثانیه)، تایلند (۱۸۹.۶۴ مگابیت‌برثانیه) هنگ‌کنگ (۱۸۱.۷۰ مگابیت‌برثانیه) و دانمارک (۱۶۶.۱۱ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

میانه سرعت موبایل در ایران
در حال حاضر میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۴.۹۵ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۹.۵۹ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۱ میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به ۷۳ از میان ۱۴۲ کشور رسانده است.
 
این در حالی است که در ماه مارس سال ۲۰۲۲، میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۴.۹۰ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۹.۳۹ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۳ میلی‌ثانیه بود که رتبه ایران را به ۷۴ از میان ۱۴۱ کشور رسانده بود.همچنین طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از ارمنستان، لائوس و تونس سریع‌تر و از مکزیک، ترینیداد و توباگو و بوسنی و هرزگوین کندتر است.
 
در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه سرعت دانلود در ایران، ۱۰.۲۳ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱.۵۹ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۲۹ میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به ۱۴۴ از میان ۱۸۱ کشور می‌رساند.

این درحالی است که در مارس ۲۰۲۲، در حوزه اینترنت ثابت، میانه سرعت دانلود در ایران، ۹.۹۵ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱.۱۰ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۰ میلی‌ثانیه بود و ایران در رتبه ۱۴۵ کشور قرار داشت.

همچنین طبق این آمار، اینترنت ثابت ایران در حال حاضر از الجزیره، جزایر مارشال و لیبی سریع‌تر است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت همراه اینترنت ثابت مگابیت برثانیه و میانه سرعت آپلود سرعت دانلود اینترنت موبایل سرعت آپلود اینترنت موبایل میانه جهانی سرعت دانلود حوزه اینترنت ثابت میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل موبایل در ایران میلی ثانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۲ میلیون خانوار خراسان رضوی از اینترنت فوق پرسرعت

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوبعلی نظری صبح شنبه به همراه جواد خدایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بازدید کرد.

استاندار خراسان رضوی در این بازدید اظهار کرد: ما در استان باید به اطمینان پایداری شبکه ارتباطی خود برسیم و خلأها را همواره برطرف کنیم.

وی با اشاره به اینکه برای تقویت این شبکه همواره باید برنامه اجرایی داشته باشیم، افزود: تقویت پوشش‌های تلفن همراه و اینترنت باید مد نظر قرار بگیرد.

نظری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: امسال در ایام نوروز و بازه‌ی زمانی ۴۰ روزه خدمت به مسافران نوروزی شاهد حضور انبوه زائران در مشهد مقدس و استان بودیم. بر این اساس یکی از موضوعات ملی ما توجه به زائران است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به جایگاه مهم کارگروه ملی زیارت گفت: همواره باید توجه خاصی به زائران بارگاه منور رضوی داشته باشیم. همچنین برای تقویت پوشش ارتباطی جاده‌های استان و برنامه‌های ارتباطی در مسیر برای زائران باید این فعالیت‌ها بروز و توسعه پیدا کند. وی تصریح کرد: تا پایان دولت طبق آمارها دو میلیون خانوار استان از طریق اجرای شبکه فیبر نوری به اینترنت فوق پرسرعت دسترسی پیدا خواهند کرد.

گفتنی است؛ آخرین وضعیت پروژه‌های لایه سوئیچ طرح تحول شبکه ملی اطلاعات، آخرین وضعیت پروژه پارک داده شهید میری، تأمین دسترسی به اینترنت ثابت از طریق فیبر نوری برای خانوارها و کسب و کار، توسعه شبکه ملی اطلاعات در روستاهای استان و توسعه شبکه دسترسی ایرانسل و همراه اول در قالب قرارگاه تحول شبکه ملی اطلاعات خراسان رضوی از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود که توسط علی دلگیر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی ارائه شد.

کد خبر 6083185

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۲ میلیون خانوار خراسان رضوی از اینترنت فوق پرسرعت
  • اپراتورها متعهد به افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت شدند
  • اجرای پروژه فیبر نوری در ۴۵۰ شهر/ سرعت اینترنت افزایش می‌یابد
  • وزیر ارتباطات: اپراتورها متعهد به افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت شدند
  • ‌تعهد اپراتورها برای افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت
  • (ویدئو) وعده تازه وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت
  • تعهد مهمی که وزارت ارتباطات از اپراتورهای تلفن همراه گرفت
  • دوربین insta360 X4 چه مشخصاتی دارد؟
  • اتصال ۴۰۰ روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت
  • تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی