Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: توجه ویژه رهبر معظم انقلاب به تشکل‌های دانش‌آموزی به معنای اهمیت شما دانش‌آموزان است و اطمینان دارم که پس از این جلسه، فعالیت‌های خود را برای نیازسنجی زیرساخت‌های فیزیکی، تحصیلی و تربیتی مناطق کمتر برخوردار استان اصفهان و استان‌های همجوار شروع خواهید کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، یوسف نوری پیش از ظهر امروز _سه‌شنبه بیست و هفتم اردیبهشت‌ماه_ در نشست صمیمانه با جمعی از دانش‌آموزان استان اصفهان، اظهار کرد: امروز در استانی با قدمت طولانی، تمدن شکوفا، مفاخر فراوان، دارالشهدا و پیشرو در برنامه‌های نظام تعلیم تربیت هستیم و حضور دانش‌آموزان در این نشست‌ها علاوه بر اینکه آنها را به عنوان فردی بالنده در تشکل تربیت می‌کند، زمینه‌ساز آمادگی برای ایفای مسئولیت، تعهد دینی و اجتماعی به عنوان یک عضو کارآمد خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به هدف ایجاد تشکیلات در نظام اسلامی، افزود: نظام‌های غربی که پایه‌ریز آنها انسان‌گرایی و علم‌گرایی است، موضوع حکمرانی خوب را مطرح می‌کنند که نتیجه آن جنگ‌ها، استثمار مردم و مواردی بود که در گذشته به کشور ما تحمیل شد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: در برابر مفهوم غربی، رهبر معظم انقلاب موضوع حکمرانی متعالی یا شایسته را مطرح می‌کنند که ناظر بر حضور مؤثر در جامعه مبتنی‌بر آموزه‌های دینی و الهی است و در حکمرانی شایسته یا متعالی یکی از نقش‌آفرینان در تحقق آن حلقه‌های میانی هستند که نقش واسطه بین حکومت و گروهی که باید به آنها خدمتی داده شود، دارند.

گلایه برخی دانش‌آموزان از نبود مربی تربیتی در برخی مدارس

وی درباره گلایه برخی دانش‌آموزان از نبود مربی تربیتی در برخی مدارس، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد زیادی از دانش‌آموزان در تشکل‌ها فعال هستند و در قالب طرح‌های مختلف مانند طرح‌های جهادی پس از پایان امتحانات در بخش‌های زیرساختی یا علمی و آموزشی برای تقویت حکمرانی شایسته نظام نقش‌آفرینی می‌کنند.

نوری نقش تشکل‌ها در پیروزی انقلاب اسلامی را بی‌بدیل دانست و گفت: گروه‌هایی که حتی در خارج از کشور شکل گرفت مانند انجمن اسلامی، در پیروزی انقلاب و حتی در برابر مهم‌ترین تهدید نظام یعنی دفاع مقدس، نقش‌آفرینی کردند و با ورود همین تشکل واسط مقدس به جنگ بود که ورق را برگرداند و شکست حصر آبادان، فتح المبین و فتح خرمشهر را به دنبال داشت.

وی ادامه داد: در دوره کنونی نیز همین تفکر به خارج از کشور مانند لبنان، فلسطین، سوریه و یمن صادر شد و همان نقش حکمرانی شایسته را برای آنها ایفا کرد پس بدانید که کار شما چقدر مهم است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه دانش‌آموزان در مسیر ایفای این نقش با موانع زیادی برخورد می‌کنند، تصریح کرد: در برپایی یک هیئت مذهبی یا اجرای یک برنامه در مسجد، نسل جوان با موانع زیادی روبه‌رو هستند، بنابراین بدانید موانع وجود دارند و توصیه‌های آموزش و پرورش را دلیل بر اجرای صددرصدی طرح‌ها ندانید و خود را آماده رویارویی با موانع کنید همانگونه که خداوند موانع و مشکلات دنیوی را در مسیر تربیتی پیغمبران قرار داد.

وی از دانش‌آموزان خواست تشکیلات را به تعداد، محدود نکنند و افزود: برخلاف بیشتر تشکیلات سیاسی باید دایره اعضا را بسیار بزرگ کنید تا همه دانش‌آموزان جزو دایره‌ها و حلقه‌ها باشند و این حلقه‌ها مشخص و تعریف شده باشد.

اهمیت تشکل‌های دانش‌آموزی

وزیر آموزش و پرورش شرط موفقیت تشکل‌های دانش‌آموزی را استفاده از نظرات همه دانش‌آموزان دانست و تاکید کرد: توجه ویژه و کالبدشکافانه رهبر معظم انقلاب به تشکل‌های دانش‌آموزی به معنای اهمیت شما است و اطمینان دارم که پس از این جلسه، فعالیت‌های خود را برای نیازسنجی زیرساخت‌های فیزیکی، تحصیلی و تربیتی مناطق کمتر برخوردار استان اصفهان و استان‌های همجوار شروع خواهید کرد.

نوری خواستار تشکیل گروه جهادی تشکیل برای پر کردن خلأهای موجود در نظام آموزش و پرورش از سوی تشکل‌های دانش‌آموزی شد و گفت: باید فضای جهادی را ببینیم، تلاش می‌کنیم در مدرسه به بچه‌ها میدان دهیم، باید از نوجوانان انتظار داشته باشیم آرمان‌خواه باشند، شهر اصفهان نیز مشکلات بسیار زیادی دارد که بخش زیادی از آنها با فعالیت تشکل‌ها قابل حل است.

کد خبر 575750

منبع: ایمنا

کلیدواژه: افتتاح طرح های آموزش و پرورش تشکل های دانش آموزی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تشکل های دانش آموزی وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود

وزیر آموزش و پرورش از ساخت یک هزار هنرستان جدید در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آئین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد، این آئین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید و بر این اساس تا پنج سال آینده، یک هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد؛ این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح تصویب شده و در حال بررسی است و هنوز قطعی نشده است؛ ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس این آئین نامه، ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد، معادل دو درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به عنوان مشوق در اختیار شرکت‌های و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس می‌کنند.

صحرایی ادامه داد: تأسیس هنرستان وابسته به دستگاه‌ها و غیردولتی و تیزهوشان در این آئین نامه دیده شده است و وزارت صمت مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است و وزارت تعاون، نفت صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، کشور و ورزش حداقل پنج هنرستان وابسته مبتنی بر طرفیت‌های خود برای تقویت مهارت آموزی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده به دانش آموزان به دوره دوم غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی بدهد، تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است، اگر هنرستانی قابل استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش و پرورش امکان تغییر بهره برداری از آنها ممکن است؛ آئین نامه توسعه سواد خواندن کشور و برنامه ملی اوقات فراغت به زودی به دولت خواهد آمد.

کد خبر 747528

دیگر خبرها

  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی در بوشهر آغاز شد