Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@23:20:50 GMT

رمز موفقیت سازمان های مردم نهاد دوری از مسایل حاشیه ای است

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۵۵۰۵

رمز موفقیت سازمان های مردم نهاد دوری از مسایل حاشیه ای است

به گزارش ایرنا، احساس کامرانی چهارشنبه شب در نشست ستاد شورای تشکل های مردم نهاد هرمزگان اظهار داشت: مهمترین مزیت سازمان های مردم نهاد انجام امور عام المنفعه با رویکرد اجتماعی و فرهنگی در جامعه است.

این مقام مسوول تاکید کرد: سازمان های مردم نهاد برای پیشبرد اهدافشان باید دوری از موازی کاری و بهره گیری از همه ظرفیت ها را در دستور کار خود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامرانی ادامه داد: حوزه بانوان پتانسیل عظیمی است که تشکل های مردم نهاد می توانند در این حوزه فعالیت نمایند و به توانمند سازی بانوان کمک شایانی داشته باشند.

وی  خاطرنشان کرد: سمن های فعال در حوزه بانوان با ایجاد تنوع در فعالیت ها زمینه جذب حداکثری زنان فعال در بخش های مختلف به ویژه دختران جوان مستعد را برای توانمند سازی آنها فراهم کنند.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: جذب بانوان صاحب فکر، اندیشه و با برنامه و دغدغه مند در حوزه مسائل اجتماعی نیازمند توجه مدیران سمن های فعال در این بخش است.

کامرانی تصریح کرد: بهره گیری از نظرات نخبگان دانشگاهی و حوزوی در بخش های مختلف می تواند گره گشای امور استان باشد و در این زمینه آماده دریافت نظرات همه نخبگان برای تسریع در رشد و توسعه استان هستیم.

به گزارش ایرنا، سازمان های غیردولتی و مردم نهاد ساختاری است که برای حل مشکلات مردم از خود مردم استفاده می شود، چرا که هسته سازمان های غیر دولتی، مردم هستند.

سازمان های مردم نهاد یا همان سمن ها در گستره فعالیت ملی، استانی و شهرستانی برای رسیدن به اهداف مختلفی چون بهبود وضعیت محیط زیست، رسیدگی به سطح رفاه اقشار محروم و آسیب پذیر جامعه، اشتغال، ازدواج و عواملی از این قبیل تشکیل می شود و برای رسیدن به اهداف خود از ارتباطات اداری و بسیج مردمی استفاده می کند.

سازمان های مردم نهاد در اصل مردمی و غیرسیاسی است و نیازهای خود را از طریق کمک‌های مردمی، کمک‌های مالی از سازمان‌های دولتی و غیردولتی و درآمد حاصل از فعالیت‌های سازمان در چارچوب اهداف آنها تامین می کند .

نقش برجسته سازمان های مردم نهاد در حوزه هایی همچون آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، فقرزدایی، حفاظت از محیط زیست، حفظ میراث فرهنگی، مبارزه با خشونت و آسیب های اجتماعی و همچنین حمایت کودکان و آسیب دیدگان اجتماعی، در سال های اخیر بیش از پیش افزایش یافته است و هر کشوری که سازمان های مردم نهاد فعال تری داشته باشد، می تواند با سرعت بیشتری بر چنین مشکلاتی غلبه نماید.

برچسب‌ها استانداری هرمزگان سازمان های مردم نهاد سمن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری هرمزگان سازمان های مردم نهاد سمن استانداری هرمزگان سازمان های مردم نهاد سمن سازمان های مردم نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گره‌گشا باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش و رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم و رئیس سازمان نوسازی مدارس استان، ضمن تشکر و قدردانی از جامعه بزرگ خیرین که پیرامون مسائل مربوط به آموزش و پرورش از بعد سخت افزاری همیشه در میدان هستند، گفت: همیشه و در عرصه‌های مختلف خطاب به دستگاه‌ها و نهادهای متعدد تأکید داشته‌ام که باید نسبت به نهاد تعلیم و تربیت یک نگاه ویژه و اولویت‌دار داشته باشند و آموزش و پرورش اولویت اولشان باشد.

آیت الله اعرافی افزود: در برنامه هفتم توسعه و مسائل مربوط به بودجه مدافع دائمی آموزش و پرورش بودیم، زیرا حمایت از این نهاد را برای خود تکلیف می‌دانیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: آموزش و پرورش، حوزه و دانشگاه سه اصل سعادت جامعه اسلامی هستند و نقش آموزش و پرورش در این اصل بسیار پررنگ‌تر و مؤثرتر است، لذا هر چه برای این نهاد سرمایه گذاری کنیم، ضرر نکرده ایم و بلکه آینده ایران اسلامی را با تربیت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی تضمین کرده ایم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به جامعه خیرین، گفت: بعد از انقلاب اسلامی و حتی پیش از آن، شاهد مشارکت مردمانی خیرّ در عرصه‌های مختلف مدرسه سازی بوده‌ایم که این مهم بعد از استقرار حکومت اسلامی توسط حضرت امام خمینی(ره) رنگ و بوی جدّی تری به خود گرفت. تا به امروز هر جا که کار را به مردم سپردیم و آنان مشارکت کردند، نتیجه اش مطلوب نظام اسلامی شد.

آیت الله اعرافی بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی، شعار امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» نامیدند، مشارکت مردم یک راهبرد کلان و اساسی در عرصه‌های مختلف است و نقش سرچشمه‌ای دارد؛ اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گرهگشا باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: اصل مشارکت، اصلی راهبردی است و در امر آموزش و پرورش سرآمد این مشارکت حضور خیرین عزیز است که امید است علاوه بر مشارکت سخت‌افزاری در عرصه‌های نرم افزاری ورود کنند و کمک رسان نهاد تعلیم و تربیت باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم بشاگرد و حاجی‌آباد از توقف در حاشیه رودخانه‌ها بپرهیزند
  • احتمال سیلاب ناگهانی در گلستان؛ هم استانی‌ها از توقف در حاشیه روخانه‌ها دوری کنند
  • برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید
  • ۷۵۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان ایلام پرداخت شد
  • فرهنگسازی در حوزه پسماند با کمک گروه‌های اجتماعی بانفوذ در کشور
  • سپاه، پناه مردم و مستضعفان است
  • کارنامه سپاه پاسداران در حوزه‌های مختلف درخشان است
  • بررسی بهره برداری از ظرفیت‌های مردمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل مردم‌نهاد شهرستانی در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل مردم‌نهاد در شهرستان‌ها