Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد: حدود ۲.۲ میلیارد نفر در جهان به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.

به گزارش مشرق، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در  نشست وزیران بهداشت و آب برای همه بخش ها گفت: بهداشت و آب به توسعه پایدار و ایجاد دنیایی بهتر، سالم تر و عادلانه تر برای همه کمک می کند اما متاسفانه جهان در برآوردن این نیاز اساسی برای میلیاردها انسان ناکام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از هر سه نفر روی زمین بیش از یک نفر یعنی حدود  ۲.۲ میلیارد نفر به آب آشامیدنی سالم  دسترسی ندارند.

دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت: همچنین  ۸۸۴ میلیون نفر بدون هیچ گونه خدمات اولیه آب آشامیدنی زندگی می کنند.

این مقام ارشد سازمان ملل متحد ادامه داد: حدود ۴.۲ میلیارد نفر به خدمات بهداشتی ایمن دسترسی ندارند  و تخمین زده می شود که سه میلیارد نفر بدون امکانات اولیه شستشوی دست زندگی می کنند.

گوترش افزود: آب و بهداشت باید حقوق اساسی بشر برای همه مردم در نظر گرفته شود. این دو همچنین سنگ بنای سیستم های بهداشت عمومی هستند که اهمیت آنها در طول همه گیری کرونا برجسته شد.

دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت: من همچنان خواستار دسترسی به آب سالم و بهداشت در همه مراکز مراقبت های بهداشتی تا سال ۲۰۳۰ هستم.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت سازمان ملل متحد آنتونیو گوترش منابع طبیعی سازمان ملل خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت دسترسی ندارند ۲ میلیارد نفر آب آشامیدنی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۴۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس سازمان ملل: سیستم سلامت غزه به طور کامل نابود شده است

به نقل از خبرگزاری فرانسه, تلالنگ موفوکنگ، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد حق سلامت افزود که اسرائیل حقوق بشر را به عنوان یک "گزینه انتخابی" تلقی می‌کند.

او به خبرنگاران در ژنو گفت که تنها چند روز پس از جنگ در غزه، "زیرساخت‌های پزشکی آسیب‌های جبران‌ناپذیری دیدند. "

وی ادامه داد که در میان بمباران بی امان غزه توسط اسرائیل، کارمندان بخش سلامت ماه‌ها تحت شرایط وخیم با دسترسی بسیار محدود به تجهیزات پزشکی کار کرده اند.

موفوکنگ که توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل منصوب شده است، تاکید کرد: این جنگ از ابتدا بر سر حق سلامت بوده است.

پیش از این فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر با صدور پیامی فجایع بیمارستان‌ها و مراکز درمانی غزه را به شدت محکوم کرد.

همچنین، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در فلسطین اعلام کرد که کاروان‌های کمک‌های بشردوستانه به دلیل مانع تراشی رژیم صهیونیستی قادر به رساندن سوخت به بیمارستان‌های نوار غزه نیستند.

پیش از این نیز دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد از دست و پنجه نرم کردن بیش از یک میلیون فلسطینی با قحطی و ناامنی غذایی به دلیل حملات شدید ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه و مانع تراشی این رژیم برای ورود کمک‌های بشر دوستانه به آن خبر داده بود.

این دفتر اضافه کرد: موانع دسترسی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه همچنان پابرجا بوده و زمان در حال از دست رفتن است.

در همین راستا، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در جمع خبرنگاران گفته بود: بر اساس گزارش برنامه جهانی غذا، تقریباً ۷۰ درصد از جمعیت شمال غزه با گرسنگی فاجعه بار روبه‌رو هستند.

دوجاریک تصریح کرد: با این حال، تلاش‌ها برای ارائه کمک‌های حیاتی به شمال این منطقه به دلیل محدودیت‌های دسترسی و درگیری‌های جاری با مانع مواجه شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی از بدو حمله به غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر) به طور مداوم نوار غزه را آماج حملات هوایی، زمینی و دریایی خود قرار داده و علاوه بر شهادت بیش از ۳۴ هزار فلسطینی و مجروح کردن بیش از ۷۶ هزار نفر از ساکنان آن زیرساخت‌های این منطقه را هدف قرار داده و یک فاجعه انسانی بی‌سابقه علیه مردم غزه رقم زده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • چگونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟
  • توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان
  • تکمیل آبرسانی به ۱۶۲ روستا تا پایان سال جاری
  • کارشناس سازمان ملل: سیستم سلامت غزه به طور کامل نابود شده است
  • بحران نبود آب آشامیدنی در افغانستان
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از بحران آب آشامیدنی در افغانستان