Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر انتشارات آوند دانش با بیان اینکه از فروش خود در نمایشگاه کتاب ناراضی است،‌ گفت:‌ در سال‌های اخیر مخاطبان عمدتاً طالب نسخه‌های پی‌دی اف و افست هستند. - اخبار فرهنگی -

مهدی عمرانلو، مدیر انتشارات آوند دانش، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ با اشاره به عدم حضور خریداران دانشگاهی و کتابخانه‌ها تا امروز چهارشنبه، 28 اردیبهشت‌ماه، در نمایشگاه کتاب برای خرید از بخش ناشران خارجی گفت: امیدواریم خریداران کتابخانه‌های دانشگاه‌ها برای خرید به نمایشگاه مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نامطلوب بودن وضعیت فروش کتاب‌های خارجی ادامه داد:‌ متأسفانه در مجموع وضعیت فروش در بخش خارجی مطلوب نیست. ما از ابتدای نمایشگاه تاکنون تنها 100 جلد کتاب فروختیم؛ در حالی که در سال‌های گذشته اعداد و ارقام قابل مقایسه با امسال نبود.

عمرانلو تصریح کرد:‌ متأسفانه وضعیت بودجه دانشگاه‌ها و نهادهای علمی نیز خوب نیست، یا برنامه جدی برای خرید ندارند و یا به دنبال تهیه نسخه افست و پی‌دی اف کتاب هستند. وقتی بودجه دانشگاه‌ها کافی نباشد،‌ طبیعتاً خرید کتاب را نیز حذف می‌کنند.

سردرگمی ناشران خارجی نمایشگاه؛ از فعال نشدن پنل فروش مجازی تا غرفه‌های خالی از کتاب

نماینده انتشارات جان وایلی با اشاره به کتاب‌های عرضه شده در این بخش گفت: امسال به دلیل اینکه پس از دو سال وقفه نمایشگاه را برگزار می‌کردیم و فرصت نیز محدود بود،‌ تعداد عناوین کمتری عرضه شد، در حوزه کتاب‌های عمومی کتاب‌های تازه انتشار دنیا عرضه شده بود،‌ اما در حوزه کتاب‌های آکادمیک و پزشکی چون فرصت محدود بود و با تخفیف‌های بالا امکان ارائه چنین کتاب‌هایی وجود نداشت،‌ این کتاب‌ها کمرنگ حضور داشتند.

عمرانلو با اشاره به تخفیف بالا تصریح کرد: ناشر باید 30 درصد تخفیف در بخش مجازی لحاظ کند. علاوه بر این، 20 درصد قیمت واقعی ارز با آنچه که به عنوان نرخ ارز از سوی نمایشگاه اعلام شده تفاوت دارد که روی هم می‌شود، 50 درصد. از سوی دیگر در حوزه کتاب‌های پزشکی افست زیاد صورت می‌گیرد،‌ افست این کتاب‌ها در سالن مقابل در بخش ناشران دانشگاهی فروخته می‌شود و اغلب مشتریان به دلیل هزینه‌های اندک‌تر طالب نسخه افست هستند.  

وی حل مشکلات بخش ناشران خارجی نمایشگاه کتاب در سال‌های آینده را نیازمند برگزاری جلسات بررسی دانست و یادآور شد: این بخش باید آسیب‌شناسی شود. اگر همت و اراده‌ای برای تقویت این بخش وجود داشته باشد،‌ باید قبل از برگزاری دوره بعدی به فکر برطرف کردن مشکلات باشیم. مهمترین موضوع نیز حل بودجه دانشگاه‌هاست.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب دانشگاه ها کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۹۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع فرصت‌های شغلی در دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران

مدیرکل اداره مهارت دانشگاه تهران از برگزاری دومین نمایشگاه کار این دانشگاه در خردادماه خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، فرشته امین مدیرکل اداره مهارت دانشگاه تهران و دبیر علمی دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری این نمایشگاه در خردادماه گفت: انتخاب، جذب و استخدام نیروی انسانی به عنوان یکی از چالش‌های مهم سازمان‌ها است. یکی از دغدغه‌های مدیران منابع انسانی این است که نیروی متعد، متخصص و با انگیزه برای سازمان جذب کنند و از دغدغه های دانشجویان نیز می توان به ارتباط رشته تحصیلی آنها با شغل آینده شان نام برد.

وی تاکید کرد: نمایشگاه بازار کار فضایی برای رویارویی کارفرمایان و کارجویان در یک فضای بسیار منحصر به فرد است که هر دو طرف بتوانند انتخاب هوشمندانه داشته باشند.

امین با ارائه گزارشی از نمایشگاه سال گذشته تصریح کرد: سال گذشته نمایشگاه کار را در این دانشگاه از روز اول تا سوم خرداد برگزار کردیم که بیش از 100 سازمان داخلی، بین‌المللی و دانشگاهی در این نمایشگاه حضور داشتند و بیش از 10 هزار دانشجو و فارغ التحصیل از آن استفاده کردند.  با ارزیابی‌های انجام شده متوجه شدیم که درصد خوبی از رضایت دو سویه بین دانشجویان و صنایع در قالب استخدام، کارآموزی و حمایت از پایان نامه‌ها وجود داشت.

دبیر علمی دومین نمایشگاه کار با ابراز امیدواری برای برگزاری برنامه های جذاب و شاداب در  نمایشگاه امسال یادآور شد: این نمایشگاه فرصتی برای جذب نیروی استخدام به وجود آورد، بلکه ایجاد کنسرسیوم‌های بین سازمان‌ها برای تبادل نیروی انسانی و دانش یکی از اهداف ما از برگزاری نمایشگاه است لذا شعار امسال ما شبکه‌سازی با بهترین‌ها برای ساخت آینده انتخاب شده است.

امین تاکید کرد: ارائه تنوع رشته و فرصت‌های شغلی شرط مهم دانشگاه تهران برای سازمان‌های مختلف در نمایشگاه بازار کار است و وظیفه اصلی دانشگاه تهران، حمایت از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای بازار کار است تا با نیازمندی سازمان‌ها و صنایع آشنا شوند. سال گذشته در راستای بازدید از نمایشگاه 5 هزار رزومه به صنایع و شرکتها اعلام شد که برای 490 دانشجوی رشته‌های فنی و علوم انسانی از قبیل حسابداری و مدیریت فرصت شغلی فراهم شد.

این استاد دانشگاه تهران افزود: از امروز درگاه سامانه نمایشگاه باز و کارجویان و کارفرمایان می‌توانند برای شرکت در این نمایشگاه ثبت نام کنند، ملاک ما این است که سازمان‌هایی که می‌توانند فرصت‌های شغلی متنوعی برای دانشجویان ارایه دهند امکان حضور داشته باشند لذا بر خلاف سال گذشته از طیف وسیع تری از سازمان‌ها در این نمایشگاه استفاده کردیم.

به گزارش تسنیم، دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران از 21 خرداد به مدت دو روز در این دانشگاه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام سازمان‌ها و نهادها برای یارانه خرید کتاب
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • دسترسی به 250 هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • عرضه هزار و ۵۰۰ کیلو زعفران فردا در بورس کالا
  • برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان
  • تنوع فرصت‌های شغلی در دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران
  • برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
  • نمایشگاه کار دانشگاه تهران برگزار می‌شود
  • واردات کتاب در چند قدمی ارز مبادله‌ای/ مابه‌تفاوت نمی‌دهیم