Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس اطلاعیه اتاق اصناف ایران، نحوه بررسی و رسیدگی به اطلاعات پولی و مالی واصله از جمله تراکنش بانکی مودیان مالیاتی اعلام شد.

به گزارش روز سه‌شنبه ایران اکونومیست، اتاق اصناف ایران با توجه به بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور در مورد «نحوه بررسی و رسیدگی به اطلاعات پولی و مالی واصله از جمله تراکنش بانکی»، اطلاعیه‌ای صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اطلاعیه‌، نظر به برخی از اعتراضات واصله در خصوص نحوه رسیدگی به تراکنش‌های بانکی و به منظور تکریم مودیانی که در موعد مقرر نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیات بر درآمد اقدام کرده‌اند و لزوم عدم ورود به مواردی که امکان دسترسی به حساب‌های بانکی برای ادارات امور مالیاتی وجود داشته است و همچنین مبنا بودن اظهارات مکتوب مودیان ( مادامی که اسناد و مدارک مثبته‌ای دال بر خلاف اظهارات یاد شده به دست نیاید)، مقرر شده است که ادارات امور مالیاتی از رسیدگی به تراکنش‌های بانکی سال‌های ۱۳۹۷ و قبل مربوط به سنواتی که مودیان مذکور اظهارنامه خود را تسلیم کرده و تا تاریخ صدور این بخشنامه، تراکنش مذکور رسیدگی و منجر به صدور برگ تشخیص مالیات نشده است، اجتناب کنند.

همچنین این ادارات، اطلاعات تراکنش‌های بانکی مربوط به این دسته از مودیان را جهت پالایش مجدد و مطابقت با تمامی اطلاعات موجود در بانک‌های اطلاعاتی سازمان به معاونت فناوری سازمان (دفتر علوم داده‌های مالیاتی) ارسال کنند.

جلوگیری از ورود به امر حسابرسی تراکنش‌های بانکی در موارد غیر ضروری، مستند سازی گزارش‌های رسیدگی با استفاده از شواهد کافی و قابل اطمینان، پرهیز از حدس و گمان تعیین شغل مودی بدون وجود مستندات، پذیرش اظهارات مکتوب مودیان در خصوص ماهیت هر یک از تراکنش‌های بانکی سال ۱۳۹۷ و قبل از آن (در صورتی که اسناد و مدارک مثبته‌ای دال بر خلاف اظهارات مودی به دست نیاید) در رسیدگی به تراکنش‌های بانکی مورد تاکید است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان امور مالیاتی کشور ، مالیات ، اتاق اصناف ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی کشور مالیات اتاق اصناف ایران تراکنش های بانکی امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۳۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور مالیاتی، محمد قانع پسند فومنی در رابطه با شناسایی ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری بر اساس داده‌کاوی صورت گرفته است، گفت: در این بررسی بر اساس تفاوت رفتاری شرکت‌های صوری با شرکت‌های واقعی از جمله ارسال چندین باره صورتحساب‌های معاملات در برابر شرکت‌های واقعی که عموماً ۴ بار در سال اقدام به ارسال صورت معاملات می‌کنند و یا اینکه این شرکت‌ها ابتدا صورت حساب‌های خود را با مبالغ بسیار ناچیز ارسال کرده و سپس به مرور اقدام به اصلاح صورتحساب‌های ارسالی می‌کنند و همچنین تنوع غیرعادی کالاهایی که این شرکت‌ها در صورت معاملات فروش خود اعلام می‌کند و سایر رفتارهای خارج از استاندارد، شناسایی شده‌اند.

معاون فناوری‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص میزان فروش شرکت‌های متخلف، افزود: با شناسایی این شرکت‌ها بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان فروش که منجر به ایجاد اعتبار خرید غیرواقعی برای طرف‌های معامله و فرار چند هزار میلیارد تومانی شده بود کشف و برای اقدامات تکمیلی به مرکز مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی ارسال شد.

کد خبر 6084711 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • سقف تراکنش غیرحضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش غیر حضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • تکالیف سازمان امور مالیاتی در باره صورتحساب الکترونیکی
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • اظهارنامه پیش فرض ثمره اجرای سامانه مودیان
  • انتشار اوراق سپرده خاص به کنترل انتظارات تورمی منجر شد
  • شناسایی ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری
  • دریافت نیمی از مالیات‌ها از یک درصد افراد پردرآمد
  • وصول ۹۸۴ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض در سال گذشته
  • کیفیت و پایداری درآمد‌های مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است