جشن قهرمانی آینتراخت فرانکفورت در لیگ اروپا / گزاش
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۵۴۱۲
آینتراخت فرانکفورت برای دومین بار در طول تاریخ، قهرمان لیگ اروپا شد.
آینتراخت فرانکفورت با شکست رنجرز در ضربات پنالتی، قهرمان لیگ اروپا در فصل 22-2021 لقب گرفت. تصاویری از شب به یاد ماندنی فرانکفورتی ها در سانچز پیزخوان را مشاهده می کنید.
اخبار داغ
رکنا برگشت سپهر حیدری: از تکرار عدد 6 هراس داشتند؛ پرسپولیس آتلیه عکاسی شده است جنگ غیر مستقیم فرهاد مجیدی با فوتبال برتر و علیرضا منصوریان! حذف نام ام باپه از فروشگاه آنلاین پاری سن ژرمن بارسلونا، با ارزش ترین باشگاه دنیا، رئال مادرید در رده دوم.
تبلیغات در خبربان
منبع: طرفداری
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۵۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
دوره دیجیتال مارکتینگ
حضانت فرزند در طلاق توافقی
انفجار قیمتها در بازار مسکن قابل پیشبینی بود
تعمیر فوری گوشی شیائومی
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
اخبار فناوری
آموزش بروزرسانی تقویم میزبانی
دومان سهند
تفاوت کولر گازی و آبی
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
فروش کفش
افزودنی های بتن چیست؟
تهیه غذا
قیمت بهترین گوشی های گیمینگ امروز 16 تیر 1401...
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
داربست
طراحی سایت املاک
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
کلینیک بتن ایران
بهترین برند کولر چیست؟
تفاهم ایران و کویت برای مقابله با گردوغبار
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
لیست قیمت گوشی سامسونگ امروز 16 تیر 1401
اجاره کلبه چوبی
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
کولر گازی 36000 گری
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
خبر هوشمند فهام
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
فیفا در جام جهانی از هوش مصنوعی برای اعلام...
کتاب صوتی
رفتار قیمت بیت کوین در ۶ ماه آینده چگونه...
خبر بعدی:
مدیران دهه شصت قهرمان را یادآور سینمای قبل از انقلاب میدانستند
تهیهکننده "پیتوک" با اشاره به اینکه فیلم قهرمانمحور ساخته است میگوید قهرمان کسی است که مردم وقتی او را در پرده سینما میبینند احساس میکنند آنچه که میخواستند را تماشا میکنند. در شرایط امروز قهرمان در سینما میتواند حال خوبی به مخاطب بدهد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایران اکونومیست، سیدمحمد قاضی از فعالین باسابقه سینمای ایران در حوزه تولید و پخش که به تازگی فیلم 'پیتوک' را در سینما دارد، گفت: تا قبل از کرونا در حال تولید سه فیلم بودم که یکی از آنها فیلم 'گواهی امضا' است اما با برخورد با کرونا روند تولید فیلمهای دیگر و اکران این فیلم هم متوقف شد.
او ادامه داد: البته در تمام این مدت فعالیتم به عنوان سینمادار و مدیر مؤسسه پخش متوقف نشد. در حال حاضر هم چند فیلم را برای پخش دارم.
این فیلمبردار سینمای ایران درباره نقش دفاتر پخش در سینمای امروز کشور بیان کرد: دفاتر پخش نقش مهمی دارند اما بدون شک این خود فیلم است که فروش یا عدم فروش فیلم را تضمین میکند. برخی از دفاتر پخش بهواسطه همین فیلمها در حال حاضر اسم و رسم پیدا کردهاند اما اینگونه وانمود میشود که گویا تمام علت فروش موفق برخی از فیلمها بهخاطر برند دفاتر پخش است درحالی که این فیلمها هستند که برای مؤسسات پخش اسم و رسم میآورند. این موضوع مرتبط با الان هم نیست بلکه از قبل انقلاب تا الان جریان داشته است. البته بازهم میگویم که منکر نقش مؤسسات پخش نیستم.
قاضی درباره علت انتخاب فیلم 'پیتوک' گفت: این فیلم هم دارای قصهای قهرمانی و جذاب است که مورد پسند من بود و هم فیلمی آبرومند که بهعقیده من میتواند در سینما فروش خوبی داشته باشد. به جذب مخاطبین فیلمم خوشبینم چرا که این فیلمها مخاطبین زیادی از میان عموم مردم دارند.
او درباره مرگ سینمای قهرمانی و حادثهای در اواخر دهه شصت گفت: این ژانر مورد پسند مدیران سینمایی دهه 1360 نبود. خاطرم هست که پروانه نمایش فیلم 'یوزپلنگ' را با سختی فراوان به من دادند. میگفتند که عمداً ریتم فیلم را تند کردی تا هیجان فیلم را بالا ببری! آنها کلاً با سینمای قهرمانی چندان موافق نبودند. استدلالشان هم این بود که سینمای قهرمانی یادآور سینمای قبل از انقلاب است. برای همین بود که بازیگران قبل از انقلاب را به سینما راه ندادند و با آنها مخالفت کردند.
تهیهکننده فیلمهای 'یار دبستانی' و 'کرکسها میمیرند' درباره اهمیت قهرمان در سینما بیان کرد: بدون شک سینما به قهرمان نیاز دارد. قهرمان کسی است که مردم وقتی او را در پرده سینما میبینند احساس میکنند آنچه که میخواستند را در فیلم تماشا میکنند. در شرایط امروز تماشای قهرمان در سینما میتواند حال خوبی به مخاطب بدهد و او را برای برون رفت از تنگناهای زندگی امیدوار کند. اما متأسفانه امروز کمتر در سینمای کشور قهرمان میبینیم. باید سینمای ما دوباره قهرمان را به خود برگرداند. از اینکه مدیران کنونی سینمای کشور به قهرمان و سینمای داستانی قهرمانی توجه دارند خوشحالم. اما باید فکری به حال بازیگران فیلمهای قهرمانی کرد. از سویی خیلی گران قیمتاند و از سوی دیگر بازی در نقش قهرمانی توانایی خاصی میخواهد که بهخاطر فاصله سینمای ما از این سبک، احیای آن کمی در سینما سخت است.
او درباره فروش فیلمهای کمدی در سینما گفت: معتقدم که مردم بهخاطر شرایط کنونی اقتصادی به تماشای فیلمهای کمدی میروند. در حال حاضر سینما بیشتر یک تفریح شده است و مردم دوست دارند که با دیدن فیلم کمدی کمی تفریح کنند. اما این به معنای فاصله مردم از سینمای جدی و قهرمانی نیست زیرا تجربه نشان داده که این سبک فیلمها نیز در حد خودشان میتوانند فروش خوبی داشته باشند.
او در پایان خاطرنشان ساخت که بازی هادی حجازیفر، الناز حبیبی و مهتاب کرامتی در این فیلم در جهت ایجاد یک فیلم داستانی و جذاب اثرگذار بوده و امیدوار است که این شکل از فیلمها ادامه داشته باشد.
منبع: خبرگزاری تسنیم