Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی غلامرضا عباس‌زاده در بازدید از مناطق عشایری شهرستان خوسف افزود: براساس نیازسنجی‌های انجام شده تعداد ۱۲ تانکر آبرسانی سیار و سه گریدر برای مناطق عشایری استان خریداری خواهد شد.

وی با بیان اینکه برای آبرسانی به مناطق عشایری استان در حال حاضر ۱۸ تانکر وجود دارد، گفت: با پیگیری‌های انجام شده چهار تانکر از محل اعتبارات سفر رییس جمهور به استان و هشت تانکر نیز از محل اعتبارات استانی تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: برای تسطیح، مرمت و تیغ‌زنی ایل راه ‌های عشایری در حال حاضر ۲ گریدر مشغول فعالیت است و در سال جاری نیز از محل اعتبارات مدیریت بحران، سه دستگاه گریدر دیگر خریداری خواهد شد.

وی از پیگیری به منظور رفع دغدغه عشایر استان برای تسیطح راه‌ها، تأمین آب شرب و توزیع پنل خورشیدی  خبر داد و افزود: برای رفع این مشکلات اقدامات بسیار خوبی صورت پذیرفته است.

عباس‌زاده از توزیع پنل خورشیدی برای تمامی مناطق عشایری استان خبر داد و اظهار داشت: پنل ‌های خورشیدی که سال گذشته توزیع نشده بود، به‌زودی واگذار می شود.

وی در پاسخ به درخواست عشایر برای اجرای پروژه های آبخیزداری گفت: در مناطق عشایری کارهای کارشناسی صورت می‌گیرد و در صورت امکان این اقدام نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی از برگزاری جلسات با بزرگان عشایری شهرستان خوسف خبر داد و افزود: نظرات معتمدین محلی برای اجرای پروژه‌های متناسب با مناطق عشایری اجرایی خواهد شد.

سرپرست فرمانداری خوسف هم در این بازدید با اشاره به اینکه بیش از ۱۵ درصد جمعیت این شهرستان در مناطق عشایری ساکن هستند و پیگیری مشکلات آنها یکی از اولویت‌های دستگاه‌های اجرایی است گفت: سال گذشته بیش از ۱۰۹ پنل خورشیدی در شهرستان توزیع شد و ۹۴ پنل نیز باقی‌مانده است که امیدواریم به زودی به این شهرستان تخصیص یابد.

محمدعلی ایمانی ادامه داد: با نصب توربین‌های بادی در مناطق عشایری می‌توانیم در راستای تأمین آب برای دام عشایر اقدام خوبی انجام دهیم لذا افزایش این توربین‌ها در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان خوسف با داشتن بیش از ۱۰ هزار نفر شتر یکی از قطب‌های پرورش شتر در استان است، اظهار داشت: در راستای فرآوری محصولات تولیدی این دامداران نیازمند ایجاد کارخانه‌های وابسته هستیم.

سرپرست فرمانداری خوسف گفت: این شهرستان با داشتن بیش از هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه عشایری و ایجاد سازه‌های آبخیزداری در مناطق عشایری برای تامین آب برای دام عشایر نیازمند دستگاه‌های عمرانی همچون گریدر و لودر است.

وی اظهار داشت: توجه به پراکندگی و کویری بودن خوسف، عشایر نقش ویژه‌ای در تأمین امنیت شهرستان ایفا می‌کنند لذا تامین زیرساخت‌های برای این قشر توسط دستگاه‌های دولتی به صورت جدی باید پیگیری شود.

ایمانی افزود: زنان روستایی و عشایری در راستای توسعه کارهای اشتغالزایی نیازمند پرداخت تسهیلات هستند که امیدواریم با مساعدت معاون استاندار این موضوع نیز به نتیجه مطلوبی برسد.

شهرستان خوسف در فاصله ۳۶ کیلومتری بیرجند مرکز خراسان جنوبی است و بیش از ۱۲۵ محله عشایری دارد.

برچسب‌ها خوسف جامعه عشایری عملیات عمرانی خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوسف جامعه عشایری عملیات عمرانی خوسف جامعه عشایری عملیات عمرانی خراسان جنوبی مناطق عشایری خراسان جنوبی شهرستان خوسف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۴۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان

هوشنگ نورمحمدی با اشاره به آغاز کوچ بهاره عشایر لرستان، اظهار کرد: کوچ‌بهاره عشایر استان تا اواسط اردیبهشت ماه ادامه دارد، ۱۱ هزار و ۲۰۰ خانوار با ۹۰۰ هزار راس دام از مناطق شمال استان‌های ایلام و خوزستان و جنوب لرستان به مناطق ییلاقی استان کوچ خواهند کرد.
 به گفته وی ۸۰۰ خانوار عشایر همدان به عنوان میان بند و مسیر کوچ به مدت یکماه از مراتع لرستان جهت تغذیه دام استفاده می‌کنند.
 مدیر کل امور عشایر لرستان با تاکید بر اینکه عشایر از کوچ سنتی خودداری و برای جابجایی دام‌ها از خودرو‌های حمل دام استفاده کنند، گفت: عشایر از خسارت به مزارع و باغات توسط دام‌ها جلوگیری و از حرکت دام‌ها در بستر جاده و عبور دام از داخل شهرهاخودداری کنند.
نورمحمدی خاطر نشان کرد: عشایر کوچ‌رو درمسیل روان آب‌ها و سیلاب و بستر رودخانه اتراق نکنند.
وی با بیان اینکه قبل از کوچ امور عشایر خدمات رسانی لازم به عشایر انجام شده است، گفت: آرد خانه پزی، نفت و گاز و علوفه دامی بین عشایر کوچ رو توزیع شده است.
مدیرکل امور عشایری لرستان با اشاره به اینکه از نیرو‌های نظامی و انتظامی، پلیس راه، بسیج ناحیه مقاومت عشایری تقاضا داریم که امنیت عشایر راه در حین کوچ تامین کنند وگشت خودروی سیار داشته باشند، تاکید کرد: از همه دستگاه‌های اجرایی به خصوص شبکه دامپزشکی، منابع طبیعی، شبکه بهداشت، جهادکشاورزی و هلال احمر انتظار داریم بر اساس وظایف سازمانی به عشایرکوچ رو خدمات رسانی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • راه‌های دسترسی شهرستان خوسف به روستاها مختل شد
  • آماده‌باش هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • شهرداری‌ها خط اول خدمت به مردم هستند
  • تجهیز، بازسازی و خرید ماشین آلات راهداری خراسان جنوبی با اعتبار ۱۳۲ میلیارد تومان
  • تجهیز ماشین آلات راهداری با اعتبار هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال