Web Analytics Made Easy - Statcounter

 نشست کمیته فرعی اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا، ۱۱ ماه پس از آماده شدن مجموعه ای از اطلاعات و اسناد مشاهدات خلبانان نیروی هوایی ارتش آمریکااز ۲۰۰۴ به این سو در باره بیش از ۱۴۰ مورد آنچه که دولت آمریکا به صورت رسمی پدیده های ناشناس پرنده "UAP" می نامد، برگزار می شود.  

مخالفت رئیس دولت اصلاحات با مسابقه ایران و آمریکا!

رونالد مولتیر معاون وزارت دفاع در امور اطلاعات و امنیت و اسکات برای معاون سازمان اطلاعات نیروی دریایی امریکا، پس از شهادت علنی در این نشست به صورت محرمانه در این باره توضیح خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش ژوئن گذشته (۲۰۲۱) بر پیامدهای احتمالی این پدیده برای امنیت ملی و ایمنی هوانوردی ایالات متحده متمرکز شده و به واژه مشهورتر و رایج تر آن به نام "یوفو" که از سالیان گذشته با ذهنیت فضاپیماها و سفینه های موجودات بیگانه همراه بوده، اشاره نکرده است.  

هر چند این مجموعه، برخی تصاویر ویدیویی از اشیاء مرموز پرنده را در بر می گیرد که پیش از این توسط پنتاگون انتشار یافته و بدون داشتن هرگونه ابزار و تجهیزات قابل مشاهده پیشرانه یا هوانوردی، سرعت و قابلیت تغییر مسیر فراتر از فناوری شناخته شده کنونی هوانوردی داشته اند. حاضران در نشست روز سه شنبه، یافته های گردآوری شده در دفتر مدیر سازمان اطلاعات ملی و یک کارگروه نیروی دریایی را که پنتاگون در ۲۰۲۰ تشکیل داد، دوباره بررسی می کنند.  

آدام شیف رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان در هنگام اعلام برگزاری این نشست، گفت که شهروندان ایالات متحده، شایسته شفافیت کامل هستند.  

در تجزیه وتحلیل های دفاعی و اطلاعاتی گنجانده شده در این ارزیابی، هیچ گونه یافته ای در باره منشا هر یک از این ۱۴۴ مشاهده ارایه نشده به جز یک مورد که به یک بالن بزرگ در حال سقوط اشاره شده است.  
کارگروه نیروی دریایی تهیه کننده این گزارش، در ماه نوامبر با یک سازمان تازه در وزارت دفاع به نام گروه هماهنگ سازی شناسایی و مدیریت اشیاء پروازی، جایگزین شد که زیر نظر مولتیر فعالیت می کند.

گزارش سال گذشته هیچ استنتاجی نکرده و تنها گفته است که شاید مشاهده این پدیده های پروازی، توضیح و علت های گوناگونی داشته باشند. برای تصمیم گیری و به نتیجه رسیدن در باره اینکه آیا این پدیده ها نوعی سامانه پروازی مرموز ساخت یک نهاد سری یا بازرگانی وابسته به دولت ایالات متحده باشد، یا یک قدرت بیگانه مانند چین یا روسیه، به داده ها اطلاعات و تجزیه و تحلیل بیشتری نیاز وجود دارد.  

فاصله ایران و آمریکا در لیگ جهانی والیبال چقدر است؟

با این حال این ارزیابی پس از ده ها سال نادیده گرفتن، بی اعتبار کردن و بی اهمیت شمردن موارد مشاهده اشیاء پرنده ناشناس و بشقاب پرنده ها در دولت ایالات متحده که به دهه ۱۹۴۰ بازمی گردد، هنوز هم نقطه عطف قابل توجهی به شمار می رود.

این نشست نخستین نشست علنی کنگره در باره این پدیده پس از پایان یافتن برنامه بدون نتیجه نیروی هوایی آمریکا به نام رمزی "پروژه بلو بوک" در باره یوفو در سال ۱۹۶۹ به شمار می رود. بلوبوک در دوره ۱۷ ساله گذشته موجودیت، فهرستی از ۱۲ هزار و ۶۱۸ مورد مشاهد یوفوها گردآوری کرده که ۷۰۱ مورد آن در برگیرنده اشیائی است که هنوز به صورت رسمی ناشناس باقی مانده اند. هر چند نیروی هوایی بعدا اعلان کرد که نشانه ای از وجود تهدید نسبت به امنیت ملی یا شواهدی از سفینه های فرازمینی نیافته است.  

جرالد فورد در سال ۱۹۶۶ به عنوان عضو جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا و رهبر وقت جمهوری خواهان در این نهاد قانونگذاری، در واکنش به ده ها مورد مشاهده نورهای درخشنده عجیب و غریب و شکل های بزرگ در ارتفاع پائین در میشیگان، نشست همانندی برگزار کرد. یک مقام نیروی هوایی در آن هنگام این پدیده را ناشی از انتشار گاز مرداب توصیف کرد. فورد ۱۰ سال پس از آن به مقام ریاست جمهوری ایالات متحده رسید. 

نحوه تحصیل پسر ظریف و دختر فریدون در آمریکا/ چرا فرزندان مسئولان ایرانی با این محدودیت‌ها مواجه نیستند؟+ عکس

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: پنتاگون روسیه کنگره آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان کنگره آمریکا: اسرائیل با سلاح‌های آمریکایی قوانین را نقض می‌کند

رویترز گزارش داد، در نامه‌ای که از سوی ۲۶ قانونگذار آمریکایی خطاب به لوید آستین وزیر دفاع، آنتونی بلینکن وزیر خارجه و آوریل هاینس مدیر اطلاعات ملی آمریکا نوشته شده است، این نمایندگان کنگره آمریکا به مقام‌های دولت بایدن یادآور شده‌اند که برخلاف ادعای رئیس جمهور آمریکا، نحوه استفاده نظامیان رژیم صهیونیستی از سلاح‌های آمریکایی با قوانین این کشور و قوانین بین‌المللی مطابقت ندارد.

در این نامه آمده است: نمایندگان کنگره، نهاد‌های بین دولتی، دادگاه‌های بین‌المللی و ناظران حقوق بشر (رژیم) اسرائیل در کنار مقام‌های دولت آمریکا از چند ماه پیش تاکنون به ابراز نگرانی‌های شدید در خصوص اقدامات بنیامین نتانیاهو پرداخته‌اند.

پیشتر نیز ۴۰ نفر از قانونگذاران دموکرات کنگره آمریکا از جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده خواستند تا فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

این ۴۰ نماینده کنگره آمریکا که نام نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان ایالات متحده هم در میان اسامی آنها دیده می‌شود در نامه‌ای از بایدن خواستند تا فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و کمک‌های واشنگتن به این رژیم را مشروط کند.

امضای این نامه از سوی نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا، به ویژه پلوسی که یکی از مهم‌ترین دموکرات‌های تاریخ آمریکا بوده و برای دهه‌ها مدافع کلیدی روابط آمریکا و (رژیم) اسرائیل محسوب می‌شده است، نشان می‌دهد که جایگاه رژیم صهیونیستی به دلیل اعمال و جنایت‌های وحشیانه ارتش این رژیم در نوار غزه تا چه حد در نزد مردم آمریکا و حزب دموکرات این کشور سقوط کرده است.

برنی سندرز سناتور مستقل آمریکایی نیز پیش‌تر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تهدید کرد و گفت که اگر هزاران کامیون حاوی کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه نشود، تمام کمک‌های نظامی آمریکا به این رژیم متوقف خواهد شد.

همچنین تیم کین سناتور دموکرات آمریکایی نیز با تاکید براینکه تحویل تسلیحات تهاجمی به رژیم صهیونیستی تنها موجب افزایش درد و رنج مردم غزه و تشدید اوضاع در منطقه خواهد شد، خواستار جلوگیری از ارسال تسلیحات تهاجمی از سوی آمریکا به این رژیم شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آمریکا بیش از یک میلیارد دلار تسلیحات جدید به اسرائیل می‌دهد
  • بررسی فروش یک میلیارد دلار سلاح به اسرائیل در دولت بایدن
  • انهدام سه ریز پرنده در اصفهان
  • حمایت دموکرات‌ها برای تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین و اسرائیل
  • ورود دادستان شهریار به افزایش نجومی اجاره واحدهای تجاری
  • پیش نشست پنجمین کنگره جهانی حضرت امام رضا(ع) برگزار شد
  • نمایندگان کنگره آمریکا: اسرائیل با سلاح‌های آمریکایی قوانین را نقض می‌کند
  • زیباکلام : با توجه به اختلاف نظر بایدن و نتانیاهو در باره جنگ ایران و اسرائیل، باید تهران و واشنگتن مستقیم مذاکره کنند
  • نشست ستاد برگزاری اجلاسیه شهدای شهرستان دنا
  • مواضع متناقض آمریکا در باره عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل