Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی از کانون اصلاح و تربیت استان تهران دیدن کردند. این برنامه در راستای دستورات رئیس قوه قضائیه انجام شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه؛ چندی پیش رئیس دستگاه قضا به رئیس سازمان زندان‌ها دستور داد تا زمینه بازدید نمایندگان مجلس، مسئولان دولتی و افراد خیّر از زندان‌ها و ندامتگاه‌ها فراهم شود تا از نزدیک با مشکلات زندانیان و زندان‌ها آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای همچنین در نشست هم‌اندیشی با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در 21 فروردین‌ماه برگزار شد، در این خصوص گفت: از نظر ما بازدید نمایندگان مجلس و سایر مسئولان از بخش‌ها و مراکز مختلف قضائی و احصای نواقص و ایرادات زیرمجموعه‌های قضائی و ارائه راه‌‌حل از سوی آنها، نه تنها بلااشکال که مفید و مثمرثمر است و ما از این موضوع استقبال می‌کنیم.

بر همین اساس تعدادی از اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی عصر روز گذشته بازدید سه ساعته‌ای از کانون اصلاح و تربیت استان تهران داشتند.

در جریان این بازدید، فاطمه قاسم‌پور (رئیس فراکسیون زنان مجلس یازدهم) و زهره‌‌سادات لاجوردی، نمایندگان مردم تهران و شیوا قاسم‌پور، نماینده مردم مریوان از کانون اصلاح و تربیت استان تهران دیدن کردند.

سید حشمت‌الله حیات‌الغیب، مدیرکل زندان‌های استان تهران، اسماعیل جمیاری، معاون مدیرکل زندان‌های استان تهران، قیاسوند، مدیر کانون اصلاح و تربیت استان تهران، حجت‌الاسلام فیروزجایی، معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها، در جریان این بازدید، اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی را همراهی کردند.

سید حشمت‌الله حیات‌الغیب در نشستی پیش از بازدید اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی از کانون اصلاح و تربیت استان تهران، گزارشی از اقدامات این کانون ارائه داد.

حیات‌الغیب گفت: آمار کانون اصلاح و تربیت استان تهران در حال حاضر 206 نفر است. 192 نفر از این تعداد «حاضر به خواب» و از این تعداد 190 نفر پسر و 2 نفر دختر هستند.

مدیرکل زندان‌های استان تهران، گفت: بالاترین فراوانی جرم در بین افراد حاضر در کانون اصلاح و تربیت، سرقت است.

حیات‌الغیب با بیان اینکه جرائم مددجویان در کانون اصلاح و تربیت متفاوت است، تأکید کرد: امکاناتی که در کانون اصلاح و تربیت فراهم شده، قابل توجه است. رشته‌های ورزشی متنوع و کلاس‌های نهضت سوادآموزی از جمله این امکانات است.

حیات‌الغیب افزود: کسانی هم که می‌خواهند مراحل تحصیلی خود را ادامه دهند، رشته مکانیک خودرو و برق صنعتی را داریم که می‌توانند در این رشته‌ها ادامه تحصیل دهند. در بحث مهارت آموزی هم کارگاه‌های متنوعی چون آرایشگری، معرق و کامپیوتر داریم.

مدیرکل زندان‌های استان تهران یادآور شد: نکته قابل توجه این است که در سال گذشته با پیگیری‌هایی که مسئولان قضائی استان و مددکاران کانون داشتند، زمینه آزادی 74 نفر از مددجویان با کمک خیرین فراهم شده است.

وی ادامه داد: مبلغ بدهی این مددجویان حدود 2 میلیارد و 100 میلیون تومان بوده است که با کمک واحد مددکاری صلح و سازش تأمین و با تخفیف شکات این رقم به آنها پرداخت شد.

مدیرکل زندان‌های استان تهران اظهارکرد: عمده مشکل مددجویان کانون بعد از آزادی از زندان است. در واقع، این افراد یا بی‌سرپرست و یا بدسرپرست هستند که معمولاً جامعه آنان را نمی‌پذیرد. اغلب این افراد بعد از آزادی از زندان دچار مشکل می‌شوند. از آنجایی که سن این زندانیان زیر 18 سال است، نمی‌توانند از تسهیلات استفاده کنند. بنابراین یا باید به آنان کمک بلاعوض داده شود یا اینکه باید تحت پوشش سازمان‌های حمایتی قرار گیرند.

در ادامه این جلسه رستمی، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان زندان‌ها گفت: نوجوانان زیر 18 سال در کانون اصلاح تربیت نگهداری می‌شوند، نوجوانانی که جرائم مختلفی را در سطوح جامعه مرتکب شدند و به نوعی افرادی هستند که نمی‌توان به آنها لقب مجرم داد؛ چراکه این افراد رفتار های معارض با قانون داشته‌اند.

رستمی با بیان اینکه این افراد شاید در بسیاری از مواقع درک صحیحی از رفتار خود ندارند، اظهار کرد: این موضوع به مسائل تربیتی و خانوادگی این افراد باز می‌گردد؛ چراکه ما وقتی از رفتارهای نوجوانان صحبت می‌کنیم باید بدانیم این رفتارها ابتدا در خانواده شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه سن این نوجوانان، سن بلوغ است، گفت: از این رو این نوجوانان با بحران بلوغ و بحران هویت سر و کار دارند و طبیعتاً این بچه‌ها در این دوران مترصد آسیب‌های فراوانی هستند.

رستمی با بیان اینکه در مدت سپری شده از فعالیت این کانون، افراد و مسئولان زیادی از کانون اصلاح و تربیت استان تهران بازدید کرده‌اند، گفت: تقریباً سفرای 51 کشور از  کانون اصلاح و تربیت استان تهران بازدید کرده و برنامه‌های اجرا گرفته در آن را تحسین کرده‌اند، با این حال ما مشکلات زیادی هم در این حوزه داریم.

وی با بیان اینکه هدف اصلی ما در کانون، تربیت نوجوانان است، گفت: ما معتقدیم که این بچه ها در این سنین قابلیت اصلاح دارند؛ لذا هنوز شخصیت این بچه‌ها شکل نگرفته و اگر الگوهای رفتاری صحیح به این بچه‌ها ارائه شود رفتارهای آنها قابل اصلاح هستند.

وی با بیان اینکه آموزش‌های ارائه شده به نوجوانان در این کانون آموزش های کلاسیک است، گفت: ما از نهضت سوادآموزی تا دیپلم را در این کانون ارائه می‌دهیم و آموزش و پرورش منطقه 5 در این زمینه کمک می‌کند.

رستمی با بیان اینکه در کنار سوادآموزی به آموزش‌های تربیتی و پرورشی می‌پردازیم، گفت: در کنار این موضوعات به مباحث و فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی هم می‌پردازیم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر بزرگ‌ترین مشکل موضوع پس از آزادی مددجویان است. باید فکری برای مراقبت‌های پس از خروج داشته باشیم. اگر بخواهیم از این نوجوانان حمایت کنیم به راحتی می‌توانیم آنها را از این چرخه خارج کنیم؛ بنابراین پیشنهاد این است که مبلغ مشخصی تحت عنوان یک صندوق برای مراقبت‌های پس از خروج این نوجوانان در نظر گرفته شود تا در قالب وام‌های خود اشتغالی به این افراد و سرپرستان آنها اختصاص داده شود.

رستمی بیان کرد: مراقبت‌های پس از خروج برای نوجوانان وجود دارد اما با توجه به کمبود اعتبارات که در این حوزه موجود است، معمولاً حمایت‌ها به طور کامل  صورت نمی‌گیرد.

در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام فیروزجایی، معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها گفت: امسال 500 میلیارد تومان تسهیلات برای اشتعال زندانیان تصویب شد که امیدواریم تخصیص پیدا کند.

در ادامه این جلسه مدیر کانون اصلاح و تربیت استان تهران اظهار کرد: اشتغال و حرفه آموزی بچه‌های کانون اصلاح و تربیت بسیار مهم است چرا که اغلب خانواده‌های آنان سواد چندانی ندارند و اگر بتوان در کانون اصلاح و تربیت به آنان حرفه‌آموزی کرد، بسیار مثمرثمر خواهدبود.

غیاثوند بیان کرد: در کانون حدود 8 نوع حرفه داریم که باید توسعه پیدا کند و متناسب با سلیقه‌های مختلف باشد.

وی ادامه داد: لازم است کارگاه‌ها و امکانات کانون اصلاح و تربیت مانند کامپیوتر تقویت شود و اشتغال زود بازده و جدید باید مورد توجه قرار گیرد.

غیاثوند گفت: حرفه آموزی و اشتغال باید برای مددجویای کانون اصلاح و تربیت فراهم شود. باید این افراد از نظر فکری، فرهنگی و اجتماعی آموزش‌های لازم را دریافت کنند.

در این جلسه زهره‌سادات لاجوردی، نماینده مردم تهران گفت: حمایت از مددجویان در کانون اصلاح و تربیت، از آسیب‌های بعدی جلوگیری خواهد کرد.

وی با بیان اینکه باید برای حمایت از خانواده آسیب‌دیده برنامه داشته باشیم، ادامه داد: ابتدا باید در درجه اول خانواده‌های تک والد را مد نظر قرار دهیم؛ چراکه آنها از حقوق اولیه خود محروم هستند. در تلاش با حمایت‌هایی که می‌توانیم انجام دهیم خلأهای قانونی را در این بخش مرتفع و این موضوع را در دستور کار خود قرار دهیم.

این نماینده مجلس با بیان اینکه باید با دعوت از اساتید دانشگاه، مبلغان و کارشناسان، مددجویان را با موضوعات دینی آشنا کنیم، اظهار کرد: توجه به مسائل دینی می‌تواند شخصیت مددجویان را شکل دهد.

در ادامه رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: باید در حکمرانی جدید، به حلقه‌های میانی و میانجی‌گری اجتماعی توجه کنیم.

فاطمه قاسم‌پور تأکید کرد: بسیاری از افراد تمایل به حل مسائل اجتماعی دارند و به دنبال این هستند که در این گونه مسائل مشارکت داشته باشند اما نمی‌دانند از چه طریقی باید کمک‌های خود را ارائه دهند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ما به عنوان خادمان ملت کمک رسان مسئولان در این بخش هستیم گفت: باید در این بخش به شکل‌گیری کمپین و پویش‌های اجتماعی توجه داشته باشیم؛ چراکه بسیاری از مجموعه‌های مردمی تمایل دارند به مجموعه‌هایی همانند کانون اصلاح و تربیت کمک کنند.

وی تأکید کرد: در واقع همان طور که در زندان‌ها به روی نمایندگان باز شده تا با حضور در این مکان مسائل را در زندان‌ها مشاهده کنند باید در زندان‌ها به روی گروه‌های اجتماعی هم باز شود تا آنها هم وارد با ورود به زندان‌ها به زندانیان کمک کند.

اعضای فراکسیون زنان مجلس در ادامه از بخش‌های مختلف کانون اصلاح و تربیت استان تهران به ویژه خوابگاه دختران و خوابگاه پسران این کانون بازدید و با مددجویان این دو بخش از نزدیک به گفت و گو پرداخته و در جریان مسائل این مددجویان قرار گرفتند.

این نمایندگان در بازدید از خوابگاه دختران که تنها دو دختر در آن حضور داشت، به گفت‌وگو با این مددجویان پرداختند.

اعضای فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی در ادامه از کارگاه‌های آموزشی، استخر، آمفی تئاتر، سالن‌های ورزشی، کارگاه نجاری، کارگاه آموزش گل و گیاه، کارگاه معرق کاری مددجویان بازدیدی به عمل آوردند.

چرا "مهرشاد سهیلی" به جای زندان باید در کانون اصلاح و تربیت نگهداری شود؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس زندان قوه قضائیه مجلس زندان قوه قضائیه اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی کانون اصلاح و تربیت استان تهران مدیرکل زندان های استان تهران کانون اصلاح و تربیت حیات الغیب بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود

به گزارش همشهری‌آنلاین، محمدامین توکلی‌زاده امروز در صحن شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری پویش «تهران دوست داشتنی در پایتخت»، برنامه‌های معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران را در نوروز و ماه رمضان امسال تشریح کرد که چکیده آن را در زیر می‌خوانید:

*پویش روزه اولی ها سال دوم خود را پشت سر گذاشت. سال قبل ۳۰هزار نفر در این پویش شرکت کردند و امسال در سطح مناطق و ورزشگاه آزادی این پویش برگزار شد.

*۵میلیون افطاری ساده با همکاری هیئت‌ها، مساجد و مدارس داده شد، پویش مهربانی نیز در همین روزها برنامه ریزی و اجرا شد.

*همچنین جشن نوروز از میدان هفت تیر آغاز و به بوستان لاله ختم می‌شد، امسال کارناوال‌ها و تعداد هنرمندان با افزایش همراه بود. یکی از توفیقات این دوره مدیریت شهری این بود که یک گام در حوزه الگوسازی نشاط آفرینی جلوتر رفتیم. امروز به همت هنرمندان و ایده پردازان به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده ایم و مخاطب آن خانواده است. به طوری که دو سال است که جشن هایی همچون جشن غدیر، امام رضایی ها و امام حسنی ها را برگزار و فضای شادی خانوادگی را تجربه می کنیم.

* نشان دادیم با ظرفیت های ملی و مذهبی خود توان الگوسازی در جشن و شادی را داریم. «شهر شهدا» نیز برنامه دیگری بود که همزمان با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران برگزار شد که سعی بر این داشت تا هویت انقلابی تهران را به نمایش بگذارد. به طوری که به مدت دو ماه همکاران ما در فرهنگسرای خاوران مستقر شدند و برنامه ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.

*همچنین جشنواره بهار قرآن نیز در برج میلاد برگزار شد،سازمان بهشت زهرا (س) هم در این ایام مشغول خدمات رسانی به شهروندان بود. در مجموع جشنواره های متنوعی در مدت اخیر برگزار شد تا فضایی برای خانواده‌ها با سلایق مختلف فراهم شود که در این راستا بیش از ۵۰۰ هزار نفر از برنامه شهر رمضان استقبال کردند. بزرگترین مراسم احیا در مشهد مقدس و پس از آن بهشت زهرا(س) تهران است که امسال بیش از ۵۰۰ هزار شهروند در این فضا شب های قدر را پشت سرگذاشتند. تدارک ویژه ای دیده شد تا از شهروندان استقبال خوبی صورت بگیرد.

* در کنار این برنامه‌ها، اراضی عباس آباد مراسم افطاری ساده در پل طبیعت برگزار شد، جشنواره های متنوعی در این فضا پیش بینی شد که بیش از ۲ میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند.

* یکی از اتفاقات خوب امسال در بازنمایی و تولیدات هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن در بوستان لاله، تصویر مبارزه با استکبار توسط نوجوانان تولید شد و سعی بر این بود که از ابزار هوشمند استفاده شود. بیش از ۳۵ هزار نفر در این رویداد مشارکت کردند. ۲۴۴ هزار نفر نیز در پویش قرآنی شرکت کردند و ۱۹ هزار محفل قرآنی در سطح شهر برگزار شد.

* با وجود اینکه تلاش دشمن برای اینکه تقارن روز ۱۳ فروردین و شهادت حضرت علی (ع) را به چالشی تبدیل کنند، هیچ اتفاقی در سطح شهر نیفتاد، مردم نشان دادند که با دشمن همراهی نمی کنند و اقامه عزای روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد.

* «افطارخونه» پدیده ای جدید بود که با همکاری جبهه انقلاب در بلوار کشاورز و بوستان لاله فضایی متفاوت را رقم زد و موکب ها در این راستا پای کار آمدند. همچنین جشن امام حسنی‌ها و رونمایی از کیک ۲ تنی برگزار شد.

* برگزاری پویش لشکر قدس در روز قدس را داشتیم که باید بگویم میزان حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به سال‌های قبل با ۴۰ درصد رشد روبه رو بود.یکی از ایرادات این بود که پس از برگزاری نماز عید فطر جشنی برگزار نمی شد، گفت: به پیش بینی ستاد نماز جمعه، ۴۰۰ موکب مردمی و مساجد و هیئت ها پای کار آمدند و موکب های ورزشی، فرهنگی و مشاوره در محل اقامه نماز مستقر شدند تا جشن روز عید فطر در این راستا برگزار شود.

*۳۰ هزار نوجوان در اردوی پیش از برگزاری نماز عید فطر در مساجد شرکت کردند. مجموع اقدامات شهروندی از جمله تولید موشن و پوستر با محتوای دینی و فرهنگی و همچنین تولید عروسک ها و شکل گیری باغ عروسک ها در سطح شهر در این ایام صورت گرفت.

کد خبر 846614 برچسب‌ها شهردارى تهران تور- گردشگری

دیگر خبرها

  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • تأثیرگذاری فراکسیون اقلیت خیلی سخت است
  • رفع ایرادات طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در مجلس
  • تصاویر راهپیمایی زنان علیه بی‌حجابی در تهران
  • عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان تجلیل شدند