روند اجرای طرح هادی در روستاها مازندران رضایتبخش نیست
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۰۰۱۷
گروه استانها_نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی از ناراضی بودن روستاییان مازندران از روند اجرای طرحهای هادی در روستاها خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، رضا حاجیپور عصر امروز در همایش شوراهای روستایی بخش دابودشت آمل با بیان اینکه مردم از وجود مشکلات در روستاها راضی نیستند، اظهار کرد: روستاییان با وجود شرایط اقتصادی کشور از حداقلهای توسعه روستایی محروم هستند.
وی افزود: با توجه به اجرای طرحهای هادی نیمهکاره از سازمان بنیاد مسکن انتظار بر اولویتبندی بر اتمام این طرحها میرود.
حاجیپور با اشاره به اینکه در اجرای بازنگری طرح بجای بکارگیری از کارشناسان استانی، شهرستانی و بومی استفاده شود، تصریح کرد: این کارشناس بومی بر مبنی شناخت مناطق خود میتواند نظارت دقیق و بهتر بر بازنگری طرح داشته باشد و فرزندان یک روستا مجبور به مهاجرت از روستا به سمت شهر نمیشوند.
نماینده مردم آمل در مجلس با تاکید بر اینکه به منظور رسیدگی بر رفع مشکل اجرای بازنگری طرحهای هادی روستاهای مازندران مجمع نمایندگان از استاندار خواستار جلسهای با فرمانداران و نمایندگان شده، خاطرنشان کرد: با وجود مصوبه برگزاری این جلسه در مجمع تاکنون این اتفاق نیافتاد اگرچه نمایندگان مازندران مخالف بر فروش یک متر از اراضی کشاورزی و بافت مسکونی و یا ساختوساز غیرمجاز در مناطق مختلف استان است.
بهرهبرداری از 82 پروژه صنعتی و عمرانی توسط رئیسجمهور/ رئیسی: مناطق آزاد نقش موثری در گسترش ارتباطات با همسایگان دارندمعاون عمرانی بنیاد مسکن کشور: 3700 طرح هادی در روستاهای کشور فعال استتولیت آستان قدس از پروژههای عمرانی حرم مطهر رضوی بازدید کرد*زباله آمل بزودی با کمک یک شرکت دانش بنیان حل میشودسرپرست فرمانداری ویژه آمل نیز در این همایش با اشاره به اینکه بهترین برنج کشور در بخش دابودشت تولید به عمل میآید، بیان کرد: با تلاش شوراها و مردم این بخش تمام اجرای طرحها به شکل برنامه محور است اما ضعف آمل این است که به دلیل استراتژیکی بودن شهرستان در 160 روستای آمل اجرای طرح هادی نیمهکاره مانده و نیاز به تامین اعتبار دارد.
سیدعباس حسینی با بیان اینکه برای اتمام این طرحها نیاز به 700 میلیارد تومان است، گفت: با اعتبارات استانی و ملی در سال گذشته 44 میلیارد تومان پاسخگوی اجرای این طرحها نبوده که با این روند بیش از 15 سال طول میکشد.
وی افزود: رسیدگی به راههای روستایی بخش لاریجان، پاکسازی شانه خاکی جاده آمل واسکس، آسفالت سه راهی واسکس به طول 300 متر از طرحهایی که با وجود تامین اعتبار 700 میلیارد تومانی امسال، توجه بر اولویت طرحهاست.
حسینی با تاکید بر اینکه با اجزای طرح دولت، مصوبه مجلس و ورود سران قوه مطمئنا با همت مردم نقطه عطفی بر توسعه حوزه اقتصادی است، در زمینه زباله آمل گفت: برای اولین بار یک شرکت دانش بنیان به عنوان هاضمه زباله با با تکنولوژی روز دنیا در آلمان، برای زباله آمل دستور کار قرار گرفته که تاکنون بررسی و کارها سپری شده و قرار است تا یک کارتابل 15 تنی را در آمل اجرا کنند؛ با اجرای این طرح برای اولین بار در آمل در یک بازده 4 ماهه زباله این شهرستان با اجرای 18 ماهه حل شود.
انتهای پیام/ش

تبلیغات در خبربان
منبع: تسنیم
کلیدواژه: اجرای طرح ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۰۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
تفاوت کولر گازی و آبی
کتاب صوتی
سهم بالای آمریکا و اروپا در تخریب محیط زیست
داربست
شرکت «سرو ونگ»
رافائل سیلوا استقلال ؛ آیا رافائل سیلوا برزیلی از...
تماشا کنید: عکس های رسمی ایسوس ROG Phone 6...
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
دوره دیجیتال مارکتینگ
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
دومان سهند
تعمیر فوری گوشی شیائومی
افزودنی های بتن چیست؟
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
کلینیک بتن ایران
خبر هوشمند فهام
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
تهیه غذا
بهترین برند کولر چیست؟
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
رول آپهای اثبات با دانش صفر (ZK) به متامسک...
اجاره کلبه چوبی
بیت کوین دوباره به زیر 19000 دلار سقوط کرد
فروش کفش
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
بهترین وکیل خلع ید در تهران
اخبار فناوری
کولر گازی 36000 گری
7 ویلای لوکس و بزرگ برای سفر دسته جمعی
خبر بعدی:
۱۵۲ روستای استان گلستان برای اجرایی طرح هادی بازنگری میشود
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای بازنگری طرح هادی ۱۵۲ روستای استان پیش بینی و برای انجام مطالعات بازنگری این روستاها، مشاور نیز انتخاب شد.
او گفت: سال گذشته طرحهای هادی جهش سه برابری داشته است چرا که که در سال ۹۹ طرح هادی ۵۰ روستا بازنگری شد.
حسینی میگوید: ممکن است در بازنگری طرحهای هادی روستایی محدودیت اعتباری وجود داشته باشد، اما برای اینکه نیاز روستاییان برای ساخت و سازها برطرف شود بیش از هزار و ۲۰۰ مورد الحاق به بافت صورت گرفت.
او گفت: طرح هادی روستایی، ضمن ساماندهی و اصلاح بافت موجود، میزان و مکان گسترش آن را در آینده و نحوه کاربریهای مختلف از قبیل مسکونی، تجاری، کشاورزی و تأسیسات و تجهیزات و همچنین نیازمندیهای عمومی روستا را برحسب مورد در قالب مصوبات طرح ساماندهی فضا و سکونتگاههای روستایی و طرحهای جامع ناحیهای تعیین میکند.
حسینی گفت: در سالهای اخیر طرح هادی در ۴۰۹ روستای استان گلستان بازنگری شده، اما طرح هادی ۴۰۶ روستا همچنان نیازمند بازنگری است.
او گفت:انجام مطالعات بازنگری و نقشهبرداری و پس از آن ارائه طرح در جلسههای کارشناسی و تصویب آنها فرآیندی ۷ تا ۸ ماهه بوده که لازم است متولیان در حوزه روستا و مردم در جریان آن قرار بگیرند.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت:استان گلستان دارای ۹۳۳ روستا با جمعیت بالای ۲۰ خانوار است که برای همه این روستاها طرح هادی تهیه شده است.
حدود ۴۷ درصد جمعیت استان گلستان در روستاها سکونت دارند.
باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان