Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@11:18:26 GMT

بنیاد برکت از ۶۰ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۹۱۳۶

بنیاد برکت از ۶۰ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل

مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد تا پایان سال گذشته ۲ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را برای خانواده‌های کودکان بازمانده از تحصیل راه‌اندازی کرده است و یک‌هزار طرح دیگر را نیز در دست اجرا دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت از حمایت این بنیاد از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل خبر داد و گفت: تا به امروز ۶۰ هزار دانش‌آموز که مجبور به ترک تحصیل شده بودند، دوباره به مدارس خود بازگشته و درس خواندن را از سر گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمد ترکمانه خاطرنشان کرد: بنیاد برکت برای بازگشت به تحصیل دانش‌آموزان مناطق دور‌افتاده و صعب‌العبور در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی که به علت مشکلاتی مانند فقدان یا دوری مدرسه، معضل تردد، نبود وسیله رفت و آمد، کمبود امکانات و فقر معیشتی مجبور به ترک تحصیل شده‌اند اقدامات متنوع و متعددی همچون ساخت مدرسه، احداث خوابگاه شبانه‌روزی، تامین وسیله نقلیه و اهدای کتاب و وسایل کمک آموزشی را عملیاتی کرده است.

 وی در تشریح جزئیات این اقدامات اظهار کرد: بنیاد برکت اقدام به ساخت و تکمیل ۱۴۰ مدرسه در مناطق صعب‌العبور کشور کرده است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، ۶ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز از خدمات آموزشی این مدارس بهره‌مند می‌شوند.

ترکمانه ادامه داد: بنیاد همچنین ۱۹ خوابگاه شبانه‌روزی را با ظرفیت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز در مناطق روستایی و صعب‌العبور کشور احداث و تکمیل کرده و در اختیار دانش‌آموزان این مناطق قرار داده است.

وی با تاکید بر رفع مشکل تردد دانش‌آموزان در مناطق صعب‌العبور گفت: بنیاد برای تسهیل در رفت‌و‌آمد دانش‌آموزان به مدارس اقدام به خریداری و تحویل ۱۹ دستگاه خودرو ون (مینی‌بوس) کرده است.

 مدیرعامل بنیاد برتر در تشریح دیگر خدمات این بنیاد به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اظهار کرد: تاکنون انواع اقلام تحصیلی شامل کتاب، لوازم‌التحریر و وسایل کمک آموزشی به ۵۰ هزار نفر از این دانش‌آموزان اهدا شده است.

ترکمانه یادآور شد: بنیاد برکت علاوه بر فراهم آوردن امکان بازگشت به مدرسه برای کودکان بازمانده از تحصیل، برای خانواده این دانش‌آموزان نیز ایجاد شغل می‌کند. هدف از این اقدام توانمندسازی اقتصادی و تامین معیشت پایدار برای خانواده‌های این دانش‌آموزان است.

وی افزود: بنیاد تا پایان سال گذشته ۲ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را برای خانواده‌های کودکان بازمانده از تحصیل راه‌اندازی کرده است و یک‌هزار طرح دیگر را نیز در دست اجرا دارد.

مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر تداوم نهضت مدرسه‌سازی در کشور گفت: بنیاد در سال جاری ساخت ۲۰۰ مدرسه جدید با ۱۰۰۰ کلاس درس را با اولویت جایگزینی با مدارس کانکسی در دستور کار دارد و ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای این منظور تخصیص داده است.

ترکمانه یادآور شد: با افتتاح این ۲۰۰ مدرسه جدید، تعداد مدارس آماده بهره‌برداری و تکمیل شده برکت تا پایان سال ۱۴۰۱ به ۲ هزار مدرسه با ۱۱ هزار کلاس درس می‌رسد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳ هزار و ۷۵۰ روستا در سراسر کشور تحت پوشش فعالیت‌های مدرسه‌سازی بنیاد برکت قرار دارند و ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس برکت مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانش آموزان بنیاد برکت مدیرعامل بنیاد برکت بازمانده از تحصیل برای خانواده دانش آموزان صعب العبور دانش آموز هزار طرح ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر زمان شروع ثبت سفارش کتاب‌های درسی

به گزارش گروه و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی برخی پایه‌ها به تعویق افتاده است؛ به‌طوریکه در سامانه ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شده که «تاریخ ثبت سفارش متعاقباً اعلام خواهد شد. 

در حالیکه پیش از این زمان ثبت سفارش و خرید اینترنتی کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ برای پایه‌ها و رشته‌های تحصیلی دوم تا ششم ابتدایی، هشتم، نهم، یازدهم و دوازدهم، سه شنبه ۲۸ فروردین اعلام شده بود اما در سامانه ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شده که تاریخ ثبت سفارش پایه‌های مذکور متعاقباً اعلام خواهد شد.

باید متذکر شد بر اساس جدول تقویم زمانی اعلام شده، زمان ثبت‌نام پایه‌های ورودی مقاطع تحصیلی اول ابتدایی، هفتم و دهم همچنان بدون تغییر و از دهم تیرماه آغازخواهد شد.

 

 

ثبت سفارش و توزیع کتاب های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ تمامی دوره های تحصیلی از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش یا سامانه و برابر جدول تقویم زمانی زیر انجام می‌شود.

لازم است مدارس ضمن اطلاع رسانی به دانش‌آموزان به شرح جدول تقویم زمانی یاد شده نسبت به ثبت سفارش کتاب های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ بر فرض قبولی دانش‌آموز در سال تحصیلی جاری اقدام کنند. در صورت عدم موفقیت دانش آموز در پایه فعلی در زمان اصلاح سفارش امکان تغییر پایه وجود خواهد داشت.

شیوه ثبت نام و ثبت سفارش خرید کتاب درسی

دانش‌آموزان و اولیاء آنان، در صورت تمایل می توانند از طریق سامانه مذکور نسبت به ثبت سفارش انفرادی اقدام کنند و برای ورود به سامانه کد ملی دانش‌آموز، نام کاربری و شش رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانش‌آموز، رمز عبور ورود به سامانه است.

کتاب‌های درسی دانش‌آموزان تمامی دوره های تحصیلی، از طریق مدرسه محل تحصیل آنان که در سفارش دانش‌آموز قید شده است، توزیع می شود.

مدارس موظفند هرچه سریعتر با ورود به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی، نسبت به ثبت سفارش گروهی کتاب‌های درسی دانش‌آموزان اقدام و از ارجاع دانش‌آموز یا اولیای دانش‌آموز به کافی نت‌ها پرهیز کنید.

تبصره: دانش‌آموزان و اولیای آنان در صورت تمایل می‌توانند از طریق سامانه کتاب نسبت به ثبت سفارش فردی اقدام کنند.

تحویل کتاب درسی از اداره آموزش و پرورش منطقه به مدرسه، براساس سفارش های (فردی یا گروهی) پرداخت شده در سامانه خواهد بود.

از منوی «آمار فروش مدرسه» حتماً تعداد دانش‌آموزان باقی مانده و بدون سفارش کتاب درسی را ملاحظه و نسبت به ثبت سفارش آنان اقدام کنید.

دانش‌آموز یا اولیای دانش‌آموز صرفاً موظف به پرداخت هزینه کتاب درسی برابر با قیمت پشت جلد (ثبت شده در سامانه) است؛ لذا، دریافت هرگونه وجه اضافی ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

به دلیل الکترونیک بودن فرآیند فروش و توزیع کتاب‌های درسی، کنترل ثبت سفارش کتاب درسی دانش‌آموزان از طریق سامانه امکان‌پذیر است؛ لذا درخواست ارائه نسخه چاپی (پرینت) برگ سفارش کتاب درسی از دانش‌آموز یا اولیای دانش‌آموز ممنوع است.

ورود مدارس به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی، از طریق سامانه سیدا انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله سگ‌های ولگرد به یک دختر دانش‌آموز+ عکس
  • عزل معاون متخلف به‌ دلیل تنبیه دانش‌ آموز | عکس
  • عزل معاون متخلف مدرس به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز
  • نام نویسی دانش آموزان برای تحصیل در حوزه‌های علمیه هرمزگان
  • نیمی از دانش‌آموزان مقطع متوسطه به سمت تحصیل در هنرستان رفتند
  • تغییر زمان شروع ثبت سفارش کتاب‌های درسی
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • آغاز طرح رایگان فلورایدتراپی دانش آموزان در مراغه
  • تصادف اتوبوس با سرویس مدرسه ۴ دانش‌آموز را راهی بیمارستان کرد
  • ادامه تحصیل دانش آموز با نیاز ویژه قوچانی با ایثار معلم