Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز فتاح، سه شنبه در مراسم افتتاح مرکز فرهنگی موزه ای نور و روشنایی یزد با اشاره به اینکه موزه ها میراث ارزشمند گذشتگان ما هستند و احیای آنها از ضرورت‌های فرهنگی به شمار می رود، اظهار داشت: بنیاد مستضعفان موزه ها را با هدف وحدت سلیقه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و هنری احیا و بنا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه احیا، مرمت، بهسازی و بنای موزه ها از اولویت های بنیاد مستضعفان است، افزود: موزه ها متعلق به مردم هستند و نباید به آنها نگاه سیاسی و سلیقه ای داشت.

فتاح با انتقاد از اینکه برخی موزه ها برای عده ای خاص تدارک دیده شده است، تاکید کرد: موزه ها میراث همه مردم هستند و با همین نگاه، توسعه این فضاها را با جدیت دنیال می کنیم.

رئیس بنیاد مستضعفان از آمادگی برای ایجاد موزه فرش در کشور خبر داد و گفت: بنیاد مستضعفان آمادگی دارد تا این موزه را در استان یزد بنا کند اما نیاز به ساختمان برای این مهم وجود دارد و در صورتی که استاندار بنا را تامین کند، به سرعت برای ایجاد موزه فرش اقدام خواهیم کرد.

وی در مورد موزه نور و روشنایی یزد نیز بیان کرد: این موزه سند هنرمندی ایرانیان و فرهنگ اصیل آنهاست و تلاش ما در بهسازی و مرمت، توجه به فرهنگ اصیل یزد بوده است.

فتاح تاکید کرد: موزه هایی که احداث یا مرمت آن توسط بنیاد مستضعفان انجام می شود، در تراز موزه های ملی در نظر گرفته شده و این اتفاق در یزد نیز افتاده است زیرا معتقدیم یزد آیینه جهان نماست و در صورتی که موزه فرش نیز در یزد ایجاد شود، این مهم را مدنظر خواهیم داشت.

گفتنی است؛ بنیاد مستضفان تاکنون موزه خودرو و موزه دفینه را در کشور ایجاد و موزه کاخ مرمر را نیز بهسازی کرده است.

کد خبر 5492815

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی پرویز فتاح موزه فرش بوشهر کرمانشاه هدفمندی یارانه ها احتکار گرد و غبار آلودگی هوا ویروس کرونا تنظیم بازار آمار کرونا کالاهای اساسی خطبه های نماز جمعه مشهد خراسان رضوی گرد و خاک بنیاد مستضعفان موزه فرش موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۶۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور

ایسنا/اردبیل رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) به اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور تاکید کرد و گفت: امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند.

میرسید احمد محیط طباطبایی ۵ اردیبهشت در اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند، عنوان کرد: هر توسعه پایداری از بستر موزه عبور می‌کند و موزه شاخص پیشرفت و توسعه‌یافتگی یک جامعه را بیان می‌کند.

وی با اشاره به اینکه موزه‌ در آخرین تعریف به عنوان یک نهاد غیرانتفاعی برشمرده شد، ادامه داد: موزه‌ یک نهاد آموزشی و پژوهشی است و بخشی از میراث فرهنگی، طبیعی، تاریخی و هنری بشر را حفاظت، شناسایی و معرفی کرده و اوقات فراغت و خیلی چیزهای دیگر را رقم می‌زند.

محیط طباطبایی افزود: موزه‌ها باید پاسخگوی معضلات و مشکلات امروز جامعه باشند؛ چراکه موزه‌ها به عنوان نهادی که گذشته بشر، زمینه‌ها و زیرساخت‌های آن را به آینده مرتبط می‌کند، مهمتر شده و جایگاه بسیار خاصی را پیدا کرده‌ است.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) با اشاره به اینکه امسال آموزش و پژوهش در محور فعالیت‌های موزه‌ها قرار گذاشته شده است، تصریح کرد: در طی این ۳۰ سال مشکلات جامعه بشری از جمله صلح، محیط زیست، تغییرات اقلیمی، پایداری و مواردی از این قبیل محور فعالیت‌های موزه‌ها می‌باشد.

وی با تأکید بر اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور، گفت: دانشگاه‌ها مثل هر نهاد دیگری به موزه احتیاج دارند، موزه نه به عنوان یک ویترین، دکور و افتخار برای دانشگاه، بلکه به عنوان بخش ارتباطی بین دانشگاه و جامعه مخاطب می‌باشد و از این جهت دانشگاه‌ها باید جایگاه موزه‌های خود را به صورت رسمی در حوزه معاونت پژوهشی بشناسند.

محیط طباطبایی با بیان اینکه مخاطب اصلی موزه‌ها کودکان و نوجوانان هستند، افزود: موزه‌ها برای آن هستند که بتوانیم تمام مسائل پیچیده و مهم، معضلات و هویت که منشأ فرهنگی هر جامعه است را به نسل آینده منتقل کنیم.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) ادامه داد: امیدوارم جامعه ما با نگاه موزه‌ای و از طریق تجربه ۱۰ هزار ساله مردمی که در این سرزمین زیستند، برای رفع مشکلات و معضلاتی که امروز در سطوح مختلف با آن روبرو هستند، تلاش کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • استفاده از برنامه‌های نامزدهای انتخابات در کمیسیون‌های تخصصی
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • مقالات کنفرانس موزه‌ها کارکرد اجرایی داشته باشد
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است